Şimdi Ara

Mazda 3 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mz3 ne zaman makyajlanacak ve ne gibi değişimler olacak bilginiz varmı. Teşekkürederim.

• 2003 civarı çıktı piyasaya daha durur bu haliyle.. Taş çatlasa 2007 başı derim ben
  • electro_g bende senin gibi araştırıyorum o arabayı alıcamda makyajlanır diye korkuyom ama bayisine sormustum 4 senesi var dedi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

electro_g bende senin gibi araştırıyorum o arabayı alıcamda makyajlanır diye korkuyom ama bayisine sormustum 4 senesi var dedi bana

biliyosun caponlar bu konuda baya cömert her an makyajlayabilirler...
  • kesinlikle kardeş sendemi almayı düşünüyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

kesinlikle kardeş sendemi almayı düşünüyosun

evet ama acelem yok, bazı iyileştirilmesi gereken noktaları var ondan beklemedeyim
  • Bu araba Japon değil yav..

Ya baktım gazetede vardı, Mazda bir sürü firmaya ürettiriyor araçlarını, kimini Daihatsuya kimini Forda falan görseniz dumur oldum...

Yani MZ3 ün ne olduğu meçhul.. Zaten Avrupada tasarlanmış bir araç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    focus 3, mazda 3, egea HB
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Nissan Qashqai 1.2 Benzinli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turbo lu 220 beygirlik versiyonu 2006 yılında çıkacak şeklinde haber var internet sitelerinde..araç içinde değişen birşey yok dışarda tampon kısımları makyajlanmış ve !!

mazda 3 turbo 2.3lt 220 hp

Mazda 3 ???

Mazda 3 ???

bu da 2006 model mazda 3

Mazda 3 ???

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bu araba Japon değil yav..

Ya baktım gazetede vardı, Mazda bir sürü firmaya ürettiriyor araçlarını, kimini Daihatsuya kimini Forda falan görseniz dumur oldum...

doğrusun da, artık hangi marka tamamen kendi teknolojisiyle kendi arabasını üretiyor bencede olması gereken şuanki durumu, deneyimlerin ve teknolojinin harmanlanması kullanıcıların yararına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 8 Ocak 2006 18:13:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bu araba Japon değil yav..

doğrusun da, artık hangi marka tamamen kendi teknolojisiyle kendi arabasını üretiyor bencede olması gereken şuanki durumu, deneyimlerin ve teknolojinin harmanlanması kullanıcıların yararına...

• infinite gösterdigi arabyla pek fark yok eskiğsinin ama bir kaç özellik ekleseler ne güzel olurdu
  • mazda çok şık yaa

ben bayılıyorum walla
    buram buram kalite kokuyo araba...

ha 1.6 o kasayı pek kaldırmıyo
    ama olsun
  • nedemek mazda başka firmalara araba yaptırıyor anlamadım.şimdi mazda kendi fabrikasında mazda 3 ü üretmiyormu?toyota corolla yı sadece kendi yapıyo şimdi toyota gitse başkalarına corolla yaptırsa soğurum valla ya mazda kendi araba yapmıyorsa ne anladım ben bu işten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

turbo lu 220 beygirlik versiyonu 2006 yılında çıkacak şeklinde haber var internet sitelerinde..araç içinde değişen birşey yok dışarda tampon kısımları makyajlanmış ve !!

mazda 3 turbo 2.3lt 220 hp

Mazda 3 ???

Mazda 3 ???

bu da 2006 model mazda 3

Mazda 3 ???

2.3 mazda 3 220 hp değil 263 hp yada o civar bilşey
    mazda 3 2-3 yıla kadar makyajlanır %100 ama alacak olan varsa tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

nedemek mazda başka firmalara araba yaptırıyor anlamadım.şimdi mazda kendi fabrikasında mazda 3 ü üretmiyormu?toyota corolla yı sadece kendi yapıyo şimdi toyota gitse başkalarına corolla yaptırsa soğurum valla ya mazda kendi araba yapmıyorsa ne anladım ben bu işten.

diyelim ki mazda başka firmalara araba yaptırıyor neden başka firmalar mazda gibi araba yapamıyorr....
    HADİ BUNU BİZE AÇIKLA
  • Kapon dostu demişki;

mazda 3 2-3 yıla kadar makyajlanır %100 ama alacak olan varsa tavsiye ederim...

2.3 mazda motoru 263 beygir ama mazda 3 e entergre edilen motor 220 beygir ...!!!

sitelerden girip araştırabilirsin...!!!

Bu arada Ben mazda 3 1.6 yı kimseye tavsiye etmiyorum bugün arabaya bindiğimde yol bilgisayarı ortalama tüketimi 12.4olarak gösteriyordu...şöle arabanın iÇinde YUUUUUH diye bağırdım...ve sinirlerim bozuldu tabi..!!!

Gideceğim yol otoban olduğu için 90-110 km arası seyiri sürdürdüm ama 11.5 ve dönüş yolunda 80-100 km arası yavaş takılarak 10.8 e çekmeyi başardım ama gerçekten yuhh dedim nedir bu yaa hem gitme hem benzin iç çok fazla bir tüketim ...!!! (aynı hikayeyi BORA 2000 model de bir akrabam yaşadı araç 12-13 litre tüketiyordu otom vistesli ve ağırdı..!!

araç bakımdan yeni çıktı ..!! kış şartlarınıda kabul ediyorum ama bu kadar artış gerçekten normal olaral gözüküyor...çünkü araç ağır ve gitmiyor gitsin diye azcık gaza dokunuyorsun....

o yüzden mazda 3 alacaklar ...özellikle 1.6 versiyonunu tavsiye etmiyorum...!!!

türkiye ye de 1.8 ve 2.0/2.3 gelmediği için mazda nın bence yanından bile geçmeyin çok sert bir tepkime oldu ama ...canımı çok sıkıyor..!!!

Tüketimi resimleyim dedim ama ...:( normalde 9 litre tüketimi olan araçta 12.3 ü görünce moralim biraz bozuldu...çünkü dizel dizel diye tutturulan şu günlerde 5.5lt değeri ile bizim araçdan daha torklu ve sağlam giden Hdi veta Tdi motorlar kesinlikle Kafamı karıştırıyor..

Mazda 3 ???

Mazda 3 ???

• bu aeada senin araba a.t mi neden mazda3 den nefret ediyon ben ce bu sınıfta böyle bir araba yok ama sen begenmiyosun neden infinite bide mazda 3 servise göster neden bu kadar çok yakıyo diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Kapon dostu demişki;

mazda 3 2-3 yıla kadar makyajlanır %100 ama alacak olan varsa tavsiye ederim...

2.3 mazda motoru 263 beygir ama mazda 3 e entergre edilen motor 220 beygir ...!!!

sitelerden girip araştırabilirsin...!!!

Bu arada Ben mazda 3 1.6 yı kimseye tavsiye etmiyorum bugün arabaya bindiğimde yol bilgisayarı ortalama tüketimi 12.4olarak gösteriyordu...şöle arabanın iÇinde YUUUUUH diye bağırdım...ve sinirlerim bozuldu tabi..!!!

Gideceğim yol otoban olduğu için 90-110 km arası seyiri sürdürdüm ama 11.5 ve dönüş yolunda 80-100 km arası yavaş takılarak 10.8 e çekmeyi başardım ama gerçekten yuhh dedim nedir bu yaa hem gitme hem benzin iç çok fazla bir tüketim ...!!! (aynı hikayeyi BORA 2000 model de bir akrabam yaşadı araç 12-13 litre tüketiyordu otom vistesli ve ağırdı..!!

araç bakımdan yeni çıktı ..!! kış şartlarınıda kabul ediyorum ama bu kadar artış gerçekten normal olaral gözüküyor...çünkü araç ağır ve gitmiyor gitsin diye azcık gaza dokunuyorsun....

o yüzden mazda 3 alacaklar ...özellikle 1.6 versiyonunu tavsiye etmiyorum...!!!

türkiye ye de 1.8 ve 2.0/2.3 gelmediği için mazda nın bence yanından bile geçmeyin çok sert bir tepkime oldu ama ...canımı çok sıkıyor..!!!

Tüketimi resimleyim dedim ama ...:( normalde 9 litre tüketimi olan araçta 12.3 ü görünce moralim biraz bozuldu...çünkü dizel dizel diye tutturulan şu günlerde 5.5lt değeri ile bizim araçdan daha torklu ve sağlam giden Hdi veta Tdi motorlar kesinlikle Kafamı karıştırıyor..

Mazda 3 ???

Mazda 3 ???

fikkkkiniti demiş ki 12.8 yakıyo demişsin sınıfındaki hangi arba 9.0 yakıyo ki fikiniti kardeş hadi bakam cevaplarını bekliorum

• quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

mazda çok şık yaa

ben bayılıyorum walla
    buram buram kalite kokuyo araba...

ha 1.6 o kasayı pek kaldırmıyo
    ama olsun

+1
  • japon kardeş...j ye basacağıma K ye basmışım...ulan ne adamsınız ya..!!! hemen benzetmeyi yapıştır buda zayıf yönünüzü gösteriyor...biri yanlış yapıp kuyruğuna mı bastı allaaah yandı o adam...sizin elinizde düşmektense bok çukuruna düşmeyi tercih ederim...

sınıfında astra 7.8 litre yakıyor güzel kullanınca ecotec motorla..onu da foto çekiim odanın duvarına asarsın ... bu da sana kapak olsun..!!!

en fazla gazla zorla 10 litreden bir gıdım yukarı çıkmıyor...aynı değerler VW passat 1.6 (bir önceki kasa yeni FSI lı versiyonun da kasası çok ağır duyumlarıma göre) ve golf 1.6 içinde geçerli içinde...!!!

sonuçta 1.6 araba şayet 12-13 litre değerleri görüyorsa...O motor o araba için yanlıştır

istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 9 Ocak 2006 20:29:04 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.