Şimdi Ara

focus 3, mazda 3, egea HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 50-65 bin arası yılda 10.000 civarı yol yapacağım beni fazla üzmeyecek bir otomobil almak istiyorum. Bugün Fiat bayisine gittim egeaları inceledim, 1.6 lounge HB ile kısa bir test sürüşü yaptım araç genel olarak hoşuma gitti. Daha sonra Clio icon ve Dacia stepway,i inceledim clio hoşuma gitmedi. Dacia şahinin akrabası gibi hissetim. Buradan sonra Toyoyta bayisinde yeni corollaya baktım ellerinde 1.33 yoktu onun yerine makyajlı kasanın dizel premium modelini inceledim. Corolla da hoşuma gitti sizlere sorum şu arabalardan neredeyse hiç anlamıyorum hangisini seçeceğime karar veremedim.

Aklımdaki seçenekleri aşağıda yazıyorum sizce hangi aracı tercih etmeliyim?

Mazda 3 2014 sky-active reflex 30.000km de 65.000 TL Benzinli (En sevdiğim model bu ancak servisi olmadığı için biraz soğuk bakıyorum)
    Ford Focus 2013-14 1.6 dci 30.000-50.000km arası 54.000-57.000 TL arası
    EGEA 1.6 dizel urban 2016 0 km 63.700 TL fiyat verildi
    Corolla 1.33 life 0 km 57.000 TL Son kasa

• Yılda 10.000 yapıyorsan dizele gerek yok gibi, Birazdan gelecek olan egea anticilerini takmazsan mis gibi sıfır benzinli egea al bin yakıtı yorarsada dayarsın lpgyi...

Egeadan soğuturlarsada benzinli Focus mantıklı olabilir yakıtı yorarsada yine aynı şekilde lpgyi dayar binersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60k ya cikiyorsaniz ve ikinci el arac bakacaksaniz avensis mondeo gibi araclara bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Haziran 2016; 21:18:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 km leon tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Yılda 10.000 yapıyorsan dizele gerek yok gibi, Birazdan gelecek olan egea anticilerini takmazsan mis gibi sıfır benzinli egea al bin yakıtı yorarsada dayarsın lpgyi...

Egeadan soğuturlarsada benzinli Focus mantıklı olabilir yakıtı yorarsada yine aynı şekilde lpgyi dayar binersin.

Fazla bekletmemişimdir umarım. Şu egea denen tamamen şişirilerek bi yer getirilmeye çalışılan arabadan bozma ucubeyi alma da ne alırsan al hocam. İşçilik sıfır, iç tasarım konsol estetik sıfır.. Bi de c sınıfı demiyolar mı iyice uyuz oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayof2

quote:

Yılda 10.000 yapıyorsan dizele gerek yok gibi, Birazdan gelecek olan egea anticilerini takmazsan mis gibi sıfır benzinli egea al bin yakıtı yorarsada dayarsın lpgyi...

Fazla bekletmemişimdir umarım. Şu egea denen tamamen şişirilerek bi yer getirilmeye çalışılan arabadan bozma ucubeyi alma da ne alırsan al hocam. İşçilik sıfır, iç tasarım konsol estetik sıfır.. Bi de c sınıfı demiyolar mı iyice uyuz oluyorum.

Bu yorumu yapan arkadaşın kullandığı araç Clio 4. Yani kısaca otomobillerden zerre anlamıyor. Bu yüzden bence dikkate almayın. Egea güzel araç tercih edebilirsiniz. Az km yaptığınız düşünülürse benzinli Egea gerçekten mantıklı.

• derin68 D kullanıcısına yanıt
    performans önemli değilse corolla çünkü sıfır alacaksın.2. eli çok iyi. egea da sıfır ama ben fiat sevmiyorum onuda düşünebilirsin. 2. elde o kadar sahtekar var ki ben korkuyorum 2. el almaya artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 - civic
    10 yıl önce açıldı
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 multijet urban plus egea hb 63700tl ha ?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Test sürüşünü HB ile yaptım, fiyat sedan modeli için geçerli. 30000 tl 15 aya 0 faizli kredi vermeyi önerdiler. HB için yanılmıyorsam 68.750 teklif edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin68

Test sürüşünü HB ile yaptım, fiyat sedan modeli için geçerli. 30000 tl 15 aya 0 faizli kredi vermeyi önerdiler. HB için yanılmıyorsam 68.750 teklif edildi.

anladim hocam, sedan icin de olsa guzel fiyat vermisler

• derin68 D kullanıcısına yanıt
    o zaman sana kısa ve öz tavsiye reno fiat dacia alma. yedek parçası ucuz dersen öyle bir dünya yok derim onlarında artık yedek parçası pahalı artık tüm firmalar servis ve parçadan para kazanmaya başladılar. baktıkların içinde en mantıklısı mazda yağını suyunu filitresini her yerde bulur ve değiştirirsin artık tamirci kalmadı yeni nesil araçları bilgisayara bağlayarak arızasını bulup parçayı sipariş edip ertesi güne teslim ediyorlar eskidendi o servis kısmı işi. en mantıklı seçenek tutulmayan ama kaliteli olanı almak.eski kafa insanların veya eski sanayicilerin düşüncelerinden kaçınız.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    aynı paraya corolla almak varken neden egea alsın ? corolladan üstün tek bir yanımı var sanki ha benim tavsiyem 1.5 skyactive mazda 3 o paralara alabileceği en güzel araç. isteyen istediği kadar servis desin sanki araç hergün arıza yapıyor da :S ayrıca dünyada yapılan araştırmada mazda en az arıza yapan araba olarak birinci seçilmişti

EGEA FİYATINA BİR DÜNYA DAHA KALİTELİ ARABA VARKEN HALA EGEA ÖNERMEK SADECE ESKİ SANAYİ KAFASI DERİM

• Mazda servisi bulamamaniz normal cunku servise pek ihtiyac duymazlar.. Dunyanin en sorunsuz markasi Mazda dir. Dolayisiyla kimse mazda teknik servisi acmak gibi bir hayali yoktur, cunku para kazandirmaz pek. Ama herkes vw, audi mercedes teknik servisligi almak ister cunku, kolay bozulurlar ve iyi para getirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

quote:

Bu yorumu yapan arkadaşın kullandığı araç Clio 4. Yani kısaca otomobillerden zerre anlamıyor. Bu yüzden bence dikkate almayın. Egea güzel araç tercih edebilirsiniz. Az km yaptığınız düşünülürse benzinli Egea gerçekten mantıklı.

hay ben senin yürüttüğün mantığa..

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    Egea,yı sağlam dizel motor seçeneği için tercih edebilirim ancak öneriler benzinli yönünde bu durumda neden benzinli egea tercih edeyim? Tamam egea güzel ancak benzinli seçenekte Egea tercihi doğru olur mu? Mazda almayı çok isterim ama daha canlı bir kez görebildim, şuan Mazda fiyatları çok arttı bir kaç ay önceye göre 3-4 bin tl yukarı çıktı. Sizce alımı şimdi mi yapmalıyım bayram sonrasına mı bırakmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

herkes vw, audi mercedes teknik servisligi almak ister cunku, kolay bozulurlar ve iyi para getirirler

• Corolla forumunda okuyorum bir çoğunun camları sallanıyormuş ve servis normal deyip gönderiyormuş. Ayrıca esnemelerde arkadan bir ses geliyormuş henüz bunu da çözemediler.
    Korelilere ön yargın yoksa az km li Hyundai i30 yada ceed bakabilirsin 65 bine kadar.
  • Ya sen ne diyon bee!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

herkes vw, audi mercedes teknik servisligi almak ister cunku, kolay bozulurlar ve iyi para getirirler

gercekler acidir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

quote:

hay ben senin yürüttüğün mantığa..

Neyse hadi kalp kırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 28 Haziran 2016; 20:12:39 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.