Şimdi Ara

Mazda 2 alıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam volcara gittim eşimle..Bayağı beğendim 2yi..
    1.3 mid fiyatı sordum. 26000 dediler..Ben de aptala yattım "ee ben gazetede 22900 okudum yanlış mı okudum" dedim..Valla bazı bayiiler o fiyatı veriyor nasıl veriyor bilmiyoruz dediler..

Bugünde unoyu alıp şahsuvara gittik. Test arabası beyazdı ve ben o renge bayıldım. Bir kere 1.3 te high da olsa mid de olsa arka fren kampana...16" açık jantta kampana sırıtıyor. Üstelik ülkemizde 45 yanak ile gezmek bence kahramanlıktır. Bu nedenle kesin kararımı verdim. 1.3 mid....Mazda2 çok hafifletilmiş , bu nedenle performansı ve ekonomisi mükemmel. 1.3 motor bile yeterli...Bu nedenle yüklü gezmemek lazım, çok yüklü gezince hem ekonomi hem performans geberecektir. 1.3 araba ile test sürüşü yaptım.. Yavv inanılmaz atak (çünkü çok hafif). 1400 devirde 3. v,iteste gaza az basıyorum hiç bayılmadan hızlanıyor. Hafif olmasına rağmen yol tutuş da çok iyi..vallahi çok memnun kaldım..Bazı vites kolunun yerini sevmez ama bence harika olmuş kullanımı çok ergonomik..Koltuklar yeni jazzınki kadar iyi yanal destek vermiyor . Yine de beğendim yanii...

Sıra geldi renk seçimine..Opak beyazı çok beğendim..Siyah, altın kırmızı güzel gelmedi. Yeşil güzel, gümüş gri güzel..mavi güzel ama arabayı aşırı küçük gösteriyor (zaten küçük de daha da küçük gösteriyor. ) ..22900dan milim inmiyorlar. Bizim 98 unoya 5000 verdiler (geçen hafta röno 6500 vermişti). hoşçakalın dedim çıktım. 1-2 saat sonra aradılar 5500 yapalım dediler. 5750 yapın dedim. 17150 fark ile razı oldular. İmzadaki fiestayı zaten 17000e vermiştim . 17000 YTLye kredi alırsak 3 yılda 25binküsur ödüyoruz. 2 yılda 22250 ödüyoruz bayağı pahalı yav...

Midin kapaklı jantları güzel..Ayrıca mazda nsanlık etmiş 185 55 15 koymuş. Oysa 195 50 15 lastik daha ucuz, aynı janta konabilir yani....Bu sebeple ford eski kasada 185 55 15 kullanmazdı. 195 50 kullanırdı..

Yarın öbür gün karar vereceğim..Ararlarsa o 150 yi de vermemeye çalışacağım..

• quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted
    Üstelik ülkemizde 45 yanak ile gezmek bence kahramanlıktır.

sanırım ben o kahramanım 205-45 R16 orjinal jantın lastiği. uzunyolda girmemenin imkanı yok ama şehiriçinde girmemeye çalışıyorum açıkçası
  • bende bugün mazda2yi inceledim ve test sürüşü yaptım. mid versiyonu ile ilgilendim. high versiyonundaki lastik ebadı çok sorun çıkartır yanak nedeni ile. yol bilgisayarı ve 2 tane twister hoparlörde çok sorun değil. sadece otomatik klimanın olmayışı soru işareti mid versiyonunda.
    renk olarak opak beyaz ve gri hoşuma gitti. gri metalikmiş ve 600 ytl fiyat farkı istiyolar ki bence çok fazla. arka tasarımdan dolayı park sensörüde gerekli bence, özellikle bayanlar için. 200 ytlde ona istiyolar. yani mid+metalik boya+park sensörü 23700 ytl yapıyor.
    araca gelirsek. dış dizayn güzel ama yuvarlak fanlar hariç iç dizayn ve malzeme kalitesini hiç beğenmedim. mazda3'ün iç dizaynı çok güzeldi oysa, keşke ondan birebir kopyalasalardı. vites yeri kötü, el freni ve o bölgedeki boşluk kötü, manuel klima butonları kötü, torpido gözü kötü, göstergeleri de beğenmedim ama en kötüsü konsol plastiği. ayrıca koltuğu ve döşeme kumaşını da beğenmedim.
    arka diz messfesi sınıfındaki bir araç için iyiydi ama jazzdaki ferahlık yok. bagaj normal, arka koltuklar yarıya kadar yatıyo. iç dikiz aynası küçüktü ama yan aynalar çok güzeldi. hem gayet büyük ve net gösteriyolardı hem de elektirikli katlanabilir olma özelliği güzeldi.
    motor 1.3 ama araç çok seri çünkü hafif. yaklaşık 1000 kilo araba boşken. bunu aslında çok beğenmedim. hafif araba özellikle bizim yollarda tehlikeli bence. yan rüzgar testi yapamadım ama hafifliği yüzünden soru işareti. ayrıca uzun yolda yüksek suratlarda büyük araçların rüzgarından da etkilenme ihtimali az değil ama tabi bunlar tahmin, test sürüşünde bunları denemek mümkün değildi.
    dediğim gibi araç seri, iyi kalkıyo, iyi hızlanıyo. yakıtda tutumlu olur izlemini veriyo. fabrika verileri, karışıkta 5,4 lt. uzun yolda 6 lt ile gidilir çok basmadan.
    sürüş zevki fena değil gibi ama belki küçük sınıf olduğu için biraz oyuncak kullanır gibi geldi bana. biraz daha ağır, oturaklı olsa sanki daha iyi olurmuş.
    araşta 6 hava yastığı, abd, ebd, eba ne ararsan hepsi standart ama arka frenlerin kampana olması da standart. nasıl bir mantıktır anlamadım açıkcası.
    aracın teknik özelliklerinde 1349 cc diyor motor hacmi için. buna karşılık satıcı 1300 cc ve aşağısında vergilenecek dedi. ben aracın teknik özelliklerinde 1349 cc yazıyor,dolayısı ile ruhsata da bu yazarsa 1300-1600 arası vergilenmesi gerekir dedim ama adam çok emin konuştu. benim kafamda hala soru işareti var bu konuda.
    diğer bir konuda otomatik vites seçeneğinin mutlak ama mutlak olması gerekliliği. çünkü bu aracın bence en ideal alıcısı şehir içi kullanan bayanlar olacaktır. onlarda malum çoğunlukla otomatik vites tercih ederler.
    fiyat konusuna gelince, bence fiyatlar şimdi mantıklı seviyelere indi mazda cephesinde. yani honda, toyota, vw, reno, opel gibi türkiye'de servis, 2. el konularında oldukça güçlü rakipler karşısında ancak fiyatla rekabet oluşturabilir mazda.
    mazda2 alınır mı derseniz duygusal olarak mid versiyonunun opak beyaz rengi beğenilirse 23000 ytlye alınır ama mantıkla baktığımda 2.el ve servis nedeni ile bu fiyatlara rağmen alınmaz. bu sınıfta jazz ve clioIII (nedenleri uzun bir konu) en ideal araçlar hala. araç almak için çok aciliyetiniz yoksa ve bu aracı çok beğenmişseniz en mantıklısı seneye bu zamanlar almak bence. seneye bu araç 17000-18000 ytlye alınır gibi. en azından 2.el piyasası netleşir. servis durumu ve varsa kronik sorunlar da iyice belirginleşir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 24 Kasım 2008; 0:35:57 >

• 1.3( 1300küsür cc onlarda hatta belki de aynı motordur bilmiyrum) motor Colt sahipleri 1.6 motor katagorisinde yıllık vergilerini ödüyorlar.
    quote:

aracın teknik özelliklerinde 1349 cc diyor motor hacmi için. buna karşılık satıcı 1300 cc ve aşağısında vergilenecek dedi. ben aracın teknşk özelliklerinde 1349 cc yazıyor yani 1300-1600 arası vergilenmesi lazım dedim ama adam çok kesin konuştu. benim kafamda hala soru işareti var bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

1.3( 1300küsür cc onlarda hatta belki de aynı motordur bilmiyrum) motor Colt sahipleri 1.6 motor katagorisinde yıllık vergilerini ödüyorlar.
    quote:

aracın teknik özelliklerinde 1349 cc diyor motor hacmi için. buna karşılık satıcı 1300 cc ve aşağısında vergilenecek dedi. ben aracın teknşk özelliklerinde 1349 cc yazıyor yani 1300-1600 arası vergilenmesi lazım dedim ama adam çok kesin konuştu. benim kafamda hala soru işareti var bu konuda.

bende eminim aslında 1.6 vergi ödeyeceğinden ama satıcı öyle emin konuştu ki!
    eğer 1.6 vergisi varsa bu aracın bu çok fena bi durum. adam resmen alıcıyı yanıltıyo. ya da sattığı aracı tanımıyo, galerici mantığı ile satıyo. her ikisi de çok fena. münferit bi olaydır belki ama çok kötü olumsuz etki bıraktı bende.

• quote:

Orjinalden alıntı: wind06

bende bugün mazda2yi inceledim ve test sürüşü yaptım. mid versiyonu ile ilgilendim. high versiyonundaki lastik ebadı çok sorun çıkartır yanak nedeni ile. yol bilgisayarı ve 2 tane twister hoparlörde çok sorun değil. sadece otomatik klimanın olmayışı soru işareti mid versiyonunda.
    renk olarak opak beyaz ve gri hoşuma gitti. gri metalikmiş ve 600 ytl fiyat farkı istiyolar ki bence çok fazla. arka tasarımdan dolayı park sensörüde gerekli bence, özellikle bayanlar için. 200 ytlde ona istiyolar. yani mid+metalik boya+park sensörü 23700 ytl yapıyor.
    araca gelirsek. dış dizayn güzel ama yuvarlak fanlar hariç iç dizayn ve malzeme kalitesini hiç beğenmedim. mazda3'ün iç dizaynı çok güzeldi oysa, keşke ondan birebir kopyalasalardı. vites yeri kötü, el freni ve o bölgedeki boşluk kötü, manuel klima butonları kötü, torpido gözü kötü, göstergeleri de beğenmedim ama en kötüsü konsol plastiği. ayrıca koltuğu ve döşeme kumaşını da beğenmedim.
    arka diz messfesi sınıfındaki bir araç için iyiydi ama jazzdaki ferahlık yok. bagaj normal, arka koltuklar yarıya kadar yatıyo. iç dikiz aynası küçüktü ama yan aynalar çok güzeldi. hem gayet büyük ve net gösteriyolardı hem de elektirikli katlanabilir olma özelliği güzeldi.
    motor 1.3 ama araç çok seri çünkü hafif. yaklaşık 1000 kilo araba boşken. bunu aslında çok beğenmedim. hafif araba özellikle bizim yollarda tehlikeli bence. yan rüzgar testi yapamadım ama hafifliği yüzünden soru işareti. ayrıca uzun yolda yüksek suratlarda büyük araçların rüzgarından da etkilenme ihtimali az değil ama tabi bunlar tahmin, test sürüşünde bunları denemek mümkün değildi.
    dediğim gibi araç seri, iyi kalkıyo, iyi hızlanıyo. yakıtda tutumlu olur izlemini veriyo. fabrika verileri, karışıkta 5,4 lt. uzun yolda 6 lt ile gidilir çok basmadan.
    sürüş zevki fena değil gibi ama belki küçük sınıf olduğu için biraz oyuncak kullanır gibi geldi bana. biraz daha ağır, oturaklı olsa sanki daha iyi olurmuş.
    araşta 6 hava yastığı, abd, ebd, eba ne ararsan hepsi standart ama arka frenlerin kampana olması da standart. nasıl bir mantıktır anlamadım açıkcası.
    aracın teknik özelliklerinde 1349 cc diyor motor hacmi için. buna karşılık satıcı 1300 cc ve aşağısında vergilenecek dedi. ben aracın teknik özelliklerinde 1349 cc yazıyor,dolayısı ile ruhsata da bu yazarsa 1300-1600 arası vergilenmesi gerekir dedim ama adam çok emin konuştu. benim kafamda hala soru işareti var bu konuda.
    diğer bir konuda otomatik vites seçeneğinin mutlak ama mutlak olması gerekliliği. çünkü bu aracın bence en ideal alıcısı şehir içi kullanan bayanlar olacaktır. onlarda malum çoğunlukla otomatik vites tercih ederler.
    fiyat konusuna gelince, bence fiyatlar şimdi mantıklı seviyelere indi mazda cephesinde. yani honda, toyota, vw, reno, opel gibi türkiye'de servis, 2. el konularında oldukça güçlü rakipler karşısında ancak fiyatla rekabet oluşturabilir mazda.
    mazda2 alınır mı derseniz duygusal olarak mid versiyonunun opak beyaz rengi beğenilirse 23000 ytlye alınır ama mantıkla baktığımda 2.el ve servis nedeni ile bu fiyatlara rağmen alınmaz. bu sınıfta jazz ve clioIII (nedenleri uzun bir konu) en ideal araçlar hala. araç almak için çok aciliyetiniz yoksa ve bu aracı çok beğenmişseniz en mantıklısı seneye bu zamanlar almak bence. seneye bu araç 17000-18000 ytlye alınır gibi. en azından 2.el piyasası netleşir. servis durumu ve varsa kronik sorunlar da iyice belirginleşir.

edit:imla

Sizin beklentilerinizin büyük olduğunu düşünüyorum. Acaba ilk defa mı bu segmentte araç alacaksınız? Bu segmentte içi çok kaliteli araabalar 30binin üstünde..Mazda2, 1-2 ay öncesine kadar ancak dacia alınabilecek fiyatta şu an..Bence parasına göre gayet iyi..İkinci el clio3lerin 1.2 lerine 21-22bin istiyorlar..Bence plastik kalitesi falan gayet yeterli, vites kolu da çok ergonomik yerde. Aradaki boşluk beni de rahatsız etti.oraya kolçak türü bişey uygulanabilir mi bakmak lazım....Kilonun sorun olacağını çok da düşünmüyorum. Şehir içinde zaten avantaj....Yıllar boyunca 850kg lık brodweyler unolar kullandım ben..Yüksek hızda yanal rüzgar ve kamyon-otobüs sollamak sırasında yan rüzgardan etkilenme sorun olacaktır bence de.Uno ile 160-170 de araba hovercraft gibi giderdi...
    Ben bu arabayı almayı düşünüyorum. tek sorun 1-2 aya mesela fiesta jazz vs de indirim olursa üzülürüm. gerçi ev kredim bittiğinde Cmaxi de değiştireceğim ve eğer öyle bir kampanya yakalarsam belki takas yoluyla yaparım alabilirm..

Çoğu otomobilci elde olanı nakite çevirmek için kampanya olur ama yeni gelenlerde olmaz. zararına araba satmaktansa satmamak daha iyidir diyorlar..

Edit: araba kesin olarak 1.4-1.6 diliminde vergi verecek eski jazz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 24 Kasım 2008; 10:14:25 >

• quote:

Sizin beklentilerinizin büyük olduğunu düşünüyorum. Acaba ilk defa mı bu segmentte araç alacaksınız? Bu segmentte içi çok kaliteli araabalar 30binin üstünde..Mazda2, 1-2 ay öncesine kadar ancak dacia alınabilecek fiyatta şu an..Bence parasına göre gayet iyi..İkinci el clio3lerin 1.2 lerine 21-22bin istiyorlar..Bence plastik kalitesi falan gayet yeterli, vites kolu da çok ergonomik yerde. Aradaki boşluk beni de rahatsız etti.oraya kolçak türü bişey uygulanabilir mi bakmak lazım....Kilonun sorun olacağını çok da düşünmüyorum. Şehir içinde zaten avantaj....Yıllar boyunca 850kg lık brodweyler unolar kullandım ben..Yüksek hızda yanal rüzgar ve kamyon-otobüs sollamak sırasında yan rüzgardan etkilenme sorun olacaktır bence de.Uno ile 160-170 de araba hovercraft gibi giderdi...
    Ben bu arabayı almayı düşünüyorum. tek sorun 1-2 aya mesela fiesta jazz vs de indirim olursa üzülürüm. gerçi ev kredim bittiğinde Cmaxi de değiştireceğim ve eğer öyle bir kampanya yakalarsam belki takas yoluyla yaparım alabilirm..

Çoğu otomobilci elde olanı nakite çevirmek için kampanya olur ama yeni gelenlerde olmaz. zararına araba satmaktansa satmamak daha iyidir diyorlar..

beklentilerimi nasıl yüksek tutmuş olabilirim ki? bu segment için ben aracın büyüklüğü ya da bagajına bişey demedim. dış dizayn o kadar güzelken iç mekan kötü dedim. hem dizayn, hem kalite olarak. plastiği 206nın plastik malzemesini hatırlattı bana. aynı sorun punto'da da var bence. sınıfının en güzel çizgileri punto'da ama iç dizayn ve malzeme kalitesi kötü. neye göre kötü, 2008 model bir araç için kötü işte, sınıfının da altında. mazda2'de öyle maalesef. jazz, clio, corsa, yaris, colt, micra hatta punto bile daha iyi en azından dizaynı daha iyi iç mekanda.
    jazz bu sınıfın en iyisi ama onda da saçma sapan bir model ve fiyat uygulaması var. bilenler bilir, üst model almaya zorluyo seni fiyatlar ve üst modelin fiyatı 32.000 ytl civarında. o sınıf için gerçekten çok fazla bence honda'da indirime gidecektir, bayram sonrasında.
    mazda2'de vergi dilimi düşük olsa o zaman ciddi ciddi düşünürdüm bende çünkü kasko bedavaya gelirdi ama anladığım kadarı ile o imkanda yok. benim acelem yok, beklicem. herkes tabiki kendi için doğru olanı daha iyi değerlendirecektir.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 24 Kasım 2008; 13:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wind06

quote:

beklentilerimi nasıl yüksek tutmuş olabilirim ki? bu segment için ben aracın büyüklüğü ya da bagajına bişey demedim. dış dizayn o kadar güzelken iç mekan kötü dedim. hem dizayn, hem kalite olarak. plastiği 206nın plastik malzemesini hatırlattı bana. aynı sorun punto'da da var bence. sınıfının en güzel çizgileri punto'da ama iç dizayn ve malzeme kalitesi kötü. neye göre kötü, 2008 model bir araç için kötü işte, sınıfının da altında. mazda2'de öyle maalesef. jazz, clio, corsa, yaris, colt, micra hatta punto bile daha iyi en azından dizaynı daha iyi iç mekanda.
    jazz bu sınıfın en iyisi ama onda da saçma sapan bir model ve fiyat uygulaması var. bilenler bilir, üst model almaya zorluyo seni fiyatlar ve üst modelin fiyatı 32.000 ytl civarında. o sınıf için gerçekten çok fazla bence honda'da indirime gidecektir, bayram sonrasında.
    mazda2'de vergi dilimi düşük olsa o zaman ciddi ciddi düşünürdüm bende çünkü kasko bedavaya gelirdi ama anladığım kadarı ile o imkanda yok. benim acelem yok, beklicem. herkes tabiki kendi için doğru olanı daha iyi değerlendirecektir.

edit:ekleme

iç mekan - o vites arkası boşluk dışında - beni o kadar rahatsız etmedi açıkçası...Ben g.puntonun ne içini ne dışını beğenmiyorum o kadar. Demek ki zevkler farklı olabiliyor..2 nin arka tasarımına bayıldım ben...Clio1.2 extrem (auth a sis farı alaşım jant eklenmiş) 25000 istiyorlar. İnanın iç mekanına bir türlü alışamadım. Bu kadar kasvetli bu kadar kaba tasarım görmedim ben şahsımca..Corsa idare eder gibi ama onu da çok sevemedim ben...

• Kusura bakma ama yanlış seçim hiç hoş değil...

25bine çok daha güzel bir araç alırdım yerinde olsam sanırım, mesela Leon 2. el; veya Astra veya Fokkıs

İlla sıfırsa Corsa,Yaris bi ihtimal Clio

Mazda 2 hiç güzel değil

Sonra bir de tutmayacak aldınmı satamayacaksın bu aracı

Bindiğin gibi 18-19 bin yetele bu
  • arkadaşlar bu aracın 2. eli hiç düşündüğünüz gibi düşük olmaz, nedenine gelince dış tasarımı cok güzel ve bilenler bilir bu araç aslında fiestayla birebir kardeş, zaten tasarıma dikkat edin birbirlerine çok benzerler, zaten ikiside ortak bir firma... ee bakıyorsun aynı araç ford'a 27500 (1.2 cc), sırf fordun içi hoş diyede o kadar para verilmez kardeşim parayı sokakta bulmuyoruz arada 4-5 bin ytl oynuyor.

ayrıca iç tasarımı kötü değil sadece radikal ama zamanla insanın gözü alışıyor, mesela mini chooperin içide bana kalırsa çok kötü bir tasarım, ama mazda 2'nin malzeme kalitesi kesinlikle kötü değil, işçilikte çok iyi. deri direksiyon allah aşkına hangi araçta var. üstelik konfor diyorsanız o sacma plastik direksiyonları tuttuğumda ben kendimi çok kötü hissediyorum en azından deri direksiyon tutuyoruz, zaten araca binince ben konsola filan tutunmuyorum sadece direksiyonu ve vitesi tutuyorum onlarda deri daha ne :)))))

arkadaş 17-18 demiş :))) çok güldüm nedenine gelince piyasada 2005>206 yada eski kasa clio sembole piyasada 18-19 çekiyorlar. ne 6 airbegi ne 6 cd changeri, ne katlanır aynası hemde yeni teknoloji yakıt tasarufu var arabalarda, ayrıca 2008 yılının en iyi aracı seçilmiş bi arabadan bahsediyoruz...

bu arada piyasada rakiplerine bakın en yakını 26 bin ytl metalik boya hariç. ee madem öyle bana aradaki farkı verin sizi kırmayayım diye o araçlar sizin için alayım kendime :))))

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Kusura bakma ama yanlış seçim hiç hoş değil...

25bine çok daha güzel bir araç alırdım yerinde olsam sanırım, mesela Leon 2. el; veya Astra veya Fokkıs

İlla sıfırsa Corsa,Yaris bi ihtimal Clio

Mazda 2 hiç güzel değil

Sonra bir de tutmayacak aldınmı satamayacaksın bu aracı

Bindiğin gibi 18-19 bin yetele bu

Bu ne kadar sert bir yorum
    Arkadaş beğenmiş,fiyatı da uygun,opsiyon rakamına takılmış,bizim ne haddimize bu kadar sert tavırlar.Bu tarz yaklaşımlar niyeti bozuyor,forum tatsızlaşmasın.

• alın içinin resmi, yani hiçte rakiplerinin yanında ezilecek gibi değil, tersine çok şirin....

Mazda 2 alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andersan

alın içinin resmi, yani hiçte rakiplerinin yanında ezilecek gibi değil, tersine çok şirin....

Mazda 2 alıyorum.

ön konsolun kalitesiz plastiği, tanıtım resminde bile sırıtıyo. şirin yapan unsur yuvarlak farlar, onlar durumu toparlıyo zaten biraz. ama nihayetinde bu zevk meselesidir. beğenenlere tabiki saygı duyarım.
  • geçen ayların fırsat arabası colt'tu şimdi de mazda 2 güzel bir fiyattan satışta.. Güzel donanımlı ve mazda kalitesinde bir araç, siz memnun kaldıysanız gerisi boş, hayırlı olsun..

2500ytl bence çok. otomatik klima ne kadar gerekli bilmiyorum, aynı işlevi yapıyor sonuçta.. jantları da sonradan istediğiniz bir model takarsınız daha ucuza.. yol bilgisayarını ben çok kullanıyorum ama bir kere dahi kullanmamış olanlar var o yüzden yine sizin kararınıza kalıyor iş.

aradaki fark 1000ytl civarı olsa belki olabilir ama bu 3 ekstra özellik için 2500ytl fazla..
  • Şaka maka ülkemizde otomobil fiyatları bu kur artışı ile ciddi manada uygun olmaya başladı, Mazda Almanya sitesine girdim, 1.3 motora 16'' jant elektronik klima ekledim fiyatı 15 bin euro oldu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 24 Kasım 2008; 19:44:25 >
  • Çok güzel araç hayırlı olsun...
  • Yavv çok kararsızım..

Bizim 98 unoyu (52binde , kaput ve sağ çamurlukta boya var, sağ arka kapıda ufak bir darbe var, LPGsiz) 5750ye sayıyorlar. 17.150 de hazırladım..22900e opak beyaz mid alabilirim. Hee desem olcak..

Çok kararsızım yavv.... Alsam mı? almasam mı?
  • Arabanı ucuz saymışlar ama onlarda iyi indirim yapmış. Dünyaya bidaha mı geleceksin al gitsin.

quote:

Yavv çok kararsızım..

Bizim 98 unoyu (52binde , kaput ve sağ çamurlukta boya var, sağ arka kapıda ufak bir darbe var, LPGsiz) 5750ye sayıyorlar. 17.150 de hazırladım..22900e opak beyaz mid alabilirim. Hee desem olcak..

• arabayı beğendiysen kaçırma.(ama bak bu kısımı laf olsun diye söylemedim geröekten hoşuna gitti ise içine sindi ise demek istedim) ama fiyatı ucuzda onun için alacağım diyorsan hiç bulaşma.
    ayrıca 150 neymiş ya 17000 düz ver. cebine 17000 ytl yi koy git ve 150 nin peşine düşerlersede hiç oturma orada çek kapıyı gel.(yani ben olsam öyle yaparım)
    quote:

Yavv çok kararsızım..

• quote:

Yavv çok kararsızım..

ihtiyacın varsa, araç içine tam sinmişse ve 17.000 ytl'ye verirlerse al, uno yaklaşık 6000 ytlye gitmiş olur böylece.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.