Şimdi Ara

Mazda 2 alıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel araç eğer 8 9 yıl kullancaksanızda tam full olası daha iyi olur hayırlı olsun
  • Arabayı beğendim beğenmesem zaten bedava verseler almam.Biraz da farklı olmak istiyorum pek kimsede olmayan bişeye binmek de hoşuma gider .Ancak ikinci elde sorun olacağının farkındayım. Fiestayı beğenmiyor bu forum ama 1 haftada 5 tane nakit paralı alıcı çıktı..
    Mazdanın fiyatı da iyi ama..

daha çok beğendiğim arabalar (yeni jazz, yeni fiesta ve 207) aynı şekilde ucuzlarsa çok üzülüürm ve de ikinci el sorunu dolayısıyla kararsızım..
  • Mazda2 nin bu kadar ilgi görmesi gerçekten hoş.

Araç ilk çıktığı günlerde test etmiştim ve eski bir Fiesta Fun kullanıcısı olarak benim de çok hoşuma gitmişti ilk sürdüğümde. Özellikle ataklığı ve virajlardaki yol tutuşu.
    Ben kişisel olarak 2-3.000 YTL demeden en üst donanımını ve hatta 1.5 ini alırdım eğer alsaydım ama çocuklu aile olduğumuz için Yeni Mazda3 ü bekleyeceğim.

Bu araçların dizel ve otomatik seçenekleri de 2009 ortalarına doğru gelecek. İşte o zaman gerçekten rakipleri ile rekabet edebilecek duruma gelecekler.

2. el konusunda da bir sıkıntı olacağını çok sanmıyorum. Zamanla yedek parça ve serviste problem olmadığı anlaşıldıkça diğerleri ile aynı duruma gelecektir.

Bugünlerde zaten hiçbir aracın 2.eli yok sıfırdaki kampanyalardan dolayı. Bugün ile değerlendirmemek lazım.
  • ben almadım...hem önümüzdeki aylarda ne olacağı belli değil...Hem diğer firmalar da mecburen kampanya yapacak onları da görelim..

Ayrıca görülen o ki herkes üst donanım istiyor benim beğendiğim 1.3 mid opak beyaz elde kalırsa gelecek aya da aynı fiyata verirler herhalde ...vermezlerse de 2-3 daha verir başka bişey alırım
  • Bir de şeye kıl oldum...eee...Unoya onlar 5000 verince ben çıktım. Aradan 1 saat geçince aradılar. Başka ikinci elciye sorduk 5500 veriyor dediler. Ben yavv bari 5750 olsun dedim. tamam deyip onu da kabul ettiler..Ben de yaptıkları indirimi takastan çıkarmaya çalışıyorlar diye düşündüm. Bu yaklaşımları samimi ve dürüst gelmedi bana...
  • Her yerde aynıdır hocam, ya aracınızı daha iyi fiyata sayıp indirim yapmazlar, yada araç vermezseniz indirim yaparlar, aynı hesaba getirirler hemen hemen.

Onun için öyle bir indirim varken aracı iyi fiyata saymalarını beklemek biraz zor hocam

Bu arada mazda 2 almanya başlangıç fiyatı 12,200 euro.... almanlar %19 vergi alıyor biz 61, ve biz ucuza alıyoruz

Gazetede 26.900 diye ilanı var 1.3 başlangıç fiyatı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 26 Kasım 2008; 16:36:58 >
  • Şu markayı Mermerler gibi beceriksizlerden kurtardılar ya tarktör getirseler alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

Şu markayı Mermerler gibi beceriksizlerden kurtardılar ya tarktör getirseler alınır.

10 numara yorum; üstüne lafa gerek yok

Arkadaşım, hayırlısı olsun. Kısmet neyse o olur.
  • Selam arkadaşlar, araçla ilgili yorumlarımı söylemek istiyorum...

üç günlük yorumlarımı aktarıyorum, birkere şunu söyliyeyim istanbulun en yoğun trafiğinde araba kullanan biriyim, en son golfe (yokuş kalkış destek sistemi olan) binen biri olarak şunu söylemeliyim bu arabayı kullanmak çocuk oyuncağı... park etmesi, kalkışı, ara yollarda dönüş çapı ve ivmelenmesi harika...

süspansüyonlar biraz sert ama rahatsız edecek derecede değil, çok rahat parmağınızın ucuyla dönen bir direksiyonu var... vites geçişler tok ve rahat. otomatik kapanan aynaları çok hızlı ve gerçekten işlevsel. camlar çok hızlı kapanıp açılabiliyor. özellikle geceleri aracın gösterge paneli çok şık. gündüz yavan kalan panel, gece sanki sizi reynaya götürüyormuş gibi hissettiriyor, bilmem ne demek istediğimi anladınız mı :)))

yüksek hızlarda pek deneyemedim ama onuda en yakın zamanda denerim.

sonuç olarak araç beni çok memnun etti, şüphede kalan arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler...

ileride yakıt harcaması ve gözüme çarpan problemler olursa aktaracağım arkadaşlar.

• selam oncelikle hayirli olsun arkadasim bende pazartesi teslim aliyorum bende gumus gri aldim ancak istanbulda hicbiyerde bulamadim balikesir den aldim. diger deneyimlerimi daha sonra yazicam demissin de aslinda bende pztsiden itibaren bakicam ama merak ettim nasil memnun musun daha internetten okudugum kadadriyla memnun olmayan yok aractan sonucta beklentiyle alakali tabii izlenimlerini biraz daha paylasirsan memnun olurum...
  • merhabalar.

ben aracı cok begendım. hala almak uzereysenız 2500 ytlyı verın ve full alın derım. jant ve yol bılgısayarı bence en az 4-5 yıl kullanılacak araclar ıcın gereklıdır dıye dusunuyorum.
  • şuan En iyi fiyatı özaydın veriyo aralıktaki kendi kampanyasını devam ettiriyo.. http://www.ozaydinotomotiv.com/fiyatlistesi.html
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Deri direksiyon simidi konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Nasıl bir farktır? Hissedilir mi yenilir mi içilir mi?
  • paran varsa high donanım al..yakıt durumu nasıl acaba
  • Hayırlı olsun
  • Hah hah haaa sağlam hort olmuş Tam 2.5 sene sonra mesaj yazılmış

Ben burada vazgeçtim demişim ama 2 hafta sonra Şahsuvaroğlu bir kampanyada daha yaptı ben de üst donanımın aldım. çok da sevdim ufak tefek mod da yaptım (spoiler+LED stop) 1.5 yıl sonra da yok yere bir sebepten sırf satarız dediğimiz akrabamız istedi diye sattım. Şimdi o kadar pişmanım ki sattığıma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.