Şimdi Ara

Mazda 2 alıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun
  • Ya baz donanımlı 1.3 ü al yada 800ytl farkı verip 1.5 i al.ikiside oldukça iyi seçim .
    Güle güle kullan.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Mazda 2'yi beğeniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Ya baz donanımlı 1.3 ü al yada "2500" + 800ytl farkı verip 1.5 i al.ikiside oldukça iyi seçim .
    Güle güle kullan.

+1
  • ya bu arabayı 30 dan çıkarmışlerdı...hah şöyle indirsinler bakalım fiyatları ADAM gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Ya baz donanımlı 1.3 ü al yada "2500" + 800ytl farkı verip 1.5 i al.ikiside oldukça iyi seçim .
    Güle güle kullan.

+1

+ - ? ! ne istersen koyalım ancak 950kg 103hp versiyonu alman daha iyi...!!!
  • Almışken donanım bakımından en dolusunu alın bence sonra benim gibi pişman olmayın
  • 1.5 motor uzun yolda 130km/h 5. viteste daha az devir çevirir.bu da daha az yakmasını sağlar.1.3 motor sadece çok sıkışık şehiriçi trafiğinde az yakar.bence 1.5 ve full olanı alın.en azından baz donanım alıp keşke high alsamıydım demezsiniz.ayrıca uzun süre kullanmyaı düşündüğünüzü söylemişsiniz bu durumda full bir araç almanız mantıklı.aradaki farkta çok makul görünüyor.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • arkadaşlar bende 1.3 en baz modelini aldım, nedenine gelince 25,800 çıkınca ee biraz daha vereyim şunu alayım bunu alayım olayına giriyorsunuz bu seferde karşınıza ee madem bu kadar para verdim honda jazıı alayım çıkıyor, o noktadan sonra 30 vermişken 2-3 daha koyarım focus,astra,megan falan fıstık başka araçlar çıkıyor. madem devir ekonomi devri bence en bazını almak lazım, zaten 2. elde satarken kimse önemsemiyor o yan aksesuarları, ben ne full araçlar sattım adamlar bizene diyorlar :))) haa bu arada aracın aynaları otomatik katlanıyor, bu olsa olsa bmw de olacak bişey :))))

sonra araçta 6 cd changer var hemde mp3 çalıyor, 6 airbeg süper bişey. bence parası olan arkadaşlar bu arbayı kaçırmasınlar kampanya cok sınırlı cünkü....

performansı iyiydi özellikle 3. vitese kadar cok iyi kaçıyor bundan önce bende golf tsi vardı forumdan arkadaşlar bilir. onun gibi gitmesede beni üzmedi yani :)))

ayrıca aynı fabrikadan çıkan fiestanın en bazı 27,500 metalik boyayla...
    birde 1.5'te indirim yok arkadaşlar bana söylenen buydu... bilginize...

• güle güle kullanın 22.800 emi aldınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: andersan

arkadaşlar bende 1.3 en baz modelini aldım, nedenine gelince 25,800 çıkınca ee biraz daha vereyim şunu alayım bunu alayım olayına giriyorsunuz bu seferde karşınıza ee madem bu kadar para verdim honda jazıı alayım çıkıyor, o noktadan sonra 30 vermişken 2-3 daha koyarım focus,astra,megan falan fıstık başka araçlar çıkıyor. madem devir ekonomi devri bence en bazını almak lazım, zaten 2. elde satarken kimse önemsemiyor o yan aksesuarları, ben ne full araçlar sattım adamlar bizene diyorlar :))) haa bu arada aracın aynaları otomatik katlanıyor, bu olsa olsa bmw de olacak bişey :))))

sonra araçta 6 cd changer var hemde mp3 çalıyor, 6 airbeg süper bişey. bence parası olan arkadaşlar bu arbayı kaçırmasınlar kampanya cok sınırlı cünkü....

performansı iyiydi özellikle 3. vitese kadar cok iyi kaçıyor bundan önce bende golf tsi vardı forumdan arkadaşlar bilir. onun gibi gitmesede beni üzmedi yani :)))

• quote:

arkadaşlar bende 1.3 en baz modelini aldım, nedenine gelince 25,800 çıkınca ee biraz daha vereyim şunu alayım bunu alayım olayına giriyorsunuz bu seferde karşınıza ee madem bu kadar para verdim honda jazıı alayım çıkıyor, o noktadan sonra 30 vermişken 2-3 daha koyarım focus,astra,megan falan fıstık başka araçlar çıkıyor. madem devir ekonomi devri bence en bazını almak lazım, zaten 2. elde satarken kimse önemsemiyor o yan aksesuarları, ben ne full araçlar sattım adamlar bizene diyorlar :))) haa bu arada aracın aynaları otomatik katlanıyor, bu olsa olsa bmw de olacak bişey :))))

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun...

ya opak renk sadece kırmızı vardı, hoş bi renk ama ne bilim 500 daha verip metalik olsun istedim, kırmızı cok dikkat çekiyor, ben o kadar dikkat ceksin istemedim acıkcası :))) metalik griyi seçtim...

şimdi aklıma takılan bi soru var 17.inch lastik ilerde taktırmak istesem problem olur mu, cünkü ben yol tutuşuna cok önem veriyorum. 17 olması ciddi oranda yol tutuşunu artırır mı sizce...
  • Mazda al hemen gazla
  • hayırlı olsun kazasızbelasız kullanmanız dileğiyle
  • quote:

çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun...

ya opak renk sadece kırmızı vardı, hoş bi renk ama ne bilim 500 daha verip metalik olsun istedim, kırmızı cok dikkat çekiyor, ben o kadar dikkat ceksin istemedim acıkcası :))) metalik griyi seçtim...

şimdi aklıma takılan bi soru var 17.inch lastik ilerde taktırmak istesem problem olur mu, cünkü ben yol tutuşuna cok önem veriyorum. 17 olması ciddi oranda yol tutuşunu artırır mı sizce...

yol tutuşunu arttırabilir fakat standart dışı olduğundan ibre hatası olabilir. tabi bide yakıt tüketimin değişebilir. toplam çapın şu anki kullandığını fazla geçmemesi gerek bu da düşük yanak lastik demek. çukurlara girerken 2 kere düşünmen gerekecek. bende de 16" jant var. gittiğim yolda bi çukur var ama akşam dönerken geçtiimden hep denk geliyorum umarım bi sorun çıkmaz jantta

• iyi bir seçim fiyatlardaki indirim insanı cezbediyor
    2500 donanımlar için vermeye değer fakat borcunuz bittikten sonrada çelik jant alabilirsiniz hatta
    eski jantlara kış lastiği yenilere normal lastik koyabilirsiniz
    hayırlı olsun diyorum
    (bende fiyata özenip opel antara istedim bakalım ne olacak)
  • O paraya alınabilecek en mantıklı araba, ben de eylülde ibiza almadan önce arastırmımstım biraz ama o zaman cok pahalıydı.
    O fiyata o danımlar gerçekten cok iyi özellikle 6airbag ve katlanan aynalar :) Güle güle kullanın.
    Bu arada bence o araca 17 fazla gelir yani incecik yanaknı bir lastik almanız gerekir çekişi ve yakıt sarfiyatını arttırmamak için, bu sefer de Turkiye yollarında lastik habure balon yapar, jant yamulur, arabadaki tıngırtılar artar. 16 en güzeli bence. edit:Orjinal lastik ebatlarınız 185/55 R15 galiba, 195/45 R16 takarsnız yol tutuş cok az artar heralde ama ne kadar artar bilemiyorum sonucta taban sadece 1cm daha genişleyecek. Cok da gerek yok bence.
    Mesela ben mart'a dogru 175-70-14 yerine 215-45-16 takıcam, taban genişliği 4cm artıcak yani. Bu durumda tabi yol tutuş da artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 23 Kasım 2008; 18:52:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.