Şimdi Ara

maymunlar cehennemi başlangıç da anlamadigim konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya orada yayilan bir virus var. o ne virusu. insanligi mi sonlandiracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonlandırdı zaten. Filmdeki doktorun ilaç diye yaptığı şey aslında iyi huylu bir virus. Virus beyni daha iyi çalıştırıyor alzaymır hastalığının belirtilerini ortadan kaldırıyor. Maymunları da daha zeki yapıyor tabi.

Babasının vücudu viruse bağışıklık kazanınca çok daha güçlü ve agresif olanını yapıyor. Bu sefer virus bulaşıcı olmaya ve insanları öldürmeye başlıyor.

İnsanların %99.99'u ölecek. Zaten filmin sonunda pilota bulaşıyordu. Pilottan avrupaya oradan da bütün dünyaya yayılıyordu.
  • bu sene yeniden çekilen film mi bu? hala izlemedim orijinale saygı kafasındayım da ama yok ilk çekilen eski filmde bunlar var diyosanız e yuh o kadar şey mi kaçırdım ben
  • hakikatten bu hangi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

bu sene yeniden çekilen film mi bu? hala izlemedim orijinale saygı kafasındayım da ama yok ilk çekilen eski filmde bunlar var diyosanız e yuh o kadar şey mi kaçırdım ben

maymunlar cehennemi başlangıç bu arkadaşım. orjinal adi rise planet of apes gibi biseydi sanırım. yeniden cekim falan değil. serinin baslangicini anlatıyor. ve film baştan sona surukleyici. ilk on dakka dahil gözünü ayiramiyorsun. heyecandan heyecana sürüklüyor. ben bi filmi ikinci kez izlemem ama bu 6 7 yi gecti inan. kime izlettirdiysim de cok begendi. ozellik le bayanlar. savas sahneleri olsa bile. hatta sırf aksiyon dan baska filmi zarlo zorla seyrettirdim adam bayildi ki bu adam gercek otesi filmleri sevmez. cocuklara seyrettirdim ertesi gün sezar sezar diye bagiriyorlardi. cok filmin ismini burada duyuyoruz ama neden boyle izleyen herkesin begndigi filmleri duyamiyoz bilmiyom. bu filmin su anda ikincisi çekiliyor. birde HEPSINI VUR diye bi film var. o da muhteşem.

• cok sey kaciriyon yukardaki yazimi oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

cok sey kaciriyon yukardaki yazimi oku.

filmin herhangi bir linkini bulup atarmısın o ismi aratıyorum gösterimi 2011 olan filmi gösteriyor onuda izledim öyle sahneler yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izledigin filmi anlatsana biraz. yavru bi maymun yok muydu. büyüyor falan. adamin parmagini kopariyor. hapishane giriyor. Diğer maymunlar onu dışlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

hakikatten bu hangi film

2011 yapımı olan filmden, Rise of the Planet of the Apes orjinal adlı olandan.

@wakara
    Cevabı @neuro yazmış.

Konu nedense bana Dustin Hoffman'ın 95 yapımlı Tehdit filmini hatırlattı.Onda da ölümcül bir virüs yayan maymunu ararken, insanlığın yok oluşunu anlatan müthiş bir filmdi.Bu tür salgın filmlerini sevenler kaçırmasın.

• siz neden bahsediyorsunuz anlamadım, filmin orijinali bu

http://www.imdb.com/title/tt0063442/?ref_=sr_2 yani 1968de çekilmiş bu film, beş film zaten, 2011 deki tekrar dışında bir şey değil.
  • quote:

izledigin filmi anlatsana biraz. yavru bi maymun yok muydu. büyüyor falan. adamin parmagini kopariyor. hapishane giriyor. Diğer maymunlar onu dışlıyor.

tamam buralar varda salgın bulaşıyor filan yazılmış önceki mesajlarda ondan sordum
  • quote:

siz neden bahsediyorsunuz anlamadım, filmin orijinali bu

http://www.imdb.com/title/tt0063442/?ref_=sr_2 yani 1968de çekilmiş bu film, beş film zaten, 2011 deki tekrar dışında bir şey değil.

1968'de çekilen filmin tekrarı 2001'de çekildi. 2011'de çekilen ise tekrar değil. Tamamen yeni bir film ve olayların nasıl başladığını anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

izledigin filmi anlatsana biraz. yavru bi maymun yok muydu. büyüyor falan. adamin parmagini kopariyor. hapishane giriyor. Diğer maymunlar onu dışlıyor.

tamam buralar varda salgın bulaşıyor filan yazılmış önceki mesajlarda ondan sordum

Filmin sonunda
    virüsün bulaşıcı olduğunu ve pilota da bulaştığını görüyoruz. Oradan sonra virüsün tüm dünyaya yayıldığını gösteren bitiş videosu geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

siz neden bahsediyorsunuz anlamadım, filmin orijinali bu

1968'de çekilen filmin tekrarı 2001'de çekildi. 2011'de çekilen ise tekrar değil. Tamamen yeni bir film ve olayların nasıl başladığını anlatıyor.

olaylar bir döbgünün içinde değil mi zaten? en azından beş filmin konusu o döngüyü anlatıyordu ve bir döbgü mevcutsa başa da sahiptir, 2011deki filmde nasıl başladığı anlatılıyorsa asıl bu nasıl filmi de izlemedim bu arada 2011dekini diğer beş filmi izledim ama

• yazilardan sonra çıkıyor bu virus meselesi. yada yazilarin ortasinda falandi. ama maymunlarla insanlar savasmiyacak miydi. insanlar kaybedecek di. ondan sonra mi köle olacaklardi.

• quote:

yazilardan sonra çıkıyor bu virus meselesi. yada yazilarin ortasinda falandi. ama maymunlarla insanlar savasmiyacak miydi. insanlar kaybedecek di. ondan sonra mi köle olacaklardi.

evet şimdi anlaşıldı ben yazılar çıkınca kapatmıştım baktım şimdi dediğiniz gibi
  • abi bu filmin kitabı varmıdır bilen var sa link atsında alalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.