Şimdi Ara

Maymun Bakımı Kolay Mıdır? Besleyen Var Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
58.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Çok zevkli fakat bir okadarda zordur beslemesi. Öğrenci evinde beslemiştik. Çok hareketlidir,perdelere tırmanır,sabahları sizi uyandırır,sürekli oyun ister vs vs. Eğer bunlar sıkıntı olmaz diyorsan ilgilenecek vaktim var diyorsan besle ama yoksa yazık etme

Konu eskiymiş

Hocam zevkli mi beslemesi? Beslediginiz maymunun varsa bi resmini koyabilir misiniz?

Maymunun resmi yok malesef. Arkadaşlarım öğrenci evinde besliyordu hergün ordaydım bende gayet zevkli. yaptığı hareketler vs insanı eğlendiriyor. ama eğer fazla tahammülü olmayan bir kişi beslerse zulum olabilir. bebek gibi düşünüm çok güzeldir,çok tatlıdır fakat altını alması , yemeğini yedirmesi yeri gelince çok zor olabiliyor.

• Rise Of The Planet Of The Apes ve Dawn Of The Planet Of The Apes filmlerini izlersen eminim ki düşünmeden maymunu kabul edersin. Filmi izledikten sonra her gün bakmak için maymun alsam mı diye düşünüyorum.
     Maymun Bakımı Kolay Mıdır? Besleyen Var Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Eğer sabrın varsa kendine alıştırana kadar onu boğazlayabilirsin de

Ama alışırsa gerçek bir arkadaş gibi olur sonuçta o ırktan gelmeyiz bizde

Sene 2012 Yoldaşımız Kuranı-Kerim ilim heryerde hala maymundan geliyoruz diyenler varya şaşıyorum aklınıza

Kardes evrim bilimsel olarak kanitlanabilir birsey ama sen Adem'den geldigini kantlayabilirmisin?

• pc-engineer kullanıcısına yanıt
    Kendine bir sor bakalım Maymunamı daha çok benziyorsun yoksa Askerlik arkadaşınmış gibi bahsettiğin Hz Adememi
  • quote:

Kendine bir sor bakalım Maymunamı daha çok benziyorsun yoksa Askerlik arkadaşınmış gibi bahsettiğin Hz Adememi

Goool

• quote:

Ademimi gördun yoksa bir maymunumu. Maymunun varoldugunu biliyoruz ama Ademin varoldugu hakkinda hicbir kanit yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-engineer

quote:

Ademimi gördun yoksa bir maymunumu. Maymunun varoldugunu biliyoruz ama Ademin varoldugu hakkinda hicbir kanit yok.

Bu mantık ile yaklaşırsak senin de aklını göremiyoruz ama var olduğunu biliyoruz. Alınma dostum, sadece bir örnek olarak aklı verdim.

• Bu hayvanın 1,5 yaşından sonra cinsel ihtiyaçları başlayacak.

Bu hayvanın dışkılaması ve tuvalet alışkanlığı ap ayrı bir sıkıntı.

Bahçeli ev varsa ona ev gibi büyük asma kafes denilen türden yuva yaparsan kolay olabilir.
  • quote:

Ademin kankası gelmiş bir fotosunu koyda bizde görelim
  • Maymunlar cehenneminden geliyorum kardeş çok sıcaktı hiç bulaşma
    Not:Maymun degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

Rise Of The Planet Of The Apes ve Dawn Of The Planet Of The Apes filmlerini izlersen eminim ki düşünmeden maymunu kabul edersin. Filmi izledikten sonra her gün bakmak için maymun alsam mı diye düşünüyorum.
     Maymun Bakımı Kolay Mıdır? Besleyen Var Mı?

Bende buz devrini izledikten sonra mamut almak istemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 3 Kasım 2014; 8:47:50 >

• Koyun, Papağan besledik ama maymun denemedik, bir zamanlar timsah almaya karar verirdik o da çok tehlikeli.

• pc-engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma senin amacın polemik çıkarmak. Sen boşver beni sen takıl buralarda Allah hidayet versin.
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Milyonlarca insanın inandığı ve saygı gösterdiği, 4 büyük dinin temelini oluşturan bir peygambere en azından inanmıyorsanız bile diğer insanlara saygınızdan daha saygılı olmanızı rica ediyorum.
  • Oo maymun varsa alırım

• Wolfgang Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Dostum pis üstubunu düzelt sonra gel bilimselde konuşuruzç Terbiyesizliğin alemi yok. Maymundan geldim diyen hayvan oğlu hayvanlara ise hiç sözüm yok.
  • Hayvanat bahçesine verin, kedi köpek olsa neyse

• quote:

Dostum pis üstubunu düzelt sonra gel bilimselde konuşuruzç Terbiyesizliğin alemi yok. Maymundan geldim diyen hayvan oğlu hayvanlara ise hiç sözüm yok.

pis uslubu duzelt diyen adam hayvan oglu hayvan diyor. tam da sana yakisan bu iste ayrica git biraz kulturlen, maymundan geldik diyen tek bir bilim adami yoktur hadi simdi uza bir daha da mesajima cevap vermek gibi bir cahillik yapma once oku ogren

• söylenmemiş ama bunun 31 i de var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.