Şimdi Ara

Maymun Bakımı Kolay Mıdır? Besleyen Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
58.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barınakta bizzat kafeslerine girip elma vermiştim orda iki tane maynun vardı aslında biri utangaç çıktı
    Biz yaklaşk 1 saat yanlarında kaldık ama hiç bi şekilde ısırmadı sadece başlarda çekiniyolardı elmaları alırken dah sonra alıştılar bence korkmana gerek yok arkadaşın evde beslediyse zaten eve alışıktır sadece alışana kadar biraz zorluk çekersiniz tahminimce o kadar

Elimde olsa bulsam kesinlikle bende isterdim
  • SAKIN bulaşmayın, maymunlar oldukça tehlikeli hayvanlardır.Pirimatlar diye insanlar bir tutamazsınız fiziken çok farklılar, uzun dişleri ve boyutuna göre güçlü vücutları vardır hepsinin.Google'a monkey injury-injuries yazarsanız midenizi kaldıracak yaralanmalar görebilirsiniz.Ufakcık kapuçin-Capuchin maymunu bile insanın kulaklarını burunlarını ve ufak uzuvlarını koparabiliyor rahatlıkla.Dikkat ederseniz tv'de ki oyuncu şempanzelerin dişleri yok, galiba çekiyorlar insana saldırmasın diye.Gerek tırnakları gerek dişleri ile tehlikelidir.Makak maynmunları bile anneleri etrafta yokken antilop gibi ufak memelilerin yavruları çalıp öldürüyorlar.Parazitleri saymıyorum bile normalde maymunlar birbirini tımar eder temizler.
  • kıl dökmeside önemli bir sorun ayrıca
  • bir arkadaşımda vardı örümcek maymunu hayatımda onun kadar akıllı bir hayvan görmedim ne derse anlıyodu bide konuşsa yani çoğu insandan akıllıdır ne dersen direk yapar kız arkadaşına mektup yollamak için 5 katlı binaya tırmandırdı camdan girdi ama kötü yanı sende ona ilgi göstermen gerek yemek vermeyi unuttuğu zaman gece kulağını ısırarak kanatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Eğer sabrın varsa kendine alıştırana kadar onu boğazlayabilirsin de

Ama alışırsa gerçek bir arkadaş gibi olur sonuçta o ırktan gelmeyiz bizde

Sene 2012 Yoldaşımız Kuranı-Kerim ilim heryerde hala maymundan geliyoruz diyenler varya şaşıyorum aklınıza
  • Soru ekinden önce boşluk bırakılır, noktalama işareti kendinden önce gelen kelimeyle bir, sonrakiyle arada bir boşluk bırakılacak şekilde yazılır. Başlığı düzeltir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Soru ekinden önce boşluk bırakılır, noktalama işareti kendinden önce gelen kelimeyle bir, sonrakiyle arada bir boşluk bırakılacak şekilde yazılır. Başlığı düzeltir misin?

Türk Dil Kurumu'ndan da geldiler işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bulasmayin

• Evde maymun bakılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Soru ekinden önce boşluk bırakılır, noktalama işareti kendinden önce gelen kelimeyle bir, sonrakiyle arada bir boşluk bırakılacak şekilde yazılır. Başlığı düzeltir misin?

Eskiden böyle yazım hataları yapanları barındırmazlardı, şimdi ise kimse uyarmıyor. Ben elimden geldiği kadar uyarıyorum. Forum için değil, Türkçemiz için.
  • Aslında hem maymun hem de kedi besleyeceksin ama kedi şöyle hareketli oyunbaz olacak, gör evdeki cümbüşü o zaman Ayrı bir eve çıkarsam böyle bir şeyi düşünüyorum
  • Aslında Türkiye'de her evde, okulda, kurumda maymun görmek mümkün. Hatta yolda yürürken bir gorille karşılaşmanız bile olası. Hindistanda makaktan bıkmışlar bizim burda her çeşiti var.

Cep maymunu hoşuma gitti benimde ama bir hayvanı sahiplenecem diye onu doğla ortamından alı koymak hiç doğru değil. Bana sormazsın ama bence hayvanat bahçesine yada barınağa vermelisin kendi türünden hayvanlarla yaşamalı. Hem ev içinde tehlike bir durum çocuklar filan varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

bir arkadaşımda vardı örümcek maymunu hayatımda onun kadar akıllı bir hayvan görmedim ne derse anlıyodu bide konuşsa yani çoğu insandan akıllıdır ne dersen direk yapar kız arkadaşına mektup yollamak için 5 katlı binaya tırmandırdı camdan girdi ama kötü yanı sende ona ilgi göstermen gerek yemek vermeyi unuttuğu zaman gece kulağını ısırarak kanatmış

Örümcek fobim var hocam bide ısırmakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

bir arkadaşımda vardı örümcek maymunu hayatımda onun kadar akıllı bir hayvan görmedim ne derse anlıyodu bide konuşsa yani çoğu insandan akıllıdır ne dersen direk yapar kız arkadaşına mektup yollamak için 5 katlı binaya tırmandırdı camdan girdi ama kötü yanı sende ona ilgi göstermen gerek yemek vermeyi unuttuğu zaman gece kulağını ısırarak kanatmış

Örümcek fobim var hocam bide ısırmakmı

aşırı sevimli birşey ama arkadaşlar rakı içiyolar o da içmeye başladı boğazı yanmaya başlayıncada yanında yoğurt salatalık filan yiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Eskiden böyle yazım hataları yapanları barındırmazlardı, şimdi ise kimse uyarmıyor. Ben elimden geldiği kadar uyarıyorum. Forum için değil, Türkçemiz için.

+1
  • Maymunlar muz yer. Onu muzla besleyebilirsin. Ama muz pahalı olduğu için biraz masraflı olabilir. Eğer Anamur'da yada Alanya'da yaşıyorsan muz bahçelerine sal gitsin. Karnı doyunca geri gelir. belkide gelmez.
  • Son durum nedir , maymunu öldürdünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Eğer sabrın varsa kendine alıştırana kadar onu boğazlayabilirsin de

Ama alışırsa gerçek bir arkadaş gibi olur sonuçta o ırktan gelmeyiz bizde

Sene 2012 Yoldaşımız Kuranı-Kerim ilim heryerde hala maymundan geliyoruz diyenler varya şaşıyorum aklınıza

Yav he he

• Çok zevkli fakat bir okadarda zordur beslemesi. Öğrenci evinde beslemiştik. Çok hareketlidir,perdelere tırmanır,sabahları sizi uyandırır,sürekli oyun ister vs vs. Eğer bunlar sıkıntı olmaz diyorsan ilgilenecek vaktim var diyorsan besle ama yoksa yazık etme

Konu eskiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 2 Kasım 2014; 15:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Çok zevkli fakat bir okadarda zordur beslemesi. Öğrenci evinde beslemiştik. Çok hareketlidir,perdelere tırmanır,sabahları sizi uyandırır,sürekli oyun ister vs vs. Eğer bunlar sıkıntı olmaz diyorsan ilgilenecek vaktim var diyorsan besle ama yoksa yazık etme

Konu eskiymiş

Hocam zevkli mi beslemesi? Beslediginiz maymunun varsa bi resmini koyabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.