Şimdi Ara

deviantART simgelerimiz neden RSS ikonu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden normal şekilde deviantart simgesi çıkıyordu, son zamanlarda RSS simgesi çıkmaya başladı, sanırım bir yanlış var, yönetimden düzeltilmesini rica ediyorum.

• Onlar deviantArt mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Onlar deviantArt mıydı

dA değil ki onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Onlar deviantArt mıydı

dA değil ki onlar

Tarayıcının durum çubuğuna bak bakayım ne yazıyor.

• 2smoke yalnız orası websitem linkinin bulunduğu kısım sen da adresini yazmışsın ;)

Bak bende kendi sitem çıkıyor.
  • Öle bile olsa, RSS ne alaka yani ? RSS yayınımı yapıyoruz biz :) Ama çok iyi biliyorum eskiden DA idi orası, DA simgesi çıkıyordu çünkü. Yeşil bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Eskiden normal şekilde deviantart simgesi çıkıyordu, son zamanlarda RSS simgesi çıkmaya başladı, sanırım bir yanlış var, yönetimden düzeltilmesini rica ediyorum.

http://neodesktop.deviantart.com/art/Titalibrium-161615622
    burda kullandığın tema nedir? hangi işletim sistemi. cevap verirsen çok sevinirim dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik
    burda kullandığın tema nedir? hangi işletim sistemi. cevap verirsen çok sevinirim dostum.

MAC OS X, Temayı kendim yaptım.
  • quote:

quote:

MAC OS X, Temayı kendim yaptım.

hangi programla yaptın? iyi derecede ps biliyorum. eğer kullandığın program zor değilse bende farklı şeyler yapabilirim. birde xp altında yapılır mı?

• Anladığım kadarı ile ikon seti değişti, o arada onada RSS i uygun gördüler ama hiç olmamaış bence. DA gibi büyük bir sitenin ikonu çıkmalıydı. Çok da zor bişey olmasa gerek.
  • quote:

hangi programla yaptın? iyi derecede ps biliyorum. eğer kullandığın program zor değilse bende farklı şeyler yapabilirim. birde xp altında yapılır mı?

Tema bölümünde detaylı bilgiler bulabilirsin, XP altında yapabilirsin skinstudio yada stylebuilder programları ile.
  • blog linki o da ile falan alakası yok
  • quote:

Anladığım kadarı ile ikon seti değişti, o arada onada RSS i uygun gördüler ama hiç olmamaış bence. DA gibi büyük bir sitenin ikonu çıkmalıydı. Çok da zor bişey olmasa gerek.

Dostum sen sanırım yanlış anladın. Sitede dA'ya özel bir link bölümü yok. Orası kişisel site bölümü. Sen dA linkini koyduğun için durum çubuğunda dA gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 19 Mayıs 2010; 0:15:22 >
  • Doğru olabilirsiniz arkadaşlar da ben derdimi anlatamadım, bundan 1-1.5 ay evveline kadar o kısma DA linki girildiğinde yeşil renkli (aynı DA renklerinde) bir ikon çıkıyordu. Hatta bir arkadaşımız eklemişti, DA yı nasıl ekledin diye sorup ondan sonra eklemiştim.

Şimdi 2 türlü olmuş olabilir bilemiyorum. İlki dediğim gibi ikon seti değişti ve eskiden yeşil olan ikon artık RSS ikonuna döndü. İkincisi ise, twitter/face gibi DA yı da ayırd eden bir bölüm/ikon vardı, onu kaldırıp genelleme yapıldı.

Eğer ben yanılıyorsam eskidende yoksa böle bişey belki o ikon yeşildi diye DA ya özel bişey sanmış olabilirim. Ama bu RSS ikonunun da kendi sitemiz ile hiç bir alakası yokki, bari bir dünya felan koysunlar. Umarım anlatabilmişimdir.

İkon yoksa buyursunlar;

• Şikayetinizi "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" bölümünde dile getirebilirsiniz. Yönetim tarafından uygun görülürse ikon değiştirilebilir.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Şikayetinizi "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" bölümünde dile getirebilirsiniz. Yönetim tarafından uygun görülürse ikon değiştirilebilir.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

O konuda kaynıyor gidiyor, neticede siz yönetici olarak konuyu gördünüz. Bence gerekli yere iletmelisiniz.
  • ben deviantart şeklini görmedim ama rss simgesi de değildi gerçi eski simgeyide hatırlayamadım bir türlü ama rss simgesi değildi, da simgeside görmedim ama garip
  • RSS'den önce sarımsı bir klasör gibi bir simge vardı diye hatırlıyorum.
  • krem rengi klasör şeklinde birşeydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Onlar deviantArt mıydı

dA değil ki onlar

Tarayıcının durum çubuğuna bak bakayım ne yazıyor.

Profiline bak bakalım ne yazıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.