Şimdi Ara

Maxtor 1,5TB Harici Disk Sevgililer Gününe Özel 139$+kdv Vatan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla ısınma problemi olan bir marka.
    2013 BMW 1.16d Sportline
    2015 Mercedes C200d Fascination
  • bu nasıl bir sevgililer günü hediyesi:)
    insan çiçek verir parfüm verir kitap verir..kapşon verir:)
    hiç duymamıştım 1.5 tb hdd verildigini:)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • ßence süper hediye oLurdu :d
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kampanya ayrıntılarını nereden öğrenebiliriz acaba ilanı açan arkadaşım???bizi bilgilendir lütfen...
    Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25
  • bu vatanın "sevgilisi olmayanlara özel" kampanyası..
    sevgilisi olmayan arkadaşta bu maxtor 1.5 tb a neler sığdırabilire getirmeyemi çalışmışlar ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 12 Şubat 2009; 12:21:20 >

Fiyat/Hafıza olarak iyi görünüyor, ısınma yavaşlama probleminden bahsedilmiş, acaba bu sorun dosyaları kopyalama anında mı yoksa her zaman mı (örneğin film oynatırken) ortaya çıkıyor? Eğer sadece ilki gibiyse katlanılabilir gibi geliyor. Diske ilişkin forum sayfasını okudum ama bir de burda dile getirilsin istedim, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh33p3r -- 12 Şubat 2009; 12:36:39 >
  • maxtor u oldum olası sevmem Pentium 133 kullanırken çok başımı ağrıttı arıza veren bir markaydı. bi daha hiçbir ürününü almadım aldırmadım ama 1-2 yıldır sanırm Seagate satın aldığı için onun disklerini kullanıyor, benim için de en iyi marka Seagate dir. ama halâ güvenemiyorum maxtora..
    1,5TB için harika fiyat.. 500gb wd e-sata ile aynı fiyatta neredeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asercanbasak

quote:

Orjinalden alıntı: quentin

arkadslar 3 gunluk kampanyaymış peşinde 276tl ye geliyo ve gayet uygun bi fiyat taksitle fiyat artıyor..

Kampanyanın detayını nerden öğrendin acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36410

ürünün sayfasında ayrıntısı var
    sevgililer gunu kampanyası olarak acıklama girilmiş peşin 276tl olarak

• insan sevgilisine harici disk alirmi ya alsa alsa dahili alir

Orjinalden alıntı: flyingraper

bu vatanın "sevgilisi olmayanlara özel" kampanyası..
    sevgilisi olmayan arkadaşta bu maxtor 1.5 tb a neler sığdırabilire getirmeyemi çalışmışlar ne

iyi okuyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bobo13

insan sevgilisine harici disk alirmi ya alsa alsa dahili alir

Yok, arkadaşım yanlış düşünüyorsun hesap ortada,
    ayrılırsak, geri ver hediyemi denecek, taşınabilir ya ne de olsa ...
    heh heh heh
  • Hdd nin içine sevdiği şarkıları koyun, romantik bir film koyun, beraber çektirdiğiniz resimleri falan koyun öyle verin bari, birde yanına not yazın, anılarımızı sonsuza dek saklaman için diye... alacak arkadaşlara söylüyorum. Öyle boş hdd yi hediye diye vermeyin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.