Şimdi Ara

Maxpayne 3 .. ses kayması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. max payne 3 te tam bilmiyorum ama 8 yada 9 bölüme geldim .. spoiler vermeden anlatıyım... bölümün yarısından fazlasını oynadım.. hiç sorun yoktu.. ancak bir ara video da ses kayması oldu, ve bu da 1.5 2 dkka sürdü.. hemen çıktım oyundan tekrar '' restart from last checkpoint '' yaptım.. yine aynı şey oldu...

Bu sefer o bölümü tekrar oynayacağım.. ama daha oynamadım çünkü , 4 saat'ten beri oynuyordum artık, bugun kü maçtan sonra oynarım.. sizce bu neden olabilir? Dvd nin arkasını silmiştim.. arkası pırıl pırıl.. acaba rockstar games den mi kaynaklanıyor bu sorun ? .. gerçekten ses kayması sorunu çekilemez birşey .

Orijinalden alıntı: plantamax

oyunu nasıl buldunuz daha çıkmadıki ???

Çıkmaz olurmu hocam ? Dün bitiren bile oldu oyunu
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Bu tarz bir sorunu fifada yasayan bi arkadas vardi. Cihazi formatladiktan sonra sorun duzeldi diye biliyorum.

¯\_(ツ)_/¯
  • Arkadaşlar resmen şaka gibi bu ! .. o dediğim sahne yine aynı ses kayması oldu.. ve oyunun başka bölümünde de ses gitti.. evet doğru duydunuz SES GİTTİ ! ve oyun dondu.. oyunu daha yeni aldım.

Hadi bakalım 1 sorunlu oyun daha çıktı rockstardan
    GTA V Ön Yükleme Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.