Şimdi Ara

GTA V Ön Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu ön yükledikten sonra PlayGTAV ile diğerinden açmaya çalıştığımda bir hata veriyordu. Sonra bir update buldum attım, şimdi de aynı hatanın başka bir sürümünü veriyor. İlk önce 53.77 MB'lık bir şey indiriyor. Sizde de indirdi mi? Sonra o bitince şu hatayı verdi;
    The Rockstar update service is unavailable (code 1). Please try again later or check the GTA Online Status page for maintenance and outage notifications:
    https://support.rockstargames.com/hc/articles/200426246

Bundan önceki hatamın aynısını alıyorum neredeyse. Ama diğerinde code 16 idi galiba. Ve The Rockstar Game Service idi. Lütfen yardım edin arkadaşlar. Playstore'dan orijinal aldım.

• Yardım eden yok mu?

muhtemelen update sunucusu şuanda kapalı, bakıma girmiş veya çökmüş olabilir... rockstardan bir çalışan oyuna girsede evire çevire dövsek

Benim kullandığım: 8.8.8.8 | 8.8.8.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E356EA9-A -- 15 Nisan 2015; 20:35:22 >

Orijinalden alıntı: Mirza-

aynı sorun bende de var

muhtemelen update sunucusu şuanda kapalı, bakıma girmiş veya çökmüş olabilir... rockstardan bir çalışan oyuna girsede evire çevire dövsek

Benim kullandığım: 8.8.8.8 | 8.8.8.4

Hayır, bakıyorum bütün sunucular açık. Dostum sende de 53.77 MB mı indiriyor?

• alp3446 kullanıcısına yanıt
    sen bence yazımı tam oku

sen bence yazımı tam oku

İşe yaramıyor.
    Orijinal aldığım oyunu crack kullanarak oynayacağım. 1 Mayıs'ta yenilenince Online'a girerim artık. İnanamıyorum ya... Dostum internetimde Gönderilen-Alınan değerlerinde Gönderilen değeri Alınan'a göre çok ama çok düşük. Bence internet bağlantım Rockstar sunucularına gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3446 -- 15 Nisan 2015; 22:49:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    2 yıl önce açıldı
    GTA V sürekli update yapıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Gta 4 Radyo Sorun!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir sıkıntı yok gibi, dns değiştirip yönetici olarak başlatın programı düzelmesi lazım. başka bir forumda 3-4 kişi daha bu cevapla çözüme kavuştu.

Dostum gönderilen-alınan bağlantısı ile ilgili olabilir mi? Ben GTA V'i alınca sınırsız AKN fırsatına kavuştum, ve 125 GB falan indirince internetimde kopmalar oldu, LoL'de PVP oynayamıyordum, botlarla oynuyordum, bazen botlarla da oynayamıyordum falan. Sonra GTA V'de de bu hata oluştu. Gönderilen-alınanların resmi;
     GTA V Ön Yükleme Sorunu

Bir anormallik olabilir mi?

• Up up up.

GTA V Ön Yükleme Sorunu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.