Tahminim doğru ilerliyor. 10'da %6 bekliyorum. |
Maximum E ticaret 1000 TL ye varan indirim(KAMPANYA SONA ERDİ) (21. sayfa)

-
-
Acele etmeye gerek yok. Saat 10:00’da %6 gelmezse alım yaparız. Para kolay kazanılmıyor 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya komple kalkarsa 😂
Saat 10:00’da kalktığı olmadı hiç
Trendyol maximumda sektor olarak ne geciyor giyim mi? Eger oyleyse giyimde 1500 harcamaya 100tl indirim kampanyasiyla birlesir sanirim
şu an 5gr altın %5 indirimli trednyol ahltaçı kuyumculuk
trendyol.com
Ahlatcı Gram Altın 5 Gram 24 Ayar Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/ahlatci/24-ayar-5g-altin-p-4422278 -
Giyim kampanyasında e-ticaret siteleri yok
Seçili Giyim Firmaları: Kampanya sadece Maximum anlaşmalı Aeropostale, Banana Republic, Beymen, Bilstore, Brandroom, Burberry, Calvin Klein, Calzedonia, Camper, Capritouch, Desa, Diesel, Divarese, Eleventy, Escada, Falconeri, Furla, Gap, Hugo Boss, Intimissimi, In4Out, Informal, İpekyol, Lacoste, Longchamp, Machka, Marks&Spencer, Massimo Dutti, Max&Co, Maxmara, Nautica, Network, Occasion, Oysho, Samsonite, Silk&Cashmere, Superstep, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Trunk & Co, Twist, Under Armour, Vakko, Vakkorama, Vetrina, Wcollection, Weekend ve Zara mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
www.maximum.com.tr
Seçili Giyim Firmalarında 100 TL MaxiPuan! | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/secili-giyim-firmalarinda-100-tl-maxipuan
-
şu an 5gr altın %5 indirimli trednyol ahltaçı kuyumculuk
trendyol.com
Ahlatcı Gram Altın 5 Gram 24 Ayar Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/ahlatci/24-ayar-5g-altin-p-4422278 -
Benim dedigim kampaya o degil, bu;
Maximum’da Kasım İndirimi Kampanyası!www.maximum.com.tr
Bireysel Kart Kampanyaları | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=ODI1MQ==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
Kampanya katılımlı olup katılımınız kampanya dönemi içinde alışverişinizden önce yapılması gerekmektedir.
Katılmak için İşCep ve Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.
Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı)
Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Maximiles Privia Black Kredi Kartları, Bankamatik Kartları, MaxiPara kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.
Ek Koşullar: Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece İşCep ve Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirimler geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL indirim kazanabilir. Kampanya seçili Giyim Firmalarında 100 TL MaxiPuan Kampanyası ile birleştirilemez (https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/secili-giyim-firmalarinda-100-tl-maxipuan). İki kampanyadan yalnızca birinden indirim ya da MaxiPuan kazanılabilir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Kasım 2022; 9:31:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet üstad sonradan gördüm ben de bu kampanyayı. Zaten yapacağız alışverişi. 100 ₺ indirim de gelirse harika olur
Trendyol bu kampanya kapsamına giriyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende onu soruyorum zaten, trendyol maximumda giyim olarak mi geciyor? Oyleyse kapsama girer
Mesela ty axesste giyim, bonusta elektronik olarak geciyor bildigim kadariyla
TYC yapmıştım ay başında şimdi sektörünü kontrol ettim, Elektronik/Bilgisayar olarak geçiyor Maximumda. Muhtemelen normalde de aynıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen %6 idi bu gun %5 aldim gitti
Eyvallah hocam.
%5 bitti. Bakalım %6 gelecek mi?
-
kaldırdılar indirim leri altın hafif yükselişte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%6 gelebilir birazdan fakat riske atmadim ben sahsen
Kaldırdilar şimdi yine yüzde 5 var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X