Ben daha önceden tüm alışverişlerimi max mobil pazaramadan yaptım. Tüm pazarama kazanımları geldi. Kendi platformu zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben daha önceden tüm alışverişlerimi max mobil pazaramadan yaptım. Tüm pazarama kazanımları geldi. Kendi platformu zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Herkese, dün sarı kız sipariş verdim şimdi baktım provizyondan çıkmış onaylanmış ama indirim düşmemiş. Provizyon onaylandığı andamı düşmesi gerekyordu yoksa daha sonramı düşüyor. |
Benim de aynı şekilde dün maximum uygulaması içinden pazaramadan alışveriş yaptım. Bugün dönem içine yansımış. Herhangi bir indirim gözükmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ozaman daha yansımadı demekki indirimler. bekliyom ikinciyi verecem ona göre |
Bende dün saat 11 civarı yattı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz33 -- 25 Kasım 2022; 8:16:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dostum provizyonda 11 gibimi onaylandı? |
Sabah provizyondan çıkmıştı. Saat 11 de indirim yansıdı. Zaten SMS bilgilendirmesi geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz33 -- 25 Kasım 2022; 8:18:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TY'de sarıda sepette %4 var şuanda. Ama almayın bekleyin derim. %5 veya %6'ya kadar çıkabilir. Kendi tahminim saat 9'da %5 saat 10'da da %6 yapacaklar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ty de %5 geldi 6 gelirmi acaba |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |