Şimdi Ara

Maximum E ticaret 1000 TL ye varan indirim(KAMPANYA SONA ERDİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
26
Favori
50.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum kart yok bende. Kardeşimde 750 TL limitli bir Maximum kart var. Ona nakit yatırıp, 5000+5000 alışveriş yapsak problem olur mu bilgisi olan var mı? Bir de indirimler yansıdığında kartın limiti 750+500+500 olur sanırım.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz hocam.Sorun olmaz.Benim kart limitim 500 tl.Her zaman üstüne yatırarak yapıyorum.

Artı bakiyeyi müşteri hizmetlerini arayarak vadesiz hesabınıza aktarmasını isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 24 Kasım 2022; 21:54:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam hızlı cevap için. İndirimler yansıdığında bahsettiğim gibi kart limitiniz 1500 TL oldu galiba

Rica ederim hocam.Evet dediğiniz gibi oldu.Müşteri hizmetlerini aradığınızda Vadesiz hesabınıza aktaracaktır artı bakiyeyi.

• Aynı gün FARKLI sitelerde deneyen ve indirim alan var mı?

• onurgencx kullanıcısına yanıt

Dijitalden müşteri olana %10 puan değilde %10 ekstre indirimi oluyor hocam Max 100 TL alışveriş başı şeklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şöyle yapin ya da;

4250tl yatirin kartin kullanilabilir limiti 5bin olsun ve alisverisinizi yapin, ertesi gun 500 iade olacagi icin limit 500tl olacak, ozamanda 4.500tl yatirin limit yine 5bin olsun ve yine islem yapin. Kart limiti sifir kalir. Sonra yine limit lazim olursa para yatirirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • modexl18 M kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam uyarı için teşekkürler, böylesi daha makbul oldu

ben bu akşam üstü aldım. 22 ayar ondan farklıdır fiyat. altın artmamış çünkü 1.050 hala :)

Bu arada 500/40 kampanyasını hemen işlemişler.

Ozanlar altından aldım. hatta 5304 idi fiyat değişti diye vermedi :) 5305,26'ya aldım.

• iskader kullanıcısına yanıt

Mobilden hesap açanlara 2023/hazirana kadar her alışverişe %10 en fazla 100tl indirim kampanyasından

• Arkadaslar faizsiz 2 ay erteleme veya 4 taksit kampanyasi var. Bu 5bin lik isleme taksit veya erteleme yapsak iade edilen 500 etkilenmez dimi?

Bilen varmidir ona gore taksit yapacagim

• @Erkan0644

Teşekkürler hocam. Hallettik bakalım.

@bdurmus

Uğraşmayayım diye direkt 11 Bin küsür yatırıp yaptım işlemi hocam. Zaten alacaktım, bu kampanya çok iyi oldu.

Haber veren, yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• discrepancy kullanıcısına yanıt
    Hocam taksit ya da öteleme yaptiniz mi? Bende yapayim diye dusunuyorum ama ne olur iade edilen 500tl yi geri alirlar mi bilemedim?

• sebilge kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam ben 24 ayar aldım inşallah herkes kazanır

• barosgoal B kullanıcısına yanıt

daha önce pazarama üstünden hiç alışverişiniz yoksa ilk alışverişinizden sonraki ay yatıyor. kampanya sayfasında net tarihi yazıyor.

• Yeni isbankali olanlara sıfır faizli 5000₺ kampanyası vardı, devam ediyorsa bakabilirsiniz yeni basvurupta ihtiyacı olan arkadaşlar

• Pazarama alışverişimi maximum uygulaması üzerinden yaptım, sayılıyor mu acaba ?

hocam ben yeni kart almayı düşünüyorum nedir bu dijital dediğiniz kampanya mi

• Dikey süpürge takibindeydim. Pazarama'da 4000 lira üstü dikey süpürge alışverişinde 500 lira düştü. Sepeti 5000'e tamamlayıp siparişi verdim. Şu anda 100 lira anında pazarama puan görünüyor. İlk alışverişe %10 puan varmış, o 500 de 16 Aralık'ta yüklenecekmiş. Yani ilk pazarama alışverişime 500 direkt indirim+ 500 bu indirim+ toplamda 600 pazarama puan gelecek. 40 da online alışverişten gelecek galiba. Çok kârlı oldu, sevindirik oldum gece gece.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.