bende dün altın aldım şimdi yansıdı banada indirim |
Maximum E ticaret 1000 TL ye varan indirim(KAMPANYA SONA ERDİ) (23. sayfa)

-
-
dün akşam 6 gibi aldım pazarama üzerinden halen yansımadı nerde gözukuyor ? kazanılan indirimler sekmesi 0 tl daha
-
Doğrudur Elektronik -Bilgisayar olarak gözüküyor ama yansımadı henüz dönem içinde düştü bilemedim valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarlama dan alınan Altın kargoya verilmedi onaylandı olarak gözüküyor 2 gün oldu normal mi dir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazarama'dan çarşamba günü aldım, sitede hâlâ onaylandı yazıyor ama HepsiJet ile Loomis Güvenlik firmasından bir paket geliyor. Büyük ihtimal siteye gönderildi bilgisi girmediler ama gönderdiler
düzeltme: Kargo smsi dün geldi, sitede bugün kargoya verildi yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semican -- 25 Kasım 2022; 11:17:30 > -
Pazaramadan yaptığım indirim yansıdı hemde 100 TL de yeni müşteri indirimi de yansıdı 😀
Yalnız biz hep indirimin peşindeyiz Altın elimize geçermi geçmezmi diye kimse düşünmüyor bir an düşündüm baya korkutucu geldi
-
Altın zaten sigortalı gönderilir, kontrol ederek ve video çekerek teslim alırsanız bir problem olmaz. Elinize ulaşmazsa da chargeback ile paranızı geri alırsınız en kötü senaryoda.
Dün pazarama üstünden ilk alılverişimi yapmıştım. 100 TL pazarama puan, 500 ek kazanç ve 40 TL diğer kampanyadan tanımlandı. İlk alışverişten 500 TL ise bir dahaki aymış. Ohhh mis gibi ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafta sonu olmuyor mu bu indirim
haftasonu altın piyasası kapalı olduğu için trendyol indirim vermez hatta firmalar makas girerler fiyata.
-
Dün hepsiburadadan alışveriş yapıp indirimi yansıyan var mı? Hepsipay den bahsetmiyorum normal hepsiburada alışverişi.
kaciranlar icin en uygunu pazarama su an,100 tl ek pazarama puan da geliyor
-
o ilk alışveriş için 2 defa yapanlara geçerli değil
%2 her alışverişe kampanyası bu,yani geçerli
%2 üst limit var galiba
-
Max 100tl ile sınırlı
Hepsiburada şubatta öde kampanyasıyla birlesiyor mu acaba ?
aynı durum bende de oldu hepsijet e teslim edilmiş gözüküyor Loomis Güvenlik firmasından,
sabah hepsijet i aradım dün dağıtım merkezinize ulaşmış dağıtıma ne zaman çıkacak diye , gönderiniz satıcıya iade durumda özür dileriz bir sorun oldu diyor başka da bilgi vermiyor.
satıcı ile görüşün diyor saçmalığı bak.
bunca zamandır online alışveriş yaparım ilk defa böyle bir şeye rastladım, pazarama üzerinden alan arkadaşlar hepsijet e verildiyse bir sorgulatsın bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X