Şimdi Ara

maxi 200-220 k ya oyun için sistem önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ozellikle valorant tarzı oyunlar oynamak icin hızlı grafigi iyi takılmayan bir sistem toplamak istiyorum suan guncelde en iyi ekran kartları ana kart vs vs ne gerekiyorsa en iyiler hangileri? bi 10 yıldır uzagım piyasadan sizlerin degerli onerilerini almak isterim

bir de kendimmi toplasam yoksa hazır bir yerden mi alsam en guvenilir ve iyi hazır sistem ve markaları da yazabilirsiniz

Monitör dahil Max olabilecek bu ,yada monitörü düşürüp ki zaten 600 hz FPS leri bu donanimlada goremiyeceksin.
    Yapılabilecek ,monitörü düşürüp ekran kartını bir tık attirabilirsin.
    E sporcu değilsin çünkü 10 senedir donanımla alakan yok.
    150 binlirada bu sistemi oluşturup ileriye dönük bir sistem yapabilirsin.
    Monitorunu 2k msi mag alabilir .İstediğin oyunlarda grafik olarak 2 k oynayarak deneyimi üste cikarabilirsin.
    Hazır sistemler bazen ucuz gibi görünür ama kasa bileşenleri genelde basit ve 2. Kalite çin malıdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 19 Şubat 2026; 15:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simdi benim ozetle valorant ve ca go vb oyunlari rahatlikla
    oynamak ve oynarken karsi taraf ben onu farketmeden o beni farketmeyecek en ufak bi eksiklik birakmayacak sistem icin ne kadar butce ayirmali ve neler almali 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O işin cozumu yüksek HZ monitor ve yuksek fps ile sistem kurman.En iyi fps oranı icin kaliteyi dusurup fps arttıracak ve 500hz ustu monitore sahip olacaksın.Ama yinede gozun ile bu hz yakalaman mumkun değil.Yani birazda yetenek ve aim lazım :=)

dostum cok haklısın peki bu durumda hangi sistem yeterli olur bu arada tekrar soyluyorum birazda ileriye donuk bir sistem kurmak istiyorum yani kafadan 5-7 yıl bana cok rahat oyun oynattırsın valo ve cs

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.