Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

max konsolda oynanır

Rockstar, Red Dead Redemption gibi Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur.

Bu kadarda fanboy olunmazki.Aim alamıyoruz diye **** sanırım açıklamaları okumadın.PC versiyonu 4 kat kaliteli grafik ve ses içeriyor.35 GB.Neyse tartışmayayım zaten Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur

max payne asıl mekanı PC'dir

Paypo'ya katılıyorum. Aim alınmıyor, yerli yersiz kasma ve kaplamlar geç yükleniyor, grafikler çok kötü. Rockstar'a yakışmamış. Kaç yıllık, GTA IV'ün yapılmış olduğu Euphoria motoruyla yapılmış. 0 stabilite var.

Max'in asıl adresi, maalesef PC.

Hocam çoğu kişi çok iyi grafikler var diyor,sen niye öyle dedin ki?

Grafik kötü falan degil arkadasim, kac gundur oynuyorum ne kasma sorunu yasadim ne de kaplama.. Ozellikle karakter modellemeleri falan Heavy Rain ile yarisir.. Ara sahneler bile oyun ici motorla yapilmis ve ps3'te gayeeeet guzel gozukuyor ! Pc'de tabi ki daha guzel olacaktir ama Ps3'te de cok cok guzel.. Sen pc'yi ovucem diye konsollari yerin dibine sokan arkadaslara bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

max konsolda oynanır

Bu kadarda fanboy olunmazki.Aim alamıyoruz diye **** sanırım açıklamaları okumadın.PC versiyonu 4 kat kaliteli grafik ve ses içeriyor.35 GB.Neyse tartışmayayım zaten Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur

Paypo'ya katılıyorum. Aim alınmıyor, yerli yersiz kasma ve kaplamlar geç yükleniyor, grafikler çok kötü. Rockstar'a yakışmamış. Kaç yıllık, GTA IV'ün yapılmış olduğu Euphoria motoruyla yapılmış. 0 stabilite var.

Ben kendi gözümle gördüğüme inanırım. Ayrıca kaç yıldır PS oyuncusuyum, hiç bir şekilde, hiç bir platformu yerin dibine soktuğum falan yok. Ne gördüysem onu söyledim. Buyur bu aşağıdaki de benim incelemem.

Karakter modellemeleri nasıl Heavy Rain'e benzer, nasıl bir gözdür o merak ediyorum ya neyse artık.

http://www.cizgim.net/max-payne-3-playstation-3-incelemesi/

• Arkadaşlar markapon güvenilir mi? ordan max payne 3 almayı düşünüyorum.Yardımcı olurmusunuz?
  • oyunu almayı dusunen ama aklında soru ısaretı olan arkadaslara onerebılecegım tek sey otursunlar konsolussu.com dakı ısın ehlı olan ınsanların yaptıgı max payne vıdeo incelemesini ızlesınler akıllarındakı tum soru ısaretlerı yok olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oyunu almayı dusunen ama aklında soru ısaretı olan arkadaslara onerebılecegım tek sey otursunlar konsolussu.com dakı ısın ehlı olan ınsanların yaptıgı max payne vıdeo incelemesini ızlesınler akıllarındakı tum soru ısaretlerı yok olacaktır

deniz sen oyunu aldin mi? bu arada markapon guvenilir mi? orda 130 tl mis.fiyat gayet iyi

• quote:

oyunu almayı dusunen ama aklında soru ısaretı olan arkadaslara onerebılecegım tek sey otursunlar konsolussu.com dakı ısın ehlı olan ınsanların yaptıgı max payne vıdeo incelemesini ızlesınler akıllarındakı tum soru ısaretlerı yok olacaktır

Spoiler var incelemede bence izlemeyin direk alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

deniz sen oyunu aldin mi? bu arada markapon guvenilir mi? orda 130 tl mis.fiyat gayet iyi

yok almadım azız yakın zamandada alacagımı sanmıyorum ama begendım oyunu multı tarzını sevseydım durmaz alırdım ama bu oyun benım ıcın sadece senaryo modundan ıbaret o yuzden hemen alıp cok para vermenın anlamı yok.
    markapon hakkındada hıc bır bılgım yok kusura bakma yardımcı olamayacagım

• Oyun bitti...

dört dörtlük bir senaryo. alın oynayın bitirin takaslayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

max konsolda oynanır

Ben kendi gözümle gördüğüme inanırım. Ayrıca kaç yıldır PS oyuncusuyum, hiç bir şekilde, hiç bir platformu yerin dibine soktuğum falan yok. Ne gördüysem onu söyledim. Buyur bu aşağıdaki de benim incelemem.

Karakter modellemeleri nasıl Heavy Rain'e benzer, nasıl bir gözdür o merak ediyorum ya neyse artık.

Peki hocam
    Okuyorum incelemeyi.

• Edit: takaslandi

Elinde uncharted 3 veya batman arkham olan pm atsin, max payne 3 bitirdim, konusalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 1 Haziran 2012; 16:31:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Beyler su ana menudeyken denk gelmissinizdir. Ana tema muziginin yani sunun:

Piano versiyonu var ama bulamadim. Menude de pianoyla caliyorlar.

Buyur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyons. -- 28 Mayıs 2012; 19:29:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Beyler su ana menudeyken denk gelmissinizdir. Ana tema muziginin yani sunun:

Piano versiyonu var ama bulamadim. Menude de pianoyla caliyorlar.

Buyur hocam.

Teslekkur ettim dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

max konsolda oynanır

Ben senin gozune guvenmiyorum ve incelemeni okumadim ama yukarda soylediklerini yazmissan hic katilmiyorum kusura bakma guzel kardesim. Sen nasil bana katilmiyorsan ben de sana katilmiyorum sorun yok yani :) Sana gore kotuyse, bana gore de oldukca doyurucu.. Ve karakter modellemeleri tabi ki bi Heavy Rain gibi degil ama exc. olmamasina ragmen "yarışır" diyorum. Şartlar ve imkanlar dahilinde incelersek daha sağlıklı olur ;) Son zamanlarda Ps3'e cıkmıs en kaliteli ve guzel grafikli multiplatform oyunu diyorum ben.. Grafiklar kotu diyosan Gta 4 derim, bariz bi kasma var diyorsan LA Noire derim, ki oynamissindir belki bu dediklerin orda belirgin bi sekilde mevcuttu. Ama Rockstar Max Payne'de bu sefer hakkini vermis bence..

• Kısmetse bende yarın başlayacagım oyuna :)

• 6.Bölüme geldim oyun inanılmaz türü sevenler kaçırmasın.
  • Arkadaslar Bu oyun İçin Single Player İçin Kaçırılmaz Ama Multiplayer İçin Tam Bir Rezillik Senaryo bölümüne bakan bu oyunun tadına kesinlikle bakmalı fakat Mp ciler Boşuna para harcamayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Arkadaslar Bu oyun İçin Single Player İçin Kaçırılmaz Ama Multiplayer İçin Tam Bir Rezillik Senaryo bölümüne bakan bu oyunun tadına kesinlikle bakmalı fakat Mp ciler Boşuna para harcamayın derim

quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Arkadaşlar Multiplayer kısmını merak edenler için Gang Wars ve Painkiller modlarını içeren bir video çektik, umarım beğenirsiniz.

Rockstar RDR kadar kaliteli oyun yapmıs cogu hareket , oynanıs aynen rdr deki gıbı max payne de multiplayerda gayet oynanabılır gozukuyor ayrıca online pass yok ucretsız ve dolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 30 Mayıs 2012; 2:18:50 >

• quote:

Arkadaslar Bu oyun İçin Single Player İçin Kaçırılmaz Ama Multiplayer İçin Tam Bir Rezillik Senaryo bölümüne bakan bu oyunun tadına kesinlikle bakmalı fakat Mp ciler Boşuna para harcamayın derim

Katılmıyorum Multisi oldukça keyifli fakat sen Soft Lock oynuyorsan bir şey diyemem onda iyi veya kötü oynayan ayırt edilemiyor fakat Free Aim oldukça zevkli.

TPS olarak oynadığım en iyi online oyun diyebilirim.
  • Kac gün oldu bolumsonucanavarinda niçin inceleme yok hala? Yoksa yapmayacaklar mı? Millet oynadı bitirdi oyunu hala inceleme gelecek

• quote:

Multiye çok az bakabildim ama gayet güzel görünüyor..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.