Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

max konsolda oynanır

Rockstar, Red Dead Redemption gibi Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur.

Saçmalamayın max konsolda da oynanır ama asıl pc de oynanır, denildiği kadar grafik farkı olacağını sanmıyorum ama oynanış açısından pc de daha iyi olur..

pcde oynanmaz demıyorum konsolda oynanır dıyorum tıpkı bir uncharted 3 veya god of war 3 veya fifa 12 gibi konsolda oynamak baskadır bılen bılır elıne klavye mouse alıp oturarak bu oyunları kurmak acmasını beklemek secmek oynamak var
    birde Ps3de acıp dual shock3 ile oynamak var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 27 Mayıs 2012; 2:09:48 >

• Sonunda oyunuma kavuştum eski bir max payne hayranı olarak birşeyler eksik gibi geliyor bana yoksa saint row un üstüne oynadım o yüzdenmi biraz yavan geldi 3bölüm bitirdim umarım kalan bölümlerde çıta fırlaması olur yoksa yine grafikle cartla curtla teselli buluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 11 de 4 kisiyle catisip patlama olduktan sonra temiz hava bulmamız gerekiyor on arka kapi kilitli nasıl yapacağız(Youtube'dan ss koyan olursa çok sevinirim internet paketim çok az)
  • Konsol versiyonun grafikleri bence yeterince iyi zaten oyun öyle bir ilerliyor ki grafiklere takılma gibi bir durum olmuyor. Durmak nedir bilmeyen Amerikan aksiyon sinemasına tas çıkartacak bir aksiyon fırtınası var

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

Oyunun tek eksi yanı çatışmayı bırakıp, grafikleri inceleyecem diye sürekli ölerek oyunu oynayamamak.
    />
    Son zorluk seviyesinde oynuyorum ve bazı yerlerde resmen, bezdirecek kadar zorluyorlar. Sırf bu yüzden ara verdiğim oldu. Valla ilk bölümde sanırım 8 defa öldüm, son geldiğim bölümün başında da 2 defa indirdiler. Oyunda anlatılması güç, gerçekten görülmesi gereken bir atmosfer söz konusu. Girilen her çatışma sanki AAA bir Hollywood filminden çıkma...

Oyundaki grafik kalitesini anlatmakla bitirmem mümkün değil. Uncharted ve Batman'den sonra gördüğüm en sağlam TPS grafikleri bu oyunda mevcut. Adamlar yıllardır süren beklentilerimizin hakkını vermiş, hatta bu kadar beklettik madem yardırıyoruz demişler!! Karakter modellemeleri yeni jenerasyonda göreceğimiz kadar ayrıntılı, kaplamalar yer yer sıkıntılı fakat bazı bölümlerde adeta coşuyor, ışıklandırma ve karakter dokusu ile direkt olarak etkileşimi, partiküler efekt kullanımı, filtre kalitesi ise harikulade.

Tüm bu ayrıntılar bir yana, muazzam aksiyon, animasyonlar ve loading ekranı olmadan kesintisiz senaryo bitirdi beni. Bullettime'a girerken gerçekten Max Payne ayrıcalığını hissettiriyor oyun, eski oyunlardaki hava yok diyenler bullettime'a girdiklerinde zevkten dört köşe olacak.

Eğlenmek kelimesi aksiyon sırasındaki duyguyu anlatmaya yetmez, araya giren sekansları ve in-Game'i çok iyi birleştirmişler. Kesinlikle yılın, hatta bu jenerasyonun en mükemmel oyunlarından biri, benim için ilk 10 listesine çok rahat girer. Yazmakla bitiremeyeceğim için, mümkünse diğer davaları oynadığınızda görün diye fazla uzatmıyorum.

Sabırla beklediğiniz SS'leri de koyalım...

Dostum Sende D8000 mi var. Görüntüler sğer. Bende D8000 varda oyunlar konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Ayarlarınız varsa verebilir misiniz?

• Benim icinde bu sene oynadigim en iyi 3 oyundan biri hatta birinciligi zorlar..oyunu alacak olan kafasi karisik olan arkadaslara diyorum ki bu oyunu mutlaka alin aldirin...
  • Oyun gercekten muthis olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Bölüm 11 de 4 kisiyle catisip patlama olduktan sonra temiz hava bulmamız gerekiyor on arka kapi kilitli nasıl yapacağız(Youtube'dan ss koyan olursa çok sevinirim internet paketim çok az)

EEE PES yani insan Spoiler a alır.
  • quote:

Bölüm 11 de 4 kisiyle catisip patlama olduktan sonra temiz hava bulmamız gerekiyor on arka kapi kilitli nasıl yapacağız(Youtube'dan ss koyan olursa çok sevinirim internet paketim çok az)

Ordaki tankların vanalarını kapatacaksın 2 tane var. Bende 4-5 kere ölmüştüm orda
  • quote:

Yedik spoileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Jensen

quote:

Yedik spoileri

Çok sürpriz bir yer değil

• quote:

quote:

quote:

Yedik spoileri

Yahu 2 tane vanayı çevireceksin, ondan sonra düşmanların geldiği kapıdan çıkacaksın. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

quote:

quote:

Yedik spoileri

Yahu 2 tane vanayı çevireceksin, ondan sonra düşmanların geldiği kapıdan çıkacaksın. Bu kadar.

Tamam hocam geçtim.
    Oyun kaç bölümden oluşuyor ?

• Oyunda bide co-op olsaymış harika olurmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yedik spoileri

Tamam hocam geçtim.
    Oyun kaç bölümden oluşuyor ?

14 bölümden oluşuyor.

• Ben 5.bölüme kadar geldim sadece 2 trophy alabildim,normalde bu kadar mi az trophy veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Ben 5.bölüme kadar geldim sadece 2 trophy alabildim,normalde bu kadar mi az trophy veriyor?

Cok normal hocam

• Beyler su ana menudeyken denk gelmissinizdir. Ana tema muziginin yani sunun:

Piano versiyonu var ama bulamadim. Menude de pianoyla caliyorlar.

• Max Payne 1 ve 2'yi daha önce oynamamıştım.Bu oyunu almadan önce ikisini de bitiricem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

max konsolda oynanır

Rockstar, Red Dead Redemption gibi Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur.

Bu kadarda fanboy olunmazki.Aim alamıyoruz diye **** sanırım açıklamaları okumadın.PC versiyonu 4 kat kaliteli grafik ve ses içeriyor.35 GB.Neyse tartışmayayım zaten Max payne 3 ü de pc ye cıkarmazsa iyi olur

max payne asıl mekanı PC'dir

Paypo'ya katılıyorum. Aim alınmıyor, yerli yersiz kasma ve kaplamlar geç yükleniyor, grafikler çok kötü. Rockstar'a yakışmamış. Kaç yıllık, GTA IV'ün yapılmış olduğu Euphoria motoruyla yapılmış. 0 stabilite var.

Max'in asıl adresi, maalesef PC.

Hocam çoğu kişi çok iyi grafikler var diyor,sen niye öyle dedin ki?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.