Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce WorldBazaar'dan oyunu aldım yarın elime geçecek haftaya oynayabileceğim oyunu. İlk iki oyunu büyük zevkle oynamıştım fakat o zamanlar ilkokul-lise yıllarımızdı. Pişman olur muyum dersiniz yoksa oyun verdiğimiz parayı hakediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Thehut'dan aldığım oyun bugün geldi. Normalde sadece zavvi sitesine özel olan sniper mermisi şeklindeki kalem sürpriz bir şekilde zarfın içinden çıktı. Acayip orjinal birşey olmuş gerçekten. Ayrıca neden verdiklerinide anlamadım, zaten oyunu zavvi sitesine göre 15 tl ucuza aldım birde üstüne bu hediye süper oldu gerçekten.

Harikaymış. Bir fotoğraf koyabilir misin çok merak ettim neye benziyor.

Çok güzelmiş, çok beğendim. Güle güle yazın...

• Son iki gun nasipse pazartesiye alacağım oyunu multiplayerdaki sorunlarida duzeltirler ise guzel olacak donma ve menuden atma gibi bir takim sorunlar varmis sanirim ):

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Thehut'dan aldığım oyun bugün geldi. Normalde sadece zavvi sitesine özel olan sniper mermisi şeklindeki kalem sürpriz bir şekilde zarfın içinden çıktı. Acayip orjinal birşey olmuş gerçekten. Ayrıca neden verdiklerinide anlamadım, zaten oyunu zavvi sitesine göre 15 tl ucuza aldım birde üstüne bu hediye süper oldu gerçekten.

içeri almasınlar mermi ne iş demesinler örgütlere gelmeyesin ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

@BERGX
    :D Paketi açıp kontrol etselerdi, olabilirdi cidden.

Bu arada single'da ilk 2 chapter'ı oynadım. Oyunda ne bilim bir hantallık var. Umarım ilerleyen chapter'larda buna alışırım.

• oyunun çoğunu kel max'le mi oynuyoruz
  • Çoook şanslısın adamım hayırlı olsun :))

• 3-4 bölümlük düşüncelerim:

- Bullet Time'ı bayağı bir kısmışlar. Hemen bitiyor ve eskisi gibi bir denemede tüm adamları alamıyoruz. Zaten PS3'te nişan almak işkence.
    - Film Noir havasından eser olmayacağı belliydi, yok zaten.
    - Oyun içinde abartı bir geçiş efekti trafiği var. Renk gidiyor, gözlüksüz 3d oynuyormuş gibi oluyor, çizgi çizgi oluyor, görüntü kayıyor geliyor falan, cutscene'de tamam da, oyun içinde de bunların olması fazla olmuş. Gözümün balansına kaydı bildiğin. İnsan oynayacak abi bunu, tamam Max iyice buhranlanmışta, gözümüzle alıp veremediğin ne Rockstar.
    - Oyun normale göre biraz zor. Hard'da, hedef alma manuel başladım, şu an Medium'dayım. Konsolu kırıyordum az daha.
    - Max, Behzat Ç. ile bunalım ve şizoluk konusunda yarışacak durumda.
    - Şimdilik sarıyor oyun, Film Noir falan değil ama iyi gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

Çok iyiymiş Ali, güle güle kullan.. Aman dikkat yalnız ortalık örgüt kaynıyor, seni de oyun oynuyorsun diye içeri almasınlar..

Oyun sonradan açılıyor, merak etme ama Uncharted gibi hızlı bir oynanışı yok.. Biraz daha kontrollü ve yavaş oynamakta yarar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 2 Haziran 2012; 15:48:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Çok iyiymiş Ali, güle güle kullan.. Aman dikkat yalnız ortalık örgüt kaynıyor, seni de oyun oynuyorsun diye içeri almasınlar..

Oyun sonradan açılıyor, merak etme ama Uncharted gibi hızlı bir oynanışı yok.. Biraz daha kontrollü ve yavaş oynamakta yarar var..

Teşekkürler..

Okuduğuma göre chapter 5 itibariyle oyun çok daha aksiyonu bol bir hale geliyormuş.
    Dün sp'dan sonra denemek için mp'ye girim dedim ancak ilk denememde oyun dondu mecburen üstünden kapattım ps'yi, mp'ye bir update şart.

• Oyunun hikayesi baştan savma beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Oyunun hikayesi baştan savma beyler

Demeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

quote:

Demeyim dedim

Ne demeye çalıştın anlamadım
  • Whaaat ? ! 16 GB'mı istiyor ?
  • oyunu dün aldım ve 3-4 saat oynadım oyunun grafikleri,oynanabilirliği herşeyi bence çok güzel herkeze tavsiye ederim verilen paranın hakkını veriyor...
  • Bende bugün oynamaya başladım , görsel efektleri harika benim çok hoşuma gitti
  • Tüm acemiler Soft aime dalmış kimse free oynamıyor serverlarda
  • Bizim burdaki D&R'ye gelmedi.Yurt dışından alcaz
  • quote:

• Hayatım boyunca hiçbir oyunu 2 kere bitirmedim ama bunu biraz once bitirdim..vee simdi takas zamanı,elveda max :( <Edit : Oyunu 2 kere bitirdim %16 sinı bitirmişim.Trophy konusunda bu oyun kadar cimrisini görmedim>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 7 Haziran 2012; 22:34:04 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.