Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnraksy

oyunu istediğimiz yerde save leyemiyormuyuz 2 saat öldürüyom adamları en sonda ölüyorum işin yoksa bir daha öldür :D

maalesef :(
  • Received bad data from host - leaving game.

böyle bir uyarı alıyorum an itibariyle. öncesinde hile yapmışım gibi saçma bir uyarı verdi. eğer beni banladıysan r* tez zamanda batasın! senin ben hileci tespit sistemini..! oynamayı bilmeyen, sürekli ölen eziklerin saçma maillerini nasıl inceliyorsanız! hayatında gta serisi hariç hiç hile kullanmamış bu adamı banladıysan eğer..!
  • Hileciler için özel oda diye yapılmış orayada mı giremiyorsun eğer öyle bı şey yoksa hilesi değilsindir
  • multiplayerda 150 mermi harcayıp da adam öldürememek deli ediyor beni diğer yandan sadece elden ya da bacaktan tek mermi yiyerek ölünce de aynı durumu yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitteisevir

Received bad data from host - leaving game.

böyle bir uyarı alıyorum an itibariyle. öncesinde hile yapmışım gibi saçma bir uyarı verdi. eğer beni banladıysan r* tez zamanda batasın! senin ben hileci tespit sistemini..! oynamayı bilmeyen, sürekli ölen eziklerin saçma maillerini nasıl inceliyorsanız! hayatında gta serisi hariç hiç hile kullanmamış bu adamı banladıysan eğer..!

aynı sorunu ben de yaşıyorum ayrıca Alert hatası da alıyorum sürekli. bi adam gibi oynayamadık şu oyunu ona yanıyorum.
  • yeni patch gelmiş yalnız 1.0.47 no lu patch yüklenirken %50 de hata veriyor sizde de var mı bu sorun
  • art arda 6 kez hata verdi sonrasında bir kez dm yapabildim ama yine hata veriyor! rezalet ya tamda r* pass almayı düşünüyordum, hayır oynayacak oyun kalmadı ya bf3 pre zırvası yüzünden uzak durdum mw3 desen saçma sapan bir şey d3 fena bayık. tek tesellimiz bu vardı onunda içine ettiler! oyunda niye valve anti cheat yok diyordum bugün tf2de bir tane spy speedhack kullanıyor. anladımki vac'te yalan bıktım hilecilerden nefret ettim ya, heleki bir noobun attığı maille beni hack diye banladılarsa gelde gör halimi. adamlarda aim yok geliyorlar free aimde oynuyorlar peh...
  • Bendede var yeniden dene deyince yüklüyor şuan yüklüyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: combez123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.

SS atabilirsen

bende merak ettim bi ss alalım

[simage]
     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]
    [/simage]

Tam hatırlayamadım tren hareket halinde mi yoksa öyle duruyor mu?

hareket halinde.
    hepsini öldürmen gerekiyor.ben oynadığımda çok zorlanmıştım. ama yeni updatelerle düzelmiştir belki bu tip hatalar.

çok nalet bir hata okadar uğraştım ama beceremedim mermiyi yiyen atıyo kendini yere denemeye devam edicez artık yada burda bırakıcaz oyunu.

En son update yuklu mu?

Ben orayı bullet time'dayken hepsine headshot atarak geçtim. ama evet çok nalet bir bölüm başka çaren yok geçmek için headshot atıcan yere düşmelerine izin vermicen.

• Güncellemeyle ne yenilikler geldi bilen var mı
  • çıldıracam yaw %56 da hata veriyor patch yüklenirken
  • yukarda yazdığım saçma hatayı gang wars modunda alıyorum denediğim diğer modlar deathmatch ve large team deathmatch'ta hata almadım
  • Bende o hatayı alıyordum gang wars ilk başlarken girmeyi denedim o zaman hata vermedi guncellemeden sonra oldu
  • Bugün free dlc çıkmıyormuydu?
  • aga eminsin di mi gang wars'ta yaşıyorsun sorunu. birde bu sorunlardan önce şu linkteki hatayı verdihttp://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2863776 ben esas buna sinirleniyorum hile yapmadım etmedim. dlcler paralı olacak sanırım çünkü 30 dolara r*pass satıyorlar.
  • beyler 1.0.0.47 nolu patch kurarken oyun nsis hatası veriyor bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?
  • Bugün aynı hatayı diğer modlarda da aldım ama aim i değiştirince düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

Hehe ilk Max'i oynayanlar anlayacaktır.

Sam amca limonu yine dil altı yapmış.

Buarada yeni yama sıkıntılı ama birkaç sefer yüklemeye çalışınca sonunda yükleniyor. Peki yeni ne getiriyor bu yama bize?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 9 Ağustos 2012; 21:03:24 >

• Küçüklüğümden beri Max Payne oynuyorum bu oyununda iyi olacagına eminim
  • Local Justice PC için çıktı! Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. (Denilenden 1 ay sonra da olsa) Sağolsun Rockstar da kodumu yolladı, ama bunu nereye gireceğimizi bilen? Social Club'ı arşınladım baştan sonra ama Redeem Code veya benzeri bir bölüm göremedim.

Edit: Code'u girecek yeri buldum bulmasına ama girince not valid diyor. Rockstar bizi mi kekliyor napıyor; neyse sabah bir daha denerim olmasa yapışırım maillerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam.Fisher -- 9 Ağustos 2012; 23:39:39 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.