Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam sorunu çözdüm. gerEk kalmadı. Aynı sorunu olan bana sorabilir.
  • bugünlerde multiplayera bağlanma sorunu yaşayanlar var mı deathmatchtan bir bölüm başlayacak oluyor dakikalarca başlamıyor
  • arkadaşlar max payne 3 teki size göre en iyi silahı yazar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bir yerden 3 DVD halinde max payne 3 aldım.Oyunun video bölümleri çıkartılmış.

Oyunu kuruyorum ancak oyuna başlarken "64bit desteklenmediği için oyun başlatılamıyor" şeklinde bir uyarı alıyorum. Benim sistemim 64bit.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

İyi olmuş.Artık orjinal alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

oyundaki karakterleri gerçek oyuncular canlandırmış gerçek hayattaki görünüşlerini birebir bu oyuna uyarlanmış özellikle serrano hiç bir yüz detayı atlanılmamış helal olsun adamlara gerçekten yapmışlar bir de fabiana'yı canlandıran kadın da epey güzel hani

Sanırım seslendiren de bu kadın.Çünkü IMDB'de voice olarak geçiyor.

• Bendede takılma oluyor 10 dakika sonra açılıyor
  • ulan sırf neti kesmek zorunda oldugum icin cıktıgından beri yuklu oyun girmedim
  • oyun intializing ekranında takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyun intializing ekranında takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için ?

bende her oyuna girişte bu hatayı veriyordu. sürekli social clup yüklüyorum ve düzeliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bir yerden 3 DVD halinde max payne 3 aldım.Oyunun video bölümleri çıkartılmış.

Oyunu kuruyorum ancak oyuna başlarken "64bit desteklenmediği için oyun başlatılamıyor" şeklinde bir uyarı alıyorum. Benim sistemim 64bit.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

İyi olmuş.Artık orjinal alırsın

Foruma girişte uyarı gelince bende biri bişey demiş zannettim.

Beğendiğim oyunları "emeğe saygı amacıyla" orjinal alıyorum zaten için rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyun intializing ekranında takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için ?

bende her oyuna girişte bu hatayı veriyordu. sürekli social clup yüklüyorum ve düzeliyordu.

bu seferde social club e giremiyorum. üyelik alma yeride çıkmıyor. internetten üyelik alıyorum bu seferde kabul etmiyor oyuna girerken.

• merhabalar arkadaşlar sorunumu anlatayım size oyunu düzgünce kurdum tüm patchlerini yükledim crack falanda yaptım ama oyunun daha başında 1 2 defa silahla ateş edebiliyorum ondan sonra ne ateş ediyorum zıplayabiliyorum nede başka birşey yapabiiyorum sadece yürüyorum ancak HOME tuşuna basınca ateş ediyor ve başka hareketler yapıyor bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı nasıl çözebilirim kafayı yemek üzereyim 4 defa kurdum sildim bir yardım edin :(
  • beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.

Tam hatırlayamadım spoiler içinde ss koyarsan yardımcı olabilirim?
  • quote:

beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.

SS atabilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

SS atabilirsen

bende merak ettim bi ss alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

ulan sırf neti kesmek zorunda oldugum icin cıktıgından beri yuklu oyun girmedim

oyuna girdikten sonra neti açabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

quote:

SS atabilirsen

[simage]
    [/simage]

• quote:

quote:

quote:

quote:

SS atabilirsen

[simage]
    [/simage]

Tam hatırlayamadım tren hareket halinde mi yoksa öyle duruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: combez123

quote:

quote:

quote:

quote:

SS atabilirsen

[simage]
    [/simage]

Tam hatırlayamadım tren hareket halinde mi yoksa öyle duruyor mu?

hareket halinde.
    hepsini öldürmen gerekiyor.ben oynadığımda çok zorlanmıştım. ama yeni updatelerle düzelmiştir belki bu tip hatalar.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.