Tamam sorunu çözdüm. gerEk kalmadı. Aynı sorunu olan bana sorabilir.
bugünlerde multiplayera bağlanma sorunu yaşayanlar var mı deathmatchtan bir bölüm başlayacak oluyor dakikalarca başlamıyor
arkadaşlar max payne 3 teki size göre en iyi silahı yazar mısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Bir yerden 3 DVD halinde max payne 3 aldım.Oyunun video bölümleri çıkartılmış.
Oyunu kuruyorum ancak oyuna başlarken "64bit desteklenmediği için oyun başlatılamıyor" şeklinde bir uyarı alıyorum. Benim sistemim 64bit.
Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
İyi olmuş.Artık orjinal alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
oyundaki karakterleri gerçek oyuncular canlandırmış gerçek hayattaki görünüşlerini birebir bu oyuna uyarlanmış özellikle serrano hiç bir yüz detayı atlanılmamış helal olsun adamlara gerçekten yapmışlar bir de fabiana'yı canlandıran kadın da epey güzel hani
Sanırım seslendiren de bu kadın.Çünkü IMDB'de voice olarak geçiyor.
Bendede takılma oluyor 10 dakika sonra açılıyor
ulan sırf neti kesmek zorunda oldugum icin cıktıgından beri yuklu oyun girmedim
oyun intializing ekranında takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için ?
quote:
Orijinalden alıntı: italyanaygiri
oyun intializing ekranında takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için ?
bende her oyuna girişte bu hatayı veriyordu. sürekli social clup yüklüyorum ve düzeliyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Bir yerden 3 DVD halinde max payne 3 aldım.Oyunun video bölümleri çıkartılmış.
Oyunu kuruyorum ancak oyuna başlarken "64bit desteklenmediği için oyun başlatılamıyor" şeklinde bir uyarı alıyorum. Benim sistemim 64bit.
Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
İyi olmuş.Artık orjinal alırsın
Foruma girişte uyarı gelince bende biri bişey demiş zannettim.
Beğendiğim oyunları "emeğe saygı amacıyla" orjinal alıyorum zaten için rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
quote:
Orijinalden alıntı: italyanaygiri
bende her oyuna girişte bu hatayı veriyordu. sürekli social clup yüklüyorum ve düzeliyordu.
bu seferde social club e giremiyorum. üyelik alma yeride çıkmıyor. internetten üyelik alıyorum bu seferde kabul etmiyor oyuna girerken.
merhabalar arkadaşlar sorunumu anlatayım size oyunu düzgünce kurdum tüm patchlerini yükledim crack falanda yaptım ama oyunun daha başında 1 2 defa silahla ateş edebiliyorum ondan sonra ne ateş ediyorum zıplayabiliyorum nede başka birşey yapabiiyorum sadece yürüyorum ancak HOME tuşuna basınca ateş ediyor ve başka hareketler yapıyor bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı nasıl çözebilirim kafayı yemek üzereyim 4 defa kurdum sildim bir yardım edin :(
beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: garrote
beyler trende çatışıtığımız bölümdeyim karşı trendeki vatandaşlar ölmüyor yerde yatıyorlar onlar ölmeden bölümde geçmiyor. saçma bir şekilde kaldım neyapıcam şimdi vurduğum adam atıyor kendini yere öldüremeden bölümde geçilmiyor.
Tam hatırlayamadım spoiler içinde ss koyarsan yardımcı olabilirim?
quote:
SS atabilirsen
quote:
Orijinalden alıntı: Revoltant
quote:
SS atabilirsen
bende merak ettim bi ss alalım
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
ulan sırf neti kesmek zorunda oldugum icin cıktıgından beri yuklu oyun girmedim
oyuna girdikten sonra neti açabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: farukdanis
quote:
quote:
SS atabilirsen
[simage]
[/simage]
quote:
quote:
quote:
quote:
SS atabilirsen
[simage]
[/simage]
Tam hatırlayamadım tren hareket halinde mi yoksa öyle duruyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: combez123
quote:
quote:
quote:
quote:
SS atabilirsen
[simage]
[/simage]
Tam hatırlayamadım tren hareket halinde mi yoksa öyle duruyor mu?
hareket halinde. hepsini öldürmen gerekiyor.ben oynadığımda çok zorlanmıştım. ama yeni updatelerle düzelmiştir belki bu tip hatalar.