Şimdi Ara

Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • max payne 2 yi 3. zorlukta bitirince mona yaşadı hatta max öperken monayı şans istedi gözlerini açtı polisler bu sefer iki kisi yasiyor dedi.
    max payne 3 te ölmüşmüydü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mcankb

max payne 2 yi 3. zorlukta bitirince mona yaşadı hatta max öperken monayı şans istedi gözlerini açtı polisler bu sefer iki kisi yasiyor dedi.
    max payne 3 te ölmüşmüydü

Evet Max Payne 3deki senaryoda öldü diye geçiyor.

yeniden başladım oyuna ve hala hatırladığım kadar iyi. oynanışı ve grafikleri 3. oyun seviyesine çıkaran bi remake gelse muhteşem olur. Vinnie'nin Captain Baseballbat Boy kostümünü 1080p'de görmek isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsaneyi anmaya geldim şunu da şuraya bırakayım...
    Poets of the Fall (Official)youtube
    Poets of the Fall - Late Goodbye (Official Video w/ Lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=AzsiE44Lz_w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside_ -- 3 Mayıs 2020; 5:14:9 >
  • Şu seri benim elimde olsa varya (yapımcı olarak) neler neler yapardım. Mesela aklıma şöyle bir şey geldi. Hiç kimsenin beklemediği bir anda "Mona Sax" isimli bir oyun duyururum. Kapak fotoğrafı kırmızı ceketiyle Mona... Öfff be yaşanacak olan hype'ı düşünemiyorum.

Bu da Max Payne'in devam oyunu olur. Tahmin edilebileceği üzere oyunda tamamen Mona'yı yöneteceğiz bu sefer tıpkı Max gibi onun hayatını yaşayacağız Max'in gözünden göremediklerimizi göreceğiz hatta şöyle diyeyim hikaye olarak taaa Max Payne 1'in başına ve öncesine kadar uzanacak Mona'nın amacını, yaşadıklarını falan görüp oynayacağız ve Max ile ilk karşılaştıkları an da direk ilk oyundaki gibi bire bir yer alacak falan. Yanlış hatırlamıyorsam Mona'nın hikayesi de güzeldi anlatıldığı kadarıyla. Hatta bir mafyanın eşinin ikiz kardeşiydi, mesela benim bahsettiğim oyunda bu çok iyi kullanılabilirdi görevlerde, hikayede vs...

Müthiş olmaz mıydı?

Güzelim potansiyel harcanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Mayıs 2020; 3:21:13 >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• Üç yıl önce iyi sonun da olduğunu öğrendiğim oyundur kendisi..
    Sırf iyi son kasmak için ne göbek çatlatmıştım

Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003) [ANA KONU]

• O zaman up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görünce ana tema müziği kulaklarım da cınladı hemen enfes bir oyundu ya bazı oyunlar akılda kalır yıllar geçse de hala adını duyunca tebessüm ettirir, çoçukluk zamanlarıma döndürdü tüplü monitör patates pc'im aklıma geldi. Ey gidi be 17 yıl olmuş nasıl büyümüşüz bu kadar hayret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evolution mod’u yükledikten sonra çizgiroman sahnelerde bozulmalar başladı. Onu düzelteyim derken oyun komple açılmamaya başladı. Tekrar yüklüyorum, modsuz falan normal haliyle bitireceğim artık.

Muhtemelen remake’ten alacağım tadı baltalayacak, şimdiye kadar oynamamışken hiç bulaşmamak lazımdı sanki Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003) [ANA KONU] 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.