Şimdi Ara

Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aybakh21

Konu canlanmışken Max'in vecizelerinden devam edelim :
    The past is a puzzle, like a broken mirror. As you piece it together, you cut yourself, your image keeps shifting. And you change with it. It could destroy you, drive you mad. It could set you free.

Türkçe hali için az bekleyin

Türkçesi : Geçmiş, bir yapboz gibidir, tıpkı kırık bir ayna gibi. Parçalarını birleştirdikçe, kendinden bir şeyler koparırsın, suretini sürekli değiştirirsin. Ve onunla beraber sen de değişirsin. Seni yok edebilir, delirtebilir. Seni özgür kılabilir.

Bu da benden bi katkı olsun :)

• Oynarken duygulandığım gaza geldiğim agladigim ve hikayesinden binlerce kez oynasam bile sıkıldımadigim bir oyun ollmustur her zaman. Gercekten cok seviyorum Max Payne serisini ve steamden serinin tamamini aldim. Ama favorim Max Payne 2'dir.
    [/spoiler Mona'nin ölümünden cok etkilenmisimdir :( ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mona Payne -- 23 Aralık 2014; 18:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

quote:

Konu canlanmışken Max'in vecizelerinden devam edelim :
    The past is a puzzle, like a broken mirror. As you piece it together, you cut yourself, your image keeps shifting. And you change with it. It could destroy you, drive you mad. It could set you free.

Türkçe hali için az bekleyin

Türkçesi : Geçmiş, bir yapboz gibidir, tıpkı kırık bir ayna gibi. Parçalarını birleştirdikçe, kendinden bir şeyler koparırsın, suretini sürekli değiştirirsin. Ve onunla beraber sen de değişirsin. Seni yok edebilir, delirtebilir. Seni özgür kılabilir.

Bu da benden bi katkı olsun :)

Çok sağol dostum. Maalesef unutmuşum ben çevirmeyi.

@Mona Payne Hayırdır o nick ne öyle? Michelle şimdi mezarından kalkar valla.

• Benim en çok istediğim şeydir Mona Payne :( Ama maalesef olmadi ve hala icimde burukluk vardir o sebepten. O yuzden boyle bir nick buldum.

Orijinalden alıntı: Mona Payne

Benim en çok istediğim şeydir Mona Payne :( Ama maalesef olmadi ve hala icimde burukluk vardir o sebepten. O yuzden boyle bir nick buldum.

Oyunu Dead On Arrival'da bitirdin mi?

quote:

Benim en çok istediğim şeydir Mona Payne :( Ama maalesef olmadi ve hala icimde burukluk vardir o sebepten. O yuzden boyle bir nick buldum.

Onu daha onceden denememistim ama forumlarda okudum ve o zorlukta basladim tekrardan oynuyorum şimdi bitirdigimde yazarim tekrar . Bir de rica etsem sen de bu cizgi roman olarak aktarilan kisimlarin turkce yamasi var midir ? Varsa paylasimda bulunabilir misin ?

quote:

quote:

Onu daha onceden denememistim ama forumlarda okudum ve o zorlukta basladim tekrardan oynuyorum şimdi bitirdigimde yazarim tekrar . Bir de rica etsem sen de bu cizgi roman olarak aktarilan kisimlarin turkce yamasi var midir ? Varsa paylasimda bulunabilir misin ?

http://www.oyunceviri.com/max-payne-2-100-turkce-yama/ Buyur
    Bitirdiğinde yaz bakalım. Hayallerin gerçek olacak mı yoksa :)

• cok tesekkurler :) bitirince fikrimi yazacagim :)

Link olarak:http://www.youtube.com/watch?v=voZPIZ-YV1c

Not: Video çekerken oyun baya bi kastı, kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 28 Aralık 2014; 19:52:33 >

• @aybakh21

Yalnız max in kafasına kurşun yiyip ölmemesi biraz saçma üstelik 10 senedir yaşıyor o kurşuna rağmen Oyun gerçekten güzel maxin sözleri anlamlı mesela ;

Max Payne: [narrating] The genius of the hole: no matter how much time you spend climbing out, you can still fall back down in an instant.
    Max Payne[içinden]:Deliğin düşünce yapısı.Çıkmak için ne kadar çabalarsan çabala, zaman harca, kendini tekrar düşerken bulabilirsin.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 29 Aralık 2014; 21:20:38 >

• Efsanedir Max eski günler aklıma geldi.

Orijinalden alıntı: Loser.

duygulandım... güzel oyundu bee...

Max payne 3 nasıl sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

1 ve 2 nin yanına yaklaşamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

1 ve 2 nin yanına yaklaşamaz.

Aynen öyle gitmiş o karanlık atmosfer ve efsane sözler max payne 2 deki sözler çok efsaneydi mesela monayı görünce hiçbirşeyin sana gelemeyeceğini sanıyorsan kendini kandırıyorsundur en iyisinde bile geçici olarak ölüsündür demişti.
  • Grafik olarak güzeldi, Konu olarak 7/10 diyebilirim. Ama bence 1 ve 2. oyun en güzeliydi..

Grafik olarak güzeldi, Konu olarak 7/10 diyebilirim. Ama bence 1 ve 2. oyun en güzeliydi..

Özellikle 2 en iyisiydi 3.oyunun sonunda max artık acılarını unutmak için tatilemi çıkıyordu ?
  • Hey gidi günler o karanlık atmosfer kar kış süper oyundu Max Payne 1 ve 2

• çektiği acıları unutmak için gidiyordu

çektiği acıları unutmak için gidiyordu

Max payne 2 de gerçek sona göre mona ölü değilmi birtek dead on arrivalda yaşıyordu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.