Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim başlıkta da belirttiğim üzere Pc üzerinde oyun oynarken bu hata ile karşılaşıyorum. Kullandığım ekran Kartı AMD RX 6800 XT, Ram ise 32 GB DDR4 Corsair 3200 MHz çift kanal bellek, Psu ise 750 W Powerboost. Sürücü sürümü güncel. Hata özellikle No Man's Sky da olmak üzere birkaç oyunda da karşıma çıktı. Yakın zamanda bu hata ile karşılaşan veya yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
(İlk başta Psu dan şüphelendim ancak stres testlerinde herhangi bir hata ile karşılaşmadım, ayrıca ramler de memtest de sıkıntı yaratmadı)

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım, ancak God of war ve Pugb gibi oyunlarda başlıkta belirttiğim hataları almaktayım. Sizce problem neden kaynaklı olabilir?
Bilgisayarın özellikleri:
İşletim sistemi: Windows 11 64 bit
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 3.50 ghz
Ekran Kartı: Amd rx 6800 XT
Ram: Corsair Vengeance LPX cl16 dual kit 16GB DDR4 3200 Mhz
Anakart: Gigabyte B450m h Rev
Psu: Powerboost 750W +80
500gb ssd, 750gb hdd
Monitör: 2k
İlk başta problemin ram kaynaklı olduğunu düşünüp bios üzerinden ximp açtım ramler 3200 olarak çalışmakta, ancak problem hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Ps3 Dualshock Pc
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Mesaj Sayısı: 104
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0





