Şimdi Ara

MAX 700 TL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 700 tl bütçem var sizce ne alayım tabiki discovery diyeceksiniz ama internette o kadar çok sorunu çıkmış karar veremedim

edit:telefonu dizi izlemek için alıcam dolayısıyla ileri-geri almalarda takılmaması önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 17 Ocak 2014; 17:38:40 >

• Temiz 2.el huawei p6 bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el alırım diyorsan az kullanılmış bir nexus4 bulursun

• Sony xperia p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el pek düsünmüyorum saolun.Ascend p1 güzel gibi geldi ama tek bir sitede bulabildim nereden bulabilirim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

2.el pek düsünmüyorum saolun.Ascend p1 güzel gibi geldi ama tek bir sitede bulabildim nereden bulabilirim ki

sakın gm discovery alma ama honor 3 c bekle derim
  • S3 mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhan61

quote:

2.el pek düsünmüyorum saolun.Ascend p1 güzel gibi geldi ama tek bir sitede bulabildim nereden bulabilirim ki

gmd yi neden önermiyorsun ? honor 3c baktım ama ne zaman gelir acaba ayrıca fiyatı ne olur
  • quote:

quote:

quote:

gmd yi neden önermiyorsun ? honor 3c baktım ama ne zaman gelir acaba ayrıca fiyatı ne olur

gmd riske girilmez onun yerine xperia l olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

gmd riske girilmez onun yerine xperia l olabilir

Hocam 4 çekirdek 1.2 ghz ile 2 çekirdek 1 ghz arasında çok fark olmazmı akıcılık açısından

• Ben almanyadan kendime motorola moto g getirtmeyi düşünüyorum.169 euro. Sana tavsiyem yapabiliyorsan yurtdışından al telefon.
  • S3 Mini düşünebilirsin, ayrıca takılıp takılmaması telefonda değil, internet bağlantısında ve uygulamanın sorunudur onlara dikkat et. Zaten brezilyada 4.2 güncelemesini aldı Türkiyeyede gelir.

• Discovery al büyük ekranda çok güzel dizi izlersin takılma yapmaz.Discovery alacaksan internetten satın al eğer ölü piksel filan çıkarsa değiştirmek zorundalar S3 mini filan uzak dur sakın alma dizi izlerken piksel sayarsın.Discovery'ye güvenmiyorsan Xperia L al onun kadar performanslı değil ama yine hızlı bir telefon

• kalemist3 kullanıcısına yanıt
    GMD yi 1 yıl kullanırsın xperia l yi 3 yıl yani 1 yıl boyunca l kasmaz
  • GMD 2 Yİ BEKLE

• quote:

GMD yi 1 yıl kullanırsın xperia l yi 3 yıl yani 1 yıl boyunca l kasmaz

• gmd alıcam galiba golddan 16 gb incelemelere baktım herkes gayet iyi olduğunu söylüyorm s3 alacak olsam da gmd alırdım açıkçası bu özelliklere bu telefon varken başkası bana pek mantıklı gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 17 Ocak 2014; 22:18:33 >
  • kalemist3 kullanıcısına yanıt
    Gidiyor 2yü bekleyin

• Casper a3316 ben bugün aldım 850 lira ve asphalt 8 kasmadan oynanıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.