Şimdi Ara

Max.40000TL Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,yıllar sonra yine bi araba sorunsalıyla eski forumuma dondum=)
    kısaca baslıkta kı gıbı max 40.000tl ye sıfır arac bakıorm,temız oldugu surece 2.elde olabılır az kmli fakat o zmn max 32-33 dusunuyorum fıyat olarak, terchım dızelden yana ve aracta donanıma cok onem veren bı ınsanım. leon 1.4tsı dusundum evdekıler karsı koydu ne yazıkkı:) auris 1.4dızel dusunuyorum suan fakat bıyerde araclar 8v gıbı bırsey duydum ıc malzeme kalıtesız gıbı seyler duydum hafıf sogudum, anlıycagınız bıraz genc ısı bırazda aıleye yonelık bı arac dusunuyorum,tavsıyelerını beklıyorum.
    sımdıden tesekkurler

• Focus dizel
  • özel msj (p.m) attım ilgilenirseniz
  • focus dizel cok ses alıyor dıyorlar ve aile olarak ford ve opele onyargılıyız sert araclar oldugu ıcın
  • Dizellerin hepsi ses alır.O zaman dizel Corolla sizin için en iisi olacaktır emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Temmuz 2009; 0:06:52 >
  • Fiat'a karşı önyargınız yoksa Bravo da bakabilirsiniz . Şahsen Auris'e tercih ederim.
  • bence hb düşünüyorsanız hyundai i30 crdi yada yada 5yıl garantili brc markalı lpg kitli tavsiye ederim dizelini 2 gün önce test ettim benzinli gibi konforu vardı onun dışında astra hb yada fiat bravo düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

focus dizel cok ses alıyor dıyorlar ve aile olarak ford ve opele onyargılıyız sert araclar oldugu ıcın

''sessizlik'' diyorsanız corolla dizel ailenize de uygun.ayrıca elegant versiyonun donanımı da hiç fena değil.elegant donanıma vsc de eklerseniz tadından sürülmez fakat fiyatlar şu an uçmuz durumda.ayrıca corollanın dizelde 6 ileri vitesli ve 205 nm. torklu araçları gelecekmiş sanırım, toyota bölümünde araç bekleyen bir arkadaş vardı.
  • Yeni Megane 3 ü incelemeden karar vermeyin bence..40 bin civarına dolu bir dizel araba sahibi olabilirsiniz..
  • arkadaslar onerılerınız ıcın tesekkurler, sessızlık derken dızel sessızlıgınden kastedmedım yol sesınden bahsetmısyım=) suan toyota tarafına baya megıllıyız ancak auris 8v gıbı bısey duydugum ıcın emın olamıorm, transporterında dedıgı gıbı corolla mantıklı ancak 6vitesli olsa aurisle kıyaslamam bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

arkadaslar onerılerınız ıcın tesekkurler, sessızlık derken dızel sessızlıgınden kastedmedım yol sesınden bahsetmısyım=) suan toyota tarafına baya megıllıyız ancak auris 8v gıbı bısey duydugum ıcın emın olamıorm, transporterında dedıgı gıbı corolla mantıklı ancak 6vitesli olsa aurisle kıyaslamam bile

Focus tdci deyinde motor zannettim.Sadece Focus deseydiniz...

Evet Auris(Corolla'da)8 subaplı,fakat neden çekiniyorsunuz ki.Motorun performansı yeterli,yakıtı Focus'tan biraz daha az...
  • Yeni (makyajlı kasa) Octavia tavsiye ederim.
    1.6 102 beygirlik motor ile tiptronik vites tercih edip konforlu bir arabaya sahip olabilirsiniz. Ancak dizel tercihinizde kararlıysanız tabii ki size uymuyor.

41.800' e passat veriyorlar eğer bütçenizi zorlama şansınız varsa.

Yine başka bir alternatif Opel Astra' nın yeni kasası yolda. Dolayısıyla güncel kasanın fiyatları iyice düşecektir. Bir süre bekleyip çok uygun fiyata Cosmo, dizel bir Astra alabilirsiniz. Ya da yeni kasasını da düşünebilirsiniz tabii , Vectra boyutunda bir yeni kasa ile geliyor...

Bunların dışında Bravo' lara bakabilirsiniz oldukça uygun fiyat etiketleri var.
  • Bütçeni 4 bin lira kadar aşarsan, 4 lastik ve kelebek camları donanım olarak sunan 90 hp dizel golf alabilirsin, 90 hp ama tork yüksek iyi kaçar, kızlarda seni kovalar...

Bu ortamda abarık zam yapanlardan, misal toyota'dan uzak durmak lazım... 40 bin lira verip corollaya binmem kimse kusura bakmasın...

Yeni Astra gelince, 1.3 95 hp dizel, onunda cosmosu 17'' jantına sunroof'una xenon'una kadar alırsın....
  • herkese ilgisinden dolayı tsk edıyorum, insallah en dogru en mantıklı kararı werırım =)
  • Donanım ve performans ve tasarım istiyosan,sıradışıysan BRAVO derim. Ciddi bir seçenek olarak düşün bunu.
    40.000 e 1.6 105 hp 290 Nm emotion yani en full donanımını alabilirsin.

ESP,ASR,MSR,HBA,Hillholder,CC,Elektrikli katlanan yan aynalar,diz hava yastığı,mercekli farlar,sıkışma sensörlü ve tam otomatik dört cam,16' alaşım jant iç kapı kolu aydınlatmaları,aktif ön koltuk başlıkları standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 18 Temmuz 2009; 22:49:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.