Şimdi Ara

Max 3500 TL 55' TV tavsiyeleri,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3D-LED-FULL HD- Dual play- Smart TV- gibi özellikler arıyorum, ama herşeyden önce kaliteli bi görüntü istiyorum,

LG 55LM660S'e kafam çok yatıyor ama LG'den şikayet eden çok gördüm, Sadece fiyatından dolayı değil, pilsiz gözlük, kaliteli smart TV ve Dual play özelliği beni cezbetti LG'nin tasarımıda çok güzel, alternatif ne önerirsiniz veya iyi TV'dir bakma sen öyle diyenlere al gitsin mi dersiniz?_

• 660 ilk başlarda fazla kronikleşen sorunu vardı çoğu gincellemelerle düzeltildi diyebilirim
    boyuttan ödün verebilir 47" düşünürseniz LA 2013 serisi 640-660 modellerini inceleyin derim.55" olanları henüz fazla yok bulunabilirlik açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 2 Mayıs 2013; 19:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

660 ilk başlarda fazla kronikleşen sorunu vardı çoğu gincellemelerle düzeltildi diyebilirim
    boyuttan ödün verebilir 47" düşünürseniz LA 2013 serisi 640-660 modellerini inceleyin derim.55" olanları henüz fazla yok bulunabilirlik açısından.

Cevabınız için teşekkürler, ancak boyuttan ödün vermeyi düşünmüyorum, Bu 660'larda ki işlemci nasıldır? internette video izlerken sıkıntı çıkartırmı dizimag gibi sitelerde HD video izlerken falan?

Birde bu LA serisinin farkı nedir, şöyle bi baktım 200hz diyo daha düşük yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 2 Mayıs 2013; 20:12:19 >
  • LA serisinin en büyük yeniliği çift çekirdeğe sahip işlemci kullanması ve baştan aşağı yenilenmiş seri olması kısaca
    online dizi fillmlerde sorun olmaz ama bellek kapasitesi yaklaşık 324mb olduğu için çabuk dolup uyarı verebiliyor siteye göre değişmekle.
  • quote:

LA serisinin en büyük yeniliği çift çekirdeğe sahip işlemci kullanması ve baştan aşağı yenilenmiş seri olması kısaca
    online dizi fillmlerde sorun olmaz ama bellek kapasitesi yaklaşık 324mb olduğu için çabuk dolup uyarı verebiliyor siteye göre değişmekle.

Yani 324 mb'den yüksek videoları izleyemezmiyiz bu tv'de? onun dışında bellegin bir önemi yok sanırsam değil mi?
  • TV üzerindeki dahili bellek 324mb civarında bu bellek aynı internet tarayıcılardaki ön bellek gibi çalışıyor,web gezintisi film derken çabuk doluyor arada bellek dolu uyarısı verebiliyor ve temizlemek gerekiyor,kısaca...
  • yazık olur parana 3500 liraya kaliteli görüntü istiyorsan ya philips ya da pana al bak keyfine. Bende 7007 var gayet memnunum. pana kullananlarda çok memnun. En azından iki marka da lg den iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

yazık olur parana 3500 liraya kaliteli görüntü istiyorsan ya philips ya da pana al bak keyfine. Bende 7007 var gayet memnunum. pana kullananlarda çok memnun. En azından iki marka da lg den iyi

Ne yönden daha iyiler LG'den hocam? Yani görüntü kalitesi olarak mı daha iyi eğer öyle ise bu nasıl anlaşılıyor kim ölçüyor bu görüntü kalitesini? Ben bu LG tv'lere baktım ayna gibi gösteriyor yani neresi kötü bu LG'lerin bi türlü çöemedim kötülenip duruyo forum'da caydım cayacam ama elle tutulur bi etken yok caymam için sadece LG kötü deniyor neye göre kime göre bi video bi inceleme vs bulamadım bunu doğruluyacak..

• quote:

TV üzerindeki dahili bellek 324mb civarında bu bellek aynı internet tarayıcılardaki ön bellek gibi çalışıyor,web gezintisi film derken çabuk doluyor arada bellek dolu uyarısı verebiliyor ve temizlemek gerekiyor,kısaca...

Hocam son kez bişi daha sorayım size- LM640s ile LM660s arasında kumanda dışında bir fark var mı? 2 side aynı işlemci ve bellek gücüne mi sahipler? birde bu kumanda ayrı olarak kaç tl ye satılıyor acaba??
  • kötü derken o da araba ayağını yerden keser. Yani şöyle diyim benim fiktime göre biri mercedes bmw ayarında (pana,philips,sharp,sony,pioneer) diğerleri opel renault peugeot ayarında (lg,samsung) hepsi ayağını yerden keser ama marka ve kalite olarak hangi arabayı alırsın? Forumda kullanan kişiler ve kore mallarında sorun yaşayanlar çok. Hepsi öyle demiyorum tabiiki diyemem de. Bu en çok da şans işi. sony,phil alırsın sorun çıkar lg alırsın taş gibi çıkar bunun hiç garantisi yok.

Sen içine sinen ne ise ona bak sorunsuz panel denk gelsin de gerisi hikaye
  • quote:

kötü derken o da araba ayağını yerden keser. Yani şöyle diyim benim fiktime göre biri mercedes bmw ayarında (pana,philips,sharp,sony,pioneer) diğerleri opel renault peugeot ayarında (lg,samsung) hepsi ayağını yerden keser ama marka ve kalite olarak hangi arabayı alırsın? Forumda kullanan kişiler ve kore mallarında sorun yaşayanlar çok. Hepsi öyle demiyorum tabiiki diyemem de. Bu en çok da şans işi. sony,phil alırsın sorun çıkar lg alırsın taş gibi çıkar bunun hiç garantisi yok.

Ya ben sony 42" lcd kullanıyorum 6 yıla yakındır, hiç sıkıntısına rastlamadım. Philips benimde hoşuma gidiyor ama smart TV özelliğini 6 ana markayla kıyaslayınca en sona koymuşlar ve bende smart TV'ye önem veren birisiyim, bunun yanında bir şey soracagım bu sizin kullandığınız philips pilli gözlük mü? pasif gözlük mü? Pilli 3D istemiyorum çünkü :(

• Hocam LA serisi çift çekidekli işlemci LM serisi tek çekirdekli,panel yenilenmiş LA serisinde daha ince kanal geçiş hızı 1,8sn'den 1,4sn seviyesine gelmiş,3D geliştirilmiş ve yenilenmiş smart içerik gibi...işlemcileri farklı , kumanda yaklaşık 100-150TL arasında bir ücrete sahip.

LG kötü denilmesinin sebebi LM 6xx serisinde fazlaca sorun verdi ölü pixel bandig bulutlanma v.s. gibi yeni seride bunlar aşılmış

Pihlips 7007'den bahsedilmiş 3D Max Aktif 3D gözlük kullanır ama usb aracılığı ile şarj imkanı sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 5 Mayıs 2013; 7:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

kötü derken o da araba ayağını yerden keser. Yani şöyle diyim benim fiktime göre biri mercedes bmw ayarında (pana,philips,sharp,sony,pioneer) diğerleri opel renault peugeot ayarında (lg,samsung) hepsi ayağını yerden keser ama marka ve kalite olarak hangi arabayı alırsın? Forumda kullanan kişiler ve kore mallarında sorun yaşayanlar çok. Hepsi öyle demiyorum tabiiki diyemem de. Bu en çok da şans işi. sony,phil alırsın sorun çıkar lg alırsın taş gibi çıkar bunun hiç garantisi yok.

Ya ben sony 42" lcd kullanıyorum 6 yıla yakındır, hiç sıkıntısına rastlamadım. Philips benimde hoşuma gidiyor ama smart TV özelliğini 6 ana markayla kıyaslayınca en sona koymuşlar ve bende smart TV'ye önem veren birisiyim, bunun yanında bir şey soracagım bu sizin kullandığınız philips pilli gözlük mü? pasif gözlük mü? Pilli 3D istemiyorum çünkü :(

sanırım evinizde masaüstü yada laptop pc niz yok smart için tv bakmadım hiç. öncelikle tv nin ana görevi görüntü kalitesini kıyasladım inceledim aklınızda olsun

Arkadaşın dediği gibi gözlükler aktif ve usb ile şarj oluyor.

• Ben de konu açan arkadaşa yancı olacağım çünkü çok benzer durumdayım :)

3500 lira bütçeyle 50-55 inç büyüklüğünde Panasonic Plazma yada Philips Led arasında çok kararsız bir durumdayım.

İlk kararsızlığım plazma mı led mi olduğu yönünde. Maç, film ve dizi çok izlerim onun dışında TV de izleyeceğiz ayrıca konsol ile oyun da oynarım tabi.
    Bu 4 farklı tipteki kullanımı hemen hemen eşit dağılımda kullanacağız diye düşünüyorum.

Çok detaylı bir bilgiye sahip değilim artıları ve eksileri olarak genel bilgilere sahibim sadece. Plazma film için daha uygun diye biliyorum mesela görüntü kalitesi nedeniyle.
    Ama detaylı bir eksi artı tablosu olsa çok faydalı olurdu.
    Plazma için hangi Panasonic öneriliyor ama hangi modeller mantıklı bu bütçe ile yada biraz üstü de olabilir?

Led TV için ise Philips 55 7007 alabiliyorum fakat Tv'yi kullanmaya Aralık ayında başlayabileceğiz düğün sonrasında. Şimdi almak riskli olur mu? Hem 7008 serisinin fiyatı 5 ay sonra bu seviyelere gelmesi açısından soruyorum hem de şimdi alıp kutusunu 4-5 ay sonra açacağım için herhangi bir problem yaşadığımda ürünle ilgili sıkıntı yaşar mıyım diye soru işaretleri var kafamda?

Vaktini ayırıp detaylı bilgi verebilen arkadaş olursa çok sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

sanırım evinizde masaüstü yada laptop pc niz yok smart için tv bakmadım hiç. öncelikle tv nin ana görevi görüntü kalitesini kıyasladım inceledim aklınızda olsun

Arkadaşın dediği gibi gözlükler aktif ve usb ile şarj oluyor.

Evimde hem masaüstü hemde laptop var, ancak TV'den internete bağlanıp, youtube'dan video izlemek, skype'tan konuşmak, Dizi sitelerinden dizi seyretmek, uygulamalardan haber başlıklarına bakmak ayrı bir keyifli olur kannatindeyim. Sonuçta insanların evinde laptobları var ama gidip akıllı cep telefonlarını alıyorlar. Smart Tv özellikleri henüz hiç bi tv'de istenilen konuma gelmemiş anlaşılan 2 yıl daha beklemek gerekicek gibi adam akıllı smart TV'ler görmek için. Beklesem mi diye düşünmüyorumda değil, ama büyük ekran TV'yede geçmek istiyorum, benim için görüntü kalitesi öyle aman aman önemli değil bütün TV'ler maşallah ayna gibi görüntü veriyo, bi tanesi 7 lik diğeri 9 luk görüntü veriyo diye 1-2 bin tl fazla para veresim yok hiç bir televizyona. Benim önceliklerim 55" olması, smart TV, gözlüksüz yormuyan 3D ve dual play, ondan sonra görüntü kalitesi daha iyi olan bi tv olursa
    300-500 lira ekstra üstüne koyabilirim. mantığım bu bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

Ben de konu açan arkadaşa yancı olacağım çünkü çok benzer durumdayım :)

3500 lira bütçeyle 50-55 inç büyüklüğünde Panasonic Plazma yada Philips Led arasında çok kararsız bir durumdayım.

İlk kararsızlığım plazma mı led mi olduğu yönünde. Maç, film ve dizi çok izlerim onun dışında TV de izleyeceğiz ayrıca konsol ile oyun da oynarım tabi.
    Bu 4 farklı tipteki kullanımı hemen hemen eşit dağılımda kullanacağız diye düşünüyorum.

Çok detaylı bir bilgiye sahip değilim artıları ve eksileri olarak genel bilgilere sahibim sadece. Plazma film için daha uygun diye biliyorum mesela görüntü kalitesi nedeniyle.
    Ama detaylı bir eksi artı tablosu olsa çok faydalı olurdu.
    Plazma için hangi Panasonic öneriliyor ama hangi modeller mantıklı bu bütçe ile yada biraz üstü de olabilir?

Led TV için ise Philips 55 7007 alabiliyorum fakat Tv'yi kullanmaya Aralık ayında başlayabileceğiz düğün sonrasında. Şimdi almak riskli olur mu? Hem 7008 serisinin fiyatı 5 ay sonra bu seviyelere gelmesi açısından soruyorum hem de şimdi alıp kutusunu 4-5 ay sonra açacağım için herhangi bir problem yaşadığımda ürünle ilgili sıkıntı yaşar mıyım diye soru işaretleri var kafamda?

Vaktini ayırıp detaylı bilgi verebilen arkadaş olursa çok sevinirim.

kutusunu 4-5 ay sonra açacağın ürünü şimdi alma hocam, her zaman kampanya oluyo, 4-5 aya yeni modeller çıkar, mevcutlar eskir ucuzlar, üst modeller şu an ki bütçenle alınacak konuma gelir vs. Valla plazma benimde aklımı çeldi ama güç tüketimi fazla oluşu ve ömrünün daha kısa olup daha fazla teknik ağrıza çıkarması sebebiyle biraz soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 7 Mayıs 2013; 1:31:46 >

• Teşekkürler yorum için biraz daha bekleyeceğim.

Plazmalar ömür olarak daha uzun diye biliyorum ama tam tersini demişsin. Tek korkum burn in :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalama
    plazma 10 yıl
    led 5 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 7 Mayıs 2013; 15:19:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.