Şimdi Ara

Max 32-33 bin Liraya. MODELLI CİX ARABA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Km'si düşük , donanımlı , 35 bin lira civarında araç arıyorum. Şuan chevrolet Cruze model olarak etkiledi beni.

Arabadan genel beklentim

Dayanıklı, virajlara güvenli girebilceğim (150 140la viraja girmem)
    Az yakan , yaktığı kadar kaçan
    Sürekli arıza yapmayan bi araç olmalı.

Aklımda cruze var. Honda jetta da düşündüm ama istediğim fiyatlara hasar kayıtlı arabalar var. Cruze biraz daha mantıklı geliyor.. siz ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vectra
  • Hem km'si düşük hem yüksek modelli hem az yakıp çok kaçacak hem de donanımlı olacak ve 35 bin lira olacak. Öyle bir araba bulursan bana da söyle 3 tane alayım. En az 2'sinden feragat etmeniz lazım.
  • Punto Evo Dynamic
  • Cruze az yakmaz, yaktığı kadar da kaçmaz. Sürekli olmasa da arıza verme potansiyeli var. Bence Cruze aradığınız araç değil.

• Cruze gayet mantıklı bir seçim olur.Lpg ile yakıt masrafi da uygun, performans konusu da beklentiye göre değişir fakat çok kaçmasını istiyorsaniz yüksek tüketime razı olmalısınız, arıza çıkarma olayına gelirsek de bizde 2011 model 54 binde otomatik cruze var biraz hor kullanıyoruz buna rağmen daha bir kere bile sorun çıkarmadı çok şükür.

• 2006-2008 1.6 hdi C5 sx pk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze yakıt tüketimi nasıl peki ?

• pug 407
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Cruze az yakmaz, yaktığı kadar da kaçmaz. Sürekli olmasa da arıza verme potansiyeli var. Bence Cruze aradığınız araç değil.

Kaç sene bindin de sallıyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    Bir sene 124hp otomatiğini kullandım. Hala garajımızda durur annemin arabası olarak. Hatta benim arabam üst komşunun sürtmesi sonucu 5 gündür tamirdeydi dün teslim aldım o sürede de Cruze'u kullandım. Ancak siz üslubunuza biraz dikkat edin. Hadi klavyenin öbür ucundan neyse de; yüz yüze falan söylersiniz başka birisine sonra başınıza bela alırsınız.

• korkusuzmo kullanıcısına yanıt
    12-13 litre lpg tüketimi var, genelde normal tempoda ara ara agresif izmir şehiriçi.

• 2012+ cruze. Para yetmezse aveo. O paraya donanimli az yakan yuksek model dusuk km bulabilirsiniz.

• C4

• Laguna al hocam

• Honda jetta iyi

• punto evo
  • o paraya alacağınız c segment araçlarla başınıza iş alırsınız hele hele bir arkadaş c5 önermiş aracın sıfır liste fiyatı 108.000'di en son yanlış hatırlamıyorsam...

cruze alın lpg de olsun sonra lpg dönüşüm başlığıyla da akraba olursunuz
  • Cruze olur ama diğer arkadaşların da dediği gibi beklentinize uymayabilir, donanımlı yüksek model arıyor olsaydiniz Cruze çok iyi bir seçenekti. Ben Punto ya da Bravo öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.