Bildirim
max. 1.500 tl ye lcd arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum öncellkle tavsiyem forumdaki diğer başlıkları incelemendir. şuan tv tavsiyesinde bulunulsa bile muhtemelen seni açmıyacaktır. Ne yazıkki lcd almak eski tüplü tv leri almaya benzemiyor. Bol şanslar. -
İzleme Mesafeniz nedir?
Aklınızda ki boyut nedir? Bu boyut izleme mesafenize uygun mu diye kontrol ettiniz mi?
Daha çok SD (karasal yayın) mı izleyeceksiniz yoksa HD film mi izleyeceksiniz?
USB desteği farklılıları oynatacağı filmi seçme v.s. sizin için ne kadar önemli bir kriter ?
Evdeki bütün eşyaların LCD içinde hayat bulması (yansıma) sorunu ve parlama sorunu sizin kullanımınız açısından ne derecede? -
mesafe 4-5mt
boyutları 82 cm gibi düşünüyorum
usb ve karasal olabilir
yansıma sorunu tüplü tv de çok yaşıyorum
tavsiyen nedir ? -
32" (84cm) boyutun izleme mesafesi 2.8mdir...
Aldıktan sonra serzenişte bulunan bütün arkadaşlar gibi aldıktan sonra TV sizede küçük gözükecektir...
4m üstüne 46" tavsiye edilir ama bütçeniz yetmiyor. En azından 42" (3.6m) almanızı öneririm...
Yansıma sorunu istemiyorsanız LG LH serisi 3000,4000,5000,7000 (örn. 32LH7000) ve Philips 8000 Serisi öneririm....
Hatta bütçenizi biraz yükselterek Philips 42PFL8404 serisi edinmeni tavsiye ederim çok daha içine sinecektir...
Ne yazık ki daha ucuz olan plazma tavsiye edemiyorum yansıma problemi çok çok fazla... -
Albani üstadında öneride bulunduğu (bende sizin gibi fiyat seviyelerinde arıyorum) Toshiba 40LV685 modeline bi bakmanızı öneririm.F/P ürünüdür.Bimekste 1.437,60 TL nakit paraya satıyorlar ama bu model 50 Hz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X