Bildirim
MAVİ RENKLİ LÜX TAKSİ'LER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar bu Taksi'leri hiç görmediniz mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Köpeklerin kardeşliği, aralarına kemik atılana kadardır.
Mevlana Celaleddin Rumi -
yoo _____________________________ 
-
Fake olmasın, dikkat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MT-07
yoo
İstanbul'da yaşasaydınız görürdünüz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Köpeklerin kardeşliği, aralarına kemik atılana kadardır.
quote:
Orijinalden alıntı: mahso
Fake olmasın, dikkat.
Fake değil gerçek hatta dün gece Kadıköy rıhtım'da gördüm
benim peder taksi şöförü uyandıgında sorarım ama fıyatları farklı onu bılıyorum ^^ _____________________________ -
_____________________________ ''Eğer hayallerin seni korkutmuyorsa yeterince büyük değillerdir.'' -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos_07
https://www.haberler.com/istanbul-da-turkuaz-taksi-donemi-rengi-de-fiyati-9290894-haberi/
Sağol kardeş fiyatıda o kadar pahalı değilmiş
quote:
Orijinalden alıntı: KRBasarmak
benim peder taksi şöförü uyandıgında sorarım ama fıyatları farklı onu bılıyorum ^^
İstanbul'damı ?
-
Güldürdün :)) ciddiye alip cvp yazan da olmus
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet _____________________________ -
Turkuaz taksiler en az D sınıfı olmak zorunda diye biliyorum. Yani passat, insignia, talisman, vb. Bir de siyah taksiler var onlar daha da lüks sınıfa giriyor. Yukarıdaki tesla mesela artık turkuaz değil siyah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de merak ettim, Fenerbahçe iflas sonrası taksiciliğe mı girdi acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
taksilerde yeni düzenleme ile D segmenti araçlar kullanılacak sanırım 2 yıllık bir süre verildi değişimlerin yapılması için. Rengi neden turkuaz bilmiyorum ama Cumhurbaşkanının sevdiği renk olmasından dolayı olabilir :) _____________________________ “Siz yaşamak için mutlu olmak zorundasınız ama ben değilim.” -
quote:
Orijinalden alıntı: kemal19
taksilerde yeni düzenleme ile D segmenti araçlar kullanılacak sanırım 2 yıllık bir süre verildi değişimlerin yapılması için. Rengi neden turkuaz bilmiyorum ama Cumhurbaşkanının sevdiği renk olmasından dolayı olabilir :)
Kardeş Turkuaz rengi bence güzel tüm Taksi'lermi değişecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: -epica-
Turkuaz taksiler en az D sınıfı olmak zorunda diye biliyorum. Yani passat, insignia, talisman, vb. Bir de siyah taksiler var onlar daha da lüks sınıfa giriyor. Yukarıdaki tesla mesela artık turkuaz değil siyah.
Zorlu AVM'nin önündeki Tesla'mı ?
Elektrikli taksiler bunlar. Bir süredir var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
A101 yollarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
- muşta cezası
- 9222 nedir
- rulette asla kaybetmeme
- çıplaklar kampı
- discord açılacak mı
- bim para sayma makinesi
- rekorlar kitabı
- dünyanın en büyük vinci
- moonwalker ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler