Mavi Jeans Televizyonlarda yayınlanmaya başlayan son reklamında dar kotları ve vücut gösteren ürünlerini pazarlamak için bakın nasıl teşhirciliği meşrulaştırdı
Türkiye’de kot üretici ve satıcı firmaların başında gelen Mavi Jeans ürün pazarlamak adına gençlere kötü örnek olabilecek büyük bir teşhir skandalına imza attı.
KOCAYA ‘ALIŞ ARTIK’ CEVABI…
Türk Televizyonlarının neredeyse tamamında yayınlanan MAVİ JEANS reklamında iffet ve namusu ile asırlardır her bir millete parmak ısırtan Türk toplumunun artık yerine göre vücut hatlarını açıp yerine göre teşhircilik yapabileceği savunuluyor.
Reklamda geçen diyaloglarda açık ve dar kıyafetlerinden dolayı kendisini eleştiren annesine kız çocukların verdiği cevap ise ‘Anne burası İstanbul’ oluyor ve giyinip süslenen kız çocuklar film kurgusuna göre İstanbul gecelerine gidiyorlar…
Yine karısına “Seni bu kıyafetle gören olursa benim karım olduğunu söyleme” diyen kocaya karısından gelen cevap “Alış artık. Burası İstanbul” oluyor…
MAVİ'nin reklam filmi haya duygusuna sahip Türkiye'li müslümanların tepkisini çekeceğe benziyor .
Gerçekten niye bunlar konuşma şeklimiz ver giyim tarzımız değiştirmeye çalışyorlar ki kaldı türk firması değil mi bu
my boy friends jean falan diyo bi kız orda sanırım..şimdi tam aklımda değil..sonra o nasıl bi dil diye sorunca BURASI İSTANBUL
saçmalık zaten maddi durumu iyi olanların çocukları istanbul gecelerine çıkıyor ve maviden giyiniyor he mavide giyindi diye kız orpp olmuo veya bara giden şerefsiz namussuz mu oluyor? he
o reklamdan nefret ediyorum
istanbulca konuşuyormuş o nasıl oluyor bizde söylesinler
reklam aynı açıdan benimde dikkatimi çekti. gerçekten hoş şeyler değil.
Giyim tarzımızı değiştirmeye çalışıyor derken biz normalde şalvar ile dolaşıyorda sadece Mavi'den giyinenler mi pantolon giyiyor? Beğenmeyen giymez.
quote:
Orijinalden alıntı: vrc
o reklamdan nefret ediyorum
+bilmem kaç
Mavi Jeans + Gillete'nin reklamı deli ediyor beni
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Giyim tarzımızı değiştirmeye çalışıyor derken biz normalde şalvar ile dolaşıyorda sadece Mavi'den giyinenler mi pantolon giyiyor? Beğenmeyen giymez.
tabiiki beğenmeyen giymez. bizde jean giyiyoruz. fakat reklamdaki absürt giyimleri yanlış bulan ebeveynlere , burası istanbul diye cevap veriliyor. yani istanbul olunca böyle giyinilebiliniyor havası verilmeye çalışılmış. bu absürt giyimlerde genelde dar ve teşhircilik havası bulunan kıyafetler. bunları giymek isteyen fakat ailesi tarafından izin verilmeyen aklı bir kaç karış havada olan genç kızlarada malzeme çıkmış oluyor BENCE...
illet oluyorum mavi jeans' a cok artisler ya ama şunu söylemekte fayda var dünya üzerinde satışa sunulan herşeyin bir satış politikası vardır bunalarda bu reklamlarda yer almaktadır. 15-25 belki daha yüksek yaşlarda özentilik, önce bende olsun, önce ben alıyım havasına girmiş beyni gelişmemiş insanlarımıza satma politikası bence bu bu reklamı gören beyinsiz cocuk bende bunu istiyorum ve bende böle sölicem düşüncesiyle bu ortaya çıkıyor. mavi jeans ve buna benzer bir çok firmada bundan faydalanıyor istediğiniz kadar illet veya sinir olabilirsiniz olabilirsiniz sonuç olarak bu bir satış taktiğidir. ve zaten olması gerekende budur reklam yapmanın amacı nedir ?amacı budur derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme