Şimdi Ara

Mavi ekran !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bu mavi ekran nedir. Ne illet birşey oyun oynuyorum bir anda mavi ekran ve oynadığım oyunda o kadar yüksek özellik isteyecek türden bir oyun değil.Nedir bunun çözümü veye nedeni acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: omer-2323

Yav bu mavi ekran nedir. Ne illet birşey oyun oynuyorum bir anda mavi ekran ve oynadığım oyunda o kadar yüksek özellik isteyecek türden bir oyun değil.Nedir bunun çözümü veye nedeni acaba ?

2 adet açıklamam var.
    A) Ekran kartınız yetersiz olabilir.Psu(Güç kaynağı) yetersiz geliyorda olabilir..
    B) Ramlarınızda bozukluk yada cihazınızda aşırı ısınma problemleri var fanlar yetersiz gelmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Yav bu mavi ekran nedir. Ne illet birşey oyun oynuyorum bir anda mavi ekran ve oynadığım oyunda o kadar yüksek özellik isteyecek türden bir oyun değil.Nedir bunun çözümü veye nedeni acaba ?

2 adet açıklamam var.
    A) Ekran kartınız yetersiz olabilir.Psu(Güç kaynağı) yetersiz geliyorda olabilir..
    B) Ramlarınızda bozukluk yada cihazınızda aşırı ısınma problemleri var fanlar yetersiz gelmektedir.

ekran kartım on board kullanıyorum 1 gb
    ram lerin bozuk olup olmadığını bilemyrm .Fakat cihaz bir sobadan farksız diyebileceğim kadar fazla ısınıyor...
  • Cihazın kasasının kapaklarını devamlı açık bırakmanız ve saç kurutma makinası ile bütün tozlarını aldıktan sonra harici usb fanlardan alıp kasanızın içinde çalıştırarak kullanmanızdır..
  • omer-2323 O kullanıcısına yanıt
    Sistemde var olan bir hata yada çakışmadan dolayı sistemi korumaya alan daha doğrusu kurtaran bir özellik.Belli ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.Hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz,donanımınız nedir ve almış olduğunuz mavi ekran kodu ile ilgili bilgi paylaşırsanız daha sağlıklı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Cihazın kasasının kapaklarını devamlı açık bırakmanız ve saç kurutma makinası ile bütün tozlarını aldıktan sonra harici usb fanlardan alıp kasanızın içinde çalıştırarak kullanmanızdır..

Ama malesef bilgisayar dizüstü :)
  • quote:

mavi ekranın kodunu yazın ilk olarak. sonra çift ram varsa birini sökün öyle oynayın mavi ekran verirse diğerini takın öyle oynayın vermezse çıkarttığınız bozuktur. bi de ramler aynı renkleremi takılı.? bazen sorun çıkartabiliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Sistemde var olan bir hata yada çakışmadan dolayı sistemi korumaya alan daha doğrusu kurtaran bir özellik.Belli ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.Hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz,donanımınız nedir ve almış olduğunuz mavi ekran kodu ile ilgili bilgi paylaşırsanız daha sağlıklı olacaktır

Windows 7 kullanıyorum donanım ve mavi ekran kodunu ilk karşılaştığımda atacam..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Windows 7 kullanıyorum donanım ve mavi ekran kodunu ilk karşılaştığımda atacam..

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

mavi ekranın kodunu yazın ilk olarak. sonra çift ram varsa birini sökün öyle oynayın mavi ekran verirse diğerini takın öyle oynayın vermezse çıkarttığınız bozuktur. bi de ramler aynı renkleremi takılı.? bazen sorun çıkartabiliyorlar

tamamda ram malesef 1 tane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

tamamda ram malesef 1 tane

yerini değiştirin

• ayni sorunu bende yasiyordum, servise goturdum getirdim ama degisen bir sey olmadi. Bilgisayarima ek olarak kullandigim jenarator ariza yapmis olmali ki bilgisayari direk prize bagladigimda sorun cozuldu. Elektrik ve PSU`ya bak derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.