Şimdi Ara

Mavi.com kombo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
12.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavinin Kadife kot kesimi Pantolunu Nasıl?

Bilgi veren olursa Sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Mavinin Kadife kot kesimi Pantolunu Nasıl?

Bilgi veren olursa Sevinirim.
    Kadife pantolonlar genelde diğer kotlarla aynı beller.Ama kesimleri normal kesim olduğundan belki biraz farkediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 24 Kasım 2018; 16:45:57 >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Peki Kalitesi nasıl?

Us polo da 125 ₺ kampanya ile mavide 112 ₺

İhtiyacım var..

• şu bkm ye kartı kaydedemiyorum ya find user bilmemne diyor.
  • Avantaji unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arvin'e bende bakmıştım kumaşlarını ince buldum(Bu durum sezonla alakalı olabilir.) ve stretch olayını abartmışlardı beğenmedim. Diğer daralan modelleri düşük beldi öyle hatırlıyorum. Ben epey zaman önce Lee Brooklyn almıştım fiyatı çok uygundu. Kumaşın kalitesi çok iyiydi, 501 tarzı kesime sahip denedim ve bana uygun olmadığını anladım, sevemedim. Bana göre Levi ayarında kaliteli bir marka ve kendi stillerini bozmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 24 Kasım 2018; 16:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Peki Kalitesi nasıl?

Us polo da 125 ₺ kampanya ile mavide 112 ₺

İhtiyacım var..
    Us polodaki hangi pantolon? Bakmadan birşey diyemem.Ama mavide 150 ye tamamlarsan bkm express kampanyası ile 120 ye alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Arvin'e bende bakmıştım kumaşlarını ince buldum(Bu durum sezonla alakalı olabilir.) ve stretch olayını abartmışlardı beğenmedim. Diğer daralan modelleri düşük beldi öyle hatırlıyorum. Ben epey zaman önce Lee Brooklyn almıştım fiyatı çok uygundu. Kumaşın kalitesi çok iyiydi, 501 tarzı kesime sahip denedim ve bana uygun olmadığını anladım, sevemedim. Bana göre Levi ayarında kaliteli bir marka ve kendi stillerini bozmuyorlar.
    Evet söylemeyi unutmuşum incelik konusunda.Levis lere göre biraz daha inceydi.Sanırım yazlık model olabilir.Lee den başka hiçbir şey denemedim.Eğer hesaplı bulabilirsem sanırım bundan sonra hep levis alırım.
    Benim içinde durum aynı şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Us polodaki hangi pantolon? Bakmadan birşey diyemem.Ama mavide 150 ye tamamlarsan bkm express kampanyası ile 120 ye alırsın.

Alıntıları Göster
    Anladım ok.

• Bkm 150/30 birleşmiyor sanırım. Yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Beni güldürdün.Şimdiki kampanyada kot kampanyası birleşmiyor diyorum hala 5-10 TL farkederdi diyorsun.Ben zaten almadım ki alan sensin.Ben levis aldım yeter 2 tane.Almasaydım 2.si %50 olan 149 luk kotlardan 2 tane alırdım ltb den 140 küsür TL öderdim.Şimdi 182 TL ye iniyor.Bak bakalım fark ne

Alıntıları Göster
    Hacı abi sen çok yanlış gelmişsin yaw. Burası Levis konusu değil ki Mavi konusu. Levisine kimsenin bişey dediği yok. Ucuza almışsın mutlu mesut giy. LTB yi Maviyle kıyaslıyorum. LTB Gürcistanda Çinde üretim yaptırıp hatta üretim yaptırmayıp direk ordan ucuza alıp pahalı satan kazıkçı Maviden daha iyi diyorum. Konu sahibi indirimle kartuş puanını birleştirip ucuza getirmiş. Mavi.com da bu görülmüş bişey değil normalde indirimde kartuş puan birleşmiyor mavi de kaç defa ürün almaktan vazgeçtim bu yüzden. Üstelik kargo bedava fiyatı da yüksek. Kalite desen maviden aldığım kot en fazla 1 sene sor renk veriyor,diz çıkarıyor,tüylenme oluyor,şekli bozuluyor ve en önemlisi kıç bölgesi patlıyor. Bunlardan biri ya da bir kaçı mutlaka oluyor. 2 sene önce aldığım Mavi kotlar çöpe gitti ya da eski elbise giyilmesi gereken işlerde çalışan tanıdıklara verdim giysinler diye. Ama 2 sene önce LTB den aldığım kotlar sapasağlam duruyor. Hala giyiyorum. Renk atma solma yırtılma sökülme hiç birşey yok. Ha şimdi diyeceksin ki oo sen daha Levis giymemişsin;onu da giydim merak etme. Güzel rahat lafım yok ama çok sıradan bildiğin düz kot pantolon. Bana hitap etmiyor. Ve çakması var. Çakması olan markalardan alışveriş yapmamayı tercih ediyorum. Orijinalini alsan yok canım çakmadır derler. Orijinal olduğuna ikna etsen fatura vs oha enayi misin o fiyata alınır mı derler. Senin gibi indirim kovalayıp alsak çakmadır canım fiyata verirler mi derler. Ben 33-34 TL ye kotlarından son derece memnun olduğum markadan kargo dahil alışveriş yapmışım daha ne olsun yani? Bu fiyata pazarda satılmıyor. Ben bu kotları 1-2 defa giyip çöpe atsam bile gözüme gelmez. 33 liraya 1-2 kilo meyve sebze anca alabiliyorsun pazardan.

Son olarak 20 tl yeni üyelik indirimi sadece 2. si %50 kampanyasıyla birleşmiyor. Üşenmedim yeni üyelik açıp denedim. Test edildi onaylandı.%100 çalışıyor.

Mavi.com komboMavi.com kombo

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Hocam mavi jeans'de indirimli ürüne puan kullanarak alışveriş mümkün değil o sıra ekranda kullanıldı gözükür fakat kredi kartı ekstrene baktığında mavi kartuş puanı kullanılmadığı görünür eğer indirimli ürüne kartuş kart puanıyla da indirimli aldığını iddaa eden varsa kart ekstresini veya fişini paylaşsın mümkün değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 24 Kasım 2018; 17:21:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hacı abi sen çok yanlış gelmişsin yaw. Burası Levis konusu değil ki Mavi konusu. Levisine kimsenin bişey dediği yok. Ucuza almışsın mutlu mesut giy. LTB yi Maviyle kıyaslıyorum. LTB Gürcistanda Çinde üretim yaptırıp hatta üretim yaptırmayıp direk ordan ucuza alıp pahalı satan kazıkçı Maviden daha iyi diyorum. Konu sahibi indirimle kartuş puanını birleştirip ucuza getirmiş. Mavi.com da bu görülmüş bişey değil normalde indirimde kartuş puan birleşmiyor mavi de kaç defa ürün almaktan vazgeçtim bu yüzden. Üstelik kargo bedava fiyatı da yüksek. Kalite desen maviden aldığım kot en fazla 1 sene sor renk veriyor,diz çıkarıyor,tüylenme oluyor,şekli bozuluyor ve en önemlisi kıç bölgesi patlıyor. Bunlardan biri ya da bir kaçı mutlaka oluyor. 2 sene önce aldığım Mavi kotlar çöpe gitti ya da eski elbise giyilmesi gereken işlerde çalışan tanıdıklara verdim giysinler diye. Ama 2 sene önce LTB den aldığım kotlar sapasağlam duruyor. Hala giyiyorum. Renk atma solma yırtılma sökülme hiç birşey yok. Ha şimdi diyeceksin ki oo sen daha Levis giymemişsin;onu da giydim merak etme. Güzel rahat lafım yok ama çok sıradan bildiğin düz kot pantolon. Bana hitap etmiyor. Ve çakması var. Çakması olan markalardan alışveriş yapmamayı tercih ediyorum. Orijinalini alsan yok canım çakmadır derler. Orijinal olduğuna ikna etsen fatura vs oha enayi misin o fiyata alınır mı derler. Senin gibi indirim kovalayıp alsak çakmadır canım fiyata verirler mi derler. Ben 33-34 TL ye kotlarından son derece memnun olduğum markadan kargo dahil alışveriş yapmışım daha ne olsun yani? Bu fiyata pazarda satılmıyor. Ben bu kotları 1-2 defa giyip çöpe atsam bile gözüme gelmez. 33 liraya 1-2 kilo meyve sebze anca alabiliyorsun pazardan.

Son olarak 20 tl yeni üyelik indirimi sadece 2. si %50 kampanyasıyla birleşmiyor. Üşenmedim yeni üyelik açıp denedim. Test edildi onaylandı.%100 çalışıyor.

Alıntıları Göster
    LTB hiç almadım.Mavi pantolon da 1 yılda dede donu gibi genişlediği için başka arayışlara girdim.Mavinin sweatleri de çok ince ısıtmıyor.Kalınları varsa da mağazadan bakmadan alınmaz.Arkadaş 1v1y deyince konu aldı başını levis'e geliverdi.Kirlilik için kusura bakmasınlar.Fotoğraf paylaşmışsın ama gördüğün gibi %15 indirimi uygulamamış.Üstelik 2 si 169 luk kotları denemişsin.2.si %50 lik yeni sezonları denesen daha iyi anlarsın.70 şer liradan seçtiğin yeni sezonları alabilirdin 11.11 de.

• 95 TL ye aldım iptal etsem mi diye düşünüyorum 150 ye 30 TL indirim var ama iptal edersem 10 TL lik kuponu geri vermeyecekler.150 TL lik ürünü de 120 TL'ye alacağım ama cebimden 25 TL fazla para çıkmış olacak.

• Kartuş para ve 10 tl yeni üyelik kodu kullanılamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbouE İ kullanıcısına yanıt
    Evet kullanılmıyor indirimli üründe fakat kullandıklarını iddaa edenler var. Fakat şu var puan kazanılıyor dün kartuş karta puan kazandım.

• MrFlash16 kullanıcısına yanıt
    Bkm + Mavim10 kodu aynı anda kullanılabiliyor mu? Kimisi kullanılabiliyor diyor kimisi hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 24 Kasım 2018; 20:15:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi.com kombo
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    hayır çunku o mavım10 ile bkm aynı yere yazılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.