Şimdi Ara

Mavi.com kombo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
12.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hacı abi sen çok yanlış gelmişsin yaw. Burası Levis konusu değil ki Mavi konusu. Levisine kimsenin bişey dediği yok. Ucuza almışsın mutlu mesut giy. LTB yi Maviyle kıyaslıyorum. LTB Gürcistanda Çinde üretim yaptırıp hatta üretim yaptırmayıp direk ordan ucuza alıp pahalı satan kazıkçı Maviden daha iyi diyorum. Konu sahibi indirimle kartuş puanını birleştirip ucuza getirmiş. Mavi.com da bu görülmüş bişey değil normalde indirimde kartuş puan birleşmiyor mavi de kaç defa ürün almaktan vazgeçtim bu yüzden. Üstelik kargo bedava fiyatı da yüksek. Kalite desen maviden aldığım kot en fazla 1 sene sor renk veriyor,diz çıkarıyor,tüylenme oluyor,şekli bozuluyor ve en önemlisi kıç bölgesi patlıyor. Bunlardan biri ya da bir kaçı mutlaka oluyor. 2 sene önce aldığım Mavi kotlar çöpe gitti ya da eski elbise giyilmesi gereken işlerde çalışan tanıdıklara verdim giysinler diye. Ama 2 sene önce LTB den aldığım kotlar sapasağlam duruyor. Hala giyiyorum. Renk atma solma yırtılma sökülme hiç birşey yok. Ha şimdi diyeceksin ki oo sen daha Levis giymemişsin;onu da giydim merak etme. Güzel rahat lafım yok ama çok sıradan bildiğin düz kot pantolon. Bana hitap etmiyor. Ve çakması var. Çakması olan markalardan alışveriş yapmamayı tercih ediyorum. Orijinalini alsan yok canım çakmadır derler. Orijinal olduğuna ikna etsen fatura vs oha enayi misin o fiyata alınır mı derler. Senin gibi indirim kovalayıp alsak çakmadır canım fiyata verirler mi derler. Ben 33-34 TL ye kotlarından son derece memnun olduğum markadan kargo dahil alışveriş yapmışım daha ne olsun yani? Bu fiyata pazarda satılmıyor. Ben bu kotları 1-2 defa giyip çöpe atsam bile gözüme gelmez. 33 liraya 1-2 kilo meyve sebze anca alabiliyorsun pazardan.

Son olarak 20 tl yeni üyelik indirimi sadece 2. si %50 kampanyasıyla birleşmiyor. Üşenmedim yeni üyelik açıp denedim. Test edildi onaylandı.%100 çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Maviden aldıgım pantolanlarım hersene ağından yırtlıyor dogru ama adamlar malının arkasında duruyo1 yıl geçse bile incelemeye gönderiyorlar ve hiç kusurlu bulunmadım suana kadar 3 sene önce pantolan aldım onun üzerine 3 tane beleşe pantolon aldım her sene pantolonları yeniliyorum

Ayrıca ürünlerin 2 yıl garantisi var 2 yıl içinde yırtılma vb bişey olursa incelemeye yollayabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet056 -- 24 Kasım 2018; 21:31:21 >

• Mavi candır. 60 tl ye %100 deri kemer almıştım 3-4 ay arayla 2 defa fazla sıkmamdan dolayı Demir’i koptu 2 defa değişim yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yırtıyorsunuz hocam çok mu kilolusun veya baldırlar mı kalın. Bende standart üstü fizikliyim fakat yıllardır mavi jeans pantolonlarda ağ yırtılma sorunu aşamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Nasıl yırtıyorsunuz hocam çok mu kilolusun veya baldırlar mı kalın. Bende standart üstü fizikliyim fakat yıllardır mavi jeans pantolonlarda ağ yırtılma sorunu aşamadım
    Yok slim fit kullandıgım için azıcık kilo alsam patlıyo 😂 tek mavi için degil her slim fit pantolonda patlama sorunu var bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet056 -- 24 Kasım 2018; 22:11:0 >
  • ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Anladım 😅 slim fit hiç kullanmadım tarzım değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bende kilolu değilim ama üniversitede iken pantolon dayanmıyor.Sırada otururken sürekli bacak bacağa sürttüğünden olsa gerek diyorum.Veya aşırı terleme de çürütüyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.