Şimdi Ara

Mavi.com kombo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
12.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abrooke139

11.11 de %22 indirim vardı extradan.15 değil.Üstelik kot kampanyaları ile de birleşiyordu.Geçmiş olsun.Ben de diyorum bunlar kime satıyorlar

Alıntıları Göster
    Burda %15+%10+20 TL yeni üyelik indirimi var. Asıl sana geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 24 Kasım 2018; 9:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Neyi yarıştırma derdinsen yaa 🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GYKA G kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm aga, perfect

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Nerede 160

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Burda %15+%10+20 TL yeni üyelik indirimi var. Asıl sana geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    +10 enflasyonla mücadele indirimi zaten vardı.Yani %22+ %10+ 20TL + indirimli kotlarla birleşiyordu.Kime geçmiş olsun kendin karar ver artık.140 TL ye 2 tane 149 TL lik kot alınıyordu.Şimdi al bakalım

• 1v1y'den mavinin tanesi geçende 55 tl'ye aldım
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oldu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

1v1y'den mavinin tanesi geçende 55 tl'ye aldım
    Evet ya kapanmadan önce ben de 2 tane levis kotu 140 TL ye aldım.O yüzden 11.11 LTB kampanyasında birşey almadım.Hey gidi 1v1y...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

+10 enflasyonla mücadele indirimi zaten vardı.Yani %22+ %10+ 20TL + indirimli kotlarla birleşiyordu.Kime geçmiş olsun kendin karar ver artık.140 TL ye 2 tane 149 TL lik kot alınıyordu.Şimdi al bakalım

Alıntıları Göster
    Taş çatlasa 5-10 lira fark ederdi. Bu kadar üzülmene değmez. Dert etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Taş çatlasa 5-10 lira fark ederdi. Bu kadar üzülmene değmez. Dert etme

Alıntıları Göster
    Beni güldürdün.Şimdiki kampanyada kot kampanyası birleşmiyor diyorum hala 5-10 TL farkederdi diyorsun.Ben zaten almadım ki alan sensin.Ben levis aldım yeter 2 tane.Almasaydım 2.si %50 olan 149 luk kotlardan 2 tane alırdım ltb den 140 küsür TL öderdim.Şimdi 182 TL ye iniyor.Bak bakalım fark ne

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Levi'yi nerden ne kadar aldın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Hocam sen Levi'yi nerden ne kadar aldın acaba?
    Hocam yukarıda alıntıladım ya.1v1y kapanmadan önce müthiş indirimlerle elindekileri çıkardı.Çok çok ucuza bir sürü şey alanlar oldu.Umarım kaçırmamışsındır.1 alana 1 bedava ile aldım bunları.Kodlara bakarsan az çok kıyaslarsın.Ama birçok şeyi de kaçırdım tabi.Millet birbirinin sepetinden ürün kapma yarışındaydı

https://forum.donanimhaber.com/store/5d/61/b4/5d61b4b67bfdf320ee703acf79956b52.png

Ben amazon sandım, bu 1v1y olayını da kaçırdım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Ben amazon sandım, bu 1v1y olayını da kaçırdım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim hocam üzüldüm kaçırdığına.İndirim dediğin oydu aslında.Amerika'daki gibi kapış kapışdı.Amazonda giyimde çok indirim olmadı.Levis ler çok pahalı orda da.502 kodlu olan 30 beden ama 511 in 31 bedeninden çok hafif daha bol geldi.Eğer birgün alırsan aklında olsun.511 1 beden dar veya hafif sıkıyor.502 ler 1 beden geniş gibi.
    511 slim gibi, 512 daha slim sanırım. 502 hiç almadım. 502'nin bel kısmı 501 gibi rahat bacaklara doğru daralan paça mı? Ayrıca 502 ile 511 paça genişlikleri aynı mı?
  • quote:

511 slim gibi, 512 daha slim sanırım. 502 hiç almadım. 502'nin bel kısmı 501 gibi rahat bacaklara doğru daralan paça mı? Ayrıca 502 ile 511 paça genişlikleri aynı mı?
    512 slimin bacaklara doğru daralan kesimi.O çok dar oluyor.En iyi kesim 511 sanırım.Ama dediğim gibi aynı beden alırsan düğme kapanıyor ama çok az sıkıyor.Fakat %1 falan elastan olduğundan ilerde bollaşacağını hesaba katarsak en iyisi tam bedeninde alıp çok az sıkarak giyinmek sanırım.502 model beli dediğin gibi 501 benzeri ama dizden bacaklara kadar güzel bir şekilde daralıyor çok değil.511 in paçasıyla aynı kalıyor fakat dizden bele kadar olan kısmı biraz daha bol ve rahat.sormak istediğin birşeyler olursa yanıtlarım.
    502 ile 511 paçaları aynı ise 502 güzel ve rahat bir model. Bende 501 CT var, onun beli 501 gibi rahat dizden sonra 511 göre daha çok daralıyor. 511 kesimi bence de ideal 512 çok daralıyor. 502'yi hiç denemedim, anlattığına göre giymesi rahat bir model. 502 ile 511 paçaları hemen hemen aynıysa o modelden de alabilirim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 24 Kasım 2018; 15:59:59 >
  • quote:

502 ile 511 paçaları aynı ise 502 güzel ve rahat bir model. Bende 501 CT var, onun beli 501 gibi rahat dizden sonra 511 göre daha çok daralıyor. 511 kesimi bence de ideal 512 çok daralıyor. 502'yi hiç denemedim, anlattığına göre giymesi rahat bir model. 502 ile 511 paçaları hemen hemen aynıysa o modelden de alabilirim o zaman.
    Evet hocam şimdi ölçtüm birebir aynı sayılır.502 model beli 30 beden olduğundan şöyle 1 mm daha dar gibi.Giymesi gerçekten rahat.511 üst kısmı daha dar.Fakat ben hangisi dersen 511 kesim derim baldır kısmı çok geniş olmayanlar için.Eğer bacak üst kısmın kalınsa kesinlikle 502 dene.Yoksa 511 al daha oturaklı duruyor aşırı da sıkmıyor baldır kısmı.
    Zahmet ettin, ölçtüğün için saol. Ben 511 giyiyorum uzun zamandır. Anlattığına göre 502 kesiminin daha ağır bir duruşu var. Wrangler gibi bel ve baldır kısmı rahat sonra daralan ve dar paça olan kotlar hoşuma gidiyor.
  • quote:

Zahmet ettin, ölçtüğün için saol. Ben 511 giyiyorum uzun zamandır. Anlattığına göre 502 kesiminin daha ağır bir duruşu var. Wrangler gibi bel ve baldır kısmı rahat sonra daralan ve dar paça olan kotlar hoşuma gidiyor.
    Her zaman hocam.Yardımcı olduysam yeter bana.Aynen dediğin gibi baldır kısmı daha rahat ve dizden aşağıya doğru hafif daralıyor ama üçgen gibi rahatsız edecek şekilde değil daha iyi şekilde kesmişler.Lee marka arvin tapered model almıştım.Ama ondaki kesim daha üçgenimsiydi.31 giyiyorum ama 31 beden belime geniş olmuştu iade edip başka birşey almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 24 Kasım 2018; 16:40:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.