< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Aralık 2018; 21:39:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Aralık 2018; 21:39:37 > |
bu mesaj silindi
|
Geleceğe Dönüş serisinin üstüne tanımam, sene 1985 olması lazım
![]() |
Fight club > diğer filmler
|
Üçleme diyorsanız sorgulayın şüphe duyun.
Diğer iki film ilk filmin başarısından faydalanan ve maalesef aynı tadı vermeyen filmler benim için. |
Onlardan biride bendim hocam.eski japon oyuncak sarayı
![]() |
Bu konular göreceli olsa da
Matrix için "Filmlerin Tanrısı"dır diyebiliriz. Varoluş,gerçeklik ve aydınlanma/uyanış konularını mükemmel biçimde işlemiştir. Öyle ki filmin ardından Amerika'da 20 Üniversitenin Profesörü sempozyum düzenlemiş,filmin verdiği mesajlar üzerine tartışıp incelemeler yapmıştır. Sana söyleyebileceğim tek şey var dostum, Eğer Matrix kadar etkilenmek istediğin film varsa 1. ve en iyi seçenek "CLOUD ATLAS" Reenkarnasyon ve KARMA konularını müthiş biçimde işleyen bir başyapıttır ve "Matrix" in yapımcılarındandır. 2. Seçeneğin ise sapık Gaspar Noe nin "Enter the Void" filmi. Umarım arayışta olanlar için iyi bi öneri sunabilmişimdir. Yukarıdaki seçeneklere yakın film öneriniz varsa lutfen bana da bahsedin. |
Sorgusuz, şüphesiz dunyanin en iyi film uclemesidir matrix.
1999 yılında sinemada seyretmistim. Biraktigi hissiyati tarif etmek mümkün değil. |
İzlediğim en rezil, en saçma sapan filmlerden biri.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:32:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|