Şimdi Ara

Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
34.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    2 side filmde olacak Carrie-Anne Moss instagramda paylaştı filmde olacağını. Keanu Reeves te Wachowski ler varsa bende varım demişti zaten bir süre önce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 21 Ağustos 2019; 13:40:24 >
  • hit me if u can...

  • Isbara I kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık çok güzel özetlemişsiniz. Tek Zion'un simulasyon olması görüşünüze katılmıyorum. Çok somut bir bilgi ipucu vermediler hiç seride bu konuda. Neo güçlerini matrix dışında da kullanıp makineleri durdurduğunda güçlerim matrixin dışına çıktı gibisinden konuşuyorlardı. Bir de Zion makinelerin oluşturduğu simulasyon olsaydı o kadar makine ordusu kurup Zion'u arayıp bulup fiziken yıkmak herkesi yok etmek için uğraşmazlardı bence. Matrix'ten çıkıp Zion'a giden hepsinin fişlerini çekip tek seferde.kurtulurlardı Zion halkından diye düşünüyorum. Belki de ben yanl8ş düşünüyorumdur ama Zion'un fiziken varolması daha dişe dokunur geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerde keanu reeves artik matrixte olmak istemiyor diye bir haber cikmisti nasil ikna ettiler acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoltarkanka

    Gİdeyimde tekrar izleyeyim üçlemeyi
    Aynısını düşündüm.



    İyi de bu kadar niye beklediniz adam yaşlandı bee!
  • İyi de Zion'un simülasyon olması benim görüşüm değilki. Lore böyle. Matrix'in dışına sadece sanal ortamda kullanabileceğin bir gücün gerçek dünyada kullanabilmen mümkün mü ? Matrix'te güç dediğin şey fizik kuralları vssaire şeyleri eğip bükmene yarayan trainer yazılımı gibi bir şey. Cheat kode yani.
    Gerçek dünyada nasıl geçsin ? Gerçek dünyada makinalara nasıl hükmetsin? Telepat değil ki. Bunun tek sebebi Zion'un da sanal bir simülasyon olması. Neo'da hem Matrix hem de Zion'da yaşayan bir program.
    Zamanla Matrix'te insanların hayatlarını sorgulamasıyla birlikte işin kökenini araştırıp yaşadıkları herşeyin birer yalan olduğunu vs keşfediyor bazı insanlar ve direnişi başlatıyorlar. Başlarda bu direniş Matrix'in içerisinde çözülmeye çalışılıyor. Bir çok farklı ajan sürümü deneniyor (Bknz. Matrix Reloaded- Monica Bellucci'nin arkasında duran Vampir ve Kurt Adam ilk sürüm ajanlar) ama bu sistem verimli olmuyordu. Çünkü ilk ajanların davranışları hem öngörülemezdi hem de kontrolden çıkmaya çok müsaitlerdi ve kontrolden çıktıklarında makinaların onları devre dışı bırakmak için içlerine yerleştirdiği arka kapıları insanlar da kullanabiliyordu. (Gümüş kurşun)
    Bu sebeple direnişçiler Matrix içerisinde ciddi düzensizliğe sebep oluyor ve çok geniş kitlelerin kafasının karışmasına sebep oluyorlardı. Bu sebeple onlara tam bir savaşın ve mücadelenin içerisinde olacakları farklı bir simülasyon tasarlandı. Onunda adı Zion. Öyle ki burada dünya tam insanların kafalarında kurguladıkları bir felaket ortamı gibi ve makinaların görünümüde olabilecek en korkunç şekildeydi.
    Burada Matrix'te huzursuzluk çıkaranlar taşınıyor ve onlara istedikleri mücadele ve savaş yaşatılıyordu. Taa ki Zion belirli bir doyuma ulaşana kadar. Doyuma ulaştıktan sonra döngü yeniden başlatılıyordu. O da Neo'nun göreviydi.
    Neo dışında kimse Zeon'un gerçeği hakkında bilgi sahibi değil. Sadece Neo. O da ancak Mimar ile görüştükten sonra gerçeği öğrenebiliyor. O zamana kadar bildiği normal insandan farklı değil. Hatta Mimar ile konuşana kadar insan olmadığını bile bilmiyor. Her şey Mimar ile konuştuğunda ortaya çıkıyor ve 5 döngüde Mimar görüşmesinden sonra hep Zion oluyor. Taa ki 6. döngüye kadar.
    Şimdi senin dediğini bakıyorum "Simülasyon ise makinalar o kadar girmek için uğraşmazlar" demişsin. E uğraşmıyorlarki zaten. Adı üstünde simülasyon. Sen uğraştıklarını sanıyorsun sadece. Şöyle düşün hikayeye göre Zion dünyanın çekirdeğinde ve daha önce 5 defa yok edilmiş, 6. Defa da makinalar girip ortalığı talan ediyorlar. Sence bunun dünya çapında katastrofik etkileri olmaz mı ? Haldır haldır sentineller dünyanın çekirdeğini kazıyorlar. Sence dünyanın sağ kalma şansı var mı ? Ölü bir gezegende insanları nasıl besleyeceksin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara -- 21 Ağustos 2019; 14:23:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    O yılların teknolojisi ile yaptıkları film düşünülünce
    Avengers-Endgame in tahtı sallanacak gibi
    çok zor
  • Smith sanal dünyadan insan bedenine geçebildiğine göre Neo ve Trinity'de benzer şekilde sanal dünyaya geçer hatta oradan başka bir insana ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmin öncesini anlatsa güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBB76B0A9

    Yakınlar da 3 lemeyi yeniden izlemiş birisi olarak, yenisinin çıkmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim... İlk film çağın ötesindeydi... Görsel olarak sinema sektöründeki bazı ilkleri barındırıyordu. Senaryosu döneminin çok ötesindeydi... Günümüzdeki sanal gerçekliğin birkaç adım sonrası gibiydi ama diğer 2 film biraz daha karete kid tadında gitti zira hikayeyi tam anlamıyla bağlayamadılar. Bağladılar ise de ben anlamadım :) ama yine de 3 ü de güzeldi... Tek isteğim serinin vasat bir kopyası olmaktansa yine bizi çağın ötesine taşıyacak bir bilim kurgu olmasıdır...
    Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor




  • 10 gün önce 1-2-3 seriyi tekrardan izlemiştim,haberi görünce yüzümde bir gülümseme belirdi istemsiz :)
  • ilk filmde değilde 2. ve 3. filmde bile Carrie-Anne Moss yaşlanmış gözüküyordu. su an durumu ne acaba.
  • Isbara I kullanıcısına yanıt
    Peki tamam ikna oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemartes

    ilk filmde değilde 2. ve 3. filmde bile Carrie-Anne Moss yaşlanmış gözüküyordu. su an durumu ne acaba.
    Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor
  • muhtemelen bu sefer gercek dünya ile makineler arasında bir savas olabilir
  • Dünden beri internetteki yorumlara bakıyorum da madem herkes bu kadar matrix aşığıysa neden 2. ve 3.filmin imdb puanları yerlerde sürünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Matrix filmlerini sevdiyseniz Ghost In the Shell animesini izlemenizi öneririm, bu animeyi seyrettikten sonra Matrix çeken yönetmenin en büyük ilham kaynağı bu anime olduğunu anlayacaksınız.
  • Eski kaliteyi bozmazlarsa piyasadaki dandik çocuksu kahraman filmlerinden biraz kurtuluruz...

    Biz yaşlı nesil için iyi haberler bunlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix in devam filmi geliyor dediklerinde ''hay allah belanızı versin'' demiştim.

    Lakin şimdi işler değişti.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.