Şimdi Ara

Matrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Matrix

(En Son Oy Tarihi: 10.3.2008)
Giriş
  • Matrix filmi çoğunuz izlemişinizdir.Bu soruyu çevremden bir kaç kişiye sordum.Size de sormak istedim.

Gerçekte dünya çok kötü.Kirli hava,hastalıklar,ölümler,açlık gibi sorunlar var.Ama matrix gibi bir şey sayesinde güzel bir hayat yaşadığınızı sanıyorsunuz.Mesela sevdiğiniz yemeği yiyorsunuz ama aslında yemiyorsunuz,siz yediğinizi zannediyorsunuz.Bildiğiniz matrix felsefesi.

Şimdi siz hastalıklı ve kötü bir dünyayı mı seçerdiniz yoksa sanal ama güzel bir hayatı mı?

• Trinity benim oldugu sürece farketmez
  • kırmızı hapı alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 9 Mart 2008; 16:15:44 >
  • Gerçek ama kötü hayat çünkü;

zaten hayat böyle ayrıca herşey üstüste binerse vururm kendimi sanal ama güzel hayata dooru yol alırım
  • hiç bir sanal güzelliği gerçeklere değişmem...

imza : IIvIIagnuIIvII
  • Gerçek Nedir?

Duyu organlarımızla algılayabildiğimiz veya varlığına inandığımız şeyleri "gerçek" diye tanımlarız.
    Duyu organları nerden yönetilir? Beyinden
    Beyin nasıl çalışır? Elektriksel Sinyallerle

Bunu taklit etmek mümkün müdür? Evet teorik olarak mümkündür.
    Matrix benzeri bir makine önümüzdeki 50 yıl içerisinde geliştirilebilecek emin olun.
  • zaten ayni seyi yasioyurz, neyin gercek oldugunu nasil ispat edebilirsin?

uyku gibi, uyaninca farkedecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Matrix Awakens PC [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gözün görme olayını iyice bi okuyunca zaten gördüklerinin algılamadan ibaret olduğunu anlıyosun.
  • sanalı tercıh ederdım nede olsa sanalda oldugumu bır tek ben bılıyor olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

kırmızı hapı alırdım

Hocam matriks dilmi bu ?
  • Gerçek hayattaki birine matriksi göstersen (Var olduğunu sayıyorum)Hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu anlayamaz.ve herkesin bilinç altında iyi bir yaşam olduğuna göre matriks seçilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

kırmızı hapı alırdım

Hocam matriks dilmi bu ?

Ne matriki lan bunlar benim tansiyon haplarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_insomniac

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

kırmızı hapı alırdım

Hocam matriks dilmi bu ?

Ne matriki lan bunlar benim tansiyon haplarım

• Kirli hava ve açlık hala şuandada var
  • Arkadaşlar Matrix diyorsunuz iyi güzel de insanın temel ihtiyaçları ne olacak ?

Yemek,içmek,z.çmak..

Bunların hepsini Matrix size veremez.Gerçeğe dönmeniz lazım

Yani gidersin 2 saat PlayStation oynar gibi Morpheus'la dalaşır geri dönersin.Yoksa "Anne ben Matrix'e gidiyom,hadi hakkını helal et"lik bir durum değil ki bu
  • quote:

Arkadaşlar Matrix diyorsunuz iyi güzel de insanın temel ihtiyaçları ne olacak ?

Yemek,içmek,z.çmak..

Yani gidersin 2 saat PlayStation oynar gibi Morpheus'la dalaşır geri dönersin.Yoksa "Anne ben Matrix'e gidiyom,hadi hakkını helal et"lik bir durum değil ki bu

Matrix'i tam izlememişsin galiba. İnsanlar temel besin maddelerini yaşam sıvısı yöntemiyle alıyorlar. Yani Anne karnını taklit eden bir havuzun içindesin.

• quote:

kırmızı hapı alırdım

Onlar tansiyon hapları ya.Bizi bunca sene kandırdılar.
    Bkz. G.O.R.A(Garavel usta ile Arif'in karşılıklı rakı içtiği sahne.)
  • Aslında traji komik bir olay.Şuan bile herşeyi internetten yapabiliyoruz.İletişim,Alışveriş,yemek siparişi,Günlük(blog),dergi ve gazateler,Online eğitim(e-eğitim),Sevgili bulma,Kitap okuma,Kütüphane(Wikipedia),Sanal şans oyunları(idda,Poker vs){ALLAH Korusun hiç bir zaman oynamam böyle oyunlar},Online televizyon,İstediğin videoyu izleme(youtube),radyo,

hadi burda olmayan başka neler var ekleyin
  • belki hepimiz sanalda yaşıtoruz.Ama önemli olan nerde yaşadığımız değil nasıl yaşadığımız sonuçta bizim gerçeğimiz bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Arkadaşlar Matrix diyorsunuz iyi güzel de insanın temel ihtiyaçları ne olacak ?

Yemek,içmek,z.çmak..

Matrix'i tam izlememişsin galiba. İnsanlar temel besin maddelerini yaşam sıvısı yöntemiyle alıyorlar. Yani Anne karnını taklit eden bir havuzun içindesin.

Evet anca 1.sini izleyebildim geçen TNT sayesinde...

Orda gördüklerime dayanarak yorum yapmıştım.2. ve 3.'yü de izlemem lazım sanırsam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.