Şimdi Ara

Matematikten başlayan Yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat Fen Tr Sosyal Mat Fen sırasıyla çözücem yıl botu sürekli 140 dk da bitti

Kimse sorsam tr den başlıyor kimse 2015 ten ders almadı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçeyi sonraya bırakınca daha mı kolay geliyoki 2015 den ders alsınlar. Bazıları önce zoru çözmeyi sevdr

• Ben de matemetikten basliyorum da sonra senin gibi fene girip morel mi depolayayim yoksa turkceyi de aradan cikarip fene sonra mi geceyim diye kararsizim.En korktugum dersler 1-turkce 2-mat

• quote:

Orijinalden alıntı: Yegese

Mat Fen Tr Sosyal Mat Fen sırasıyla çözücem yıl botu sürekli 140 dk da bitti

Kimse sorsam tr den başlıyor kimse 2015 ten ders almadı galiba

son denemelerimde aynı taktiği yaptım ve önceki denemelerime göre ortalam 25-30 net fazla geldi.Ayrıca 40-50 dakika gibide süre kalıyor tekrardan mat fene bakmak için.Güzel taktik kanımca
  • Yegese Y kullanıcısına yanıt
    bu yıl türkçe kesinlikle normal veya kolay seviyeye inecek ne saçmalıyor sun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis geçen sene türkçeden ders alan kişi benim işte

Türkçeye başladım baktım 40dk da 20 soru çözmüşüm. Hemen türkçeyi bırakıp matematiğe geçtim. Sonra feni bitirdim. Tekrar türkçeye dönüp bitirdiğimde 15ndk kalmıştı. 15 dk da 35 sosyal çözüp sınavı bitirdim.

O günden beri mat, fen, türkçe, sosyal çözüyorum. Memnunum. Sayısalcıyım ve ilk başta mat ve feni bitirince rahatlıyorum.

• Mattan baslamak yurek ister mattan baslamak avantajdir o matematik bittikten sonraki huzur performansi%100 arttiriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben matematikten başlıyorum tek sorun hızlı başladığın için basit işlem soruları gidebiliyor yani ilk 5 dk soru kaçmazsa ondan sonra zor
  • Ben de mat fen tr sos sirasiyla gidecegim. Once bildiklerim aradan ciksin.

• Tr en kotu 2. Sirada olmali.yapmayin etmeyin emeginiz copr gitmesin benden soylemesi.
    Mf ler ya mat-tr gidin ya da tr-mat tecrube konusuyor

• 2013 te girdim, mattan başladım. ilk turda 60dk'da 40 soruda 10 boşum vardı. sonra türkçe, fen ve sosyali rushlamak zorunda kaldım boşlara dönebilmek için.
  • Mat - Fen - Sosyal - Tr gidiyorum. Türkçeye ilk başlasam maks. 1 net fazla oynar. Ama diğerlerini sonraya birakinca çok farkediyor.

• Mat-Tr-Fen-Sos
    Bu sirayla gitmek en mantıklisi. Matematik bitince insan rahatliyor ama beyin yoruluyor. Daha fazla yorulmadan Turkceyi de aradan çıkarıyorum. Fen zaten cok dinc bir kafa istemiyor. En sona sosyal kaliyo. Sosyal de bittiginde 25 dakika gibi bir sure kalirsa harika olur insallah :(

• Tr fen 70 dk mat 70 dk sos 20 dk 118 net gelecek 13.856. Olucam yazin bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Tr en kotu 2. Sirada olmali.yapmayin etmeyin emeginiz copr gitmesin benden soylemesi.
    Mf ler ya mat-tr gidin ya da tr-mat tecrube konusuyor

Hocam sen geçen haftalarda fen başlayacağım demiyor muydun?

• Vazgectim hocam.En kolay dersten baslamak sacma geldi sonradan.Feni zihin yorgunkende yapabiliyorum ama mat tr oyle olmuyor

• 2015'ten ders almadı derken ? Bence herkes kendini bilmeli ve buna göre çözmeli ki zaten artık sonuna geldik işin. Son anda bir şeyi değiştirmenin bir faydası olmayacağını (zararı olacağını) düşünüyorum. Ki ben 2015'e Türkçe ile başladım bir sıkıntısını da çekmedim açıkçası. Bünyeden bünyeye değişir.
  • Ders almayla alakası yok bu sene hangisi zor gelecek bilmiyosun ben direkt tr ye odaklanamadıgım için mat-fen gidiyorum kafa ısınıyo alanım da bitmiş rahatlamış oluyo 1dk dinlenip tr-sos çözüyorum 15-25 dk arası arttırıp mat boşlarıma dönüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat fen türkçe sosyal olarak gidiyorum. Geçen seneki türkçe sorularından sonraki beynim sarsılmıştı.

• Kesinlikle Fen>biyoloji başlanmalı.Türkçe de neymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.