Şimdi Ara

Matematikte asal sayılara bölme hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu soruyu hoca çözerken direkt 11 le bölmeye başladı ama ben şey diye öğrenmiştim. en kücük asaldan sırayla başlanır diye. Böyle de yapabilir miyiz bir şey fark eder mi ? mesela direkt 3 le başlasak bir şey değişir miydi ?

Matematikte asal sayılara bölme hk

• Ne fark ediyor ki ? 11 i görmesi zaten zor direkt kucukten büyüğe yapmak daha mantikli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu denesene buraya konu açacağına :D

Hayır değişmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

hocam benim temel çok eksik son 7 ayda kendimi bendimi aştım yırttım dağları enginleri o yüzden hala ufak tefek eksiklikler olabiliyor.

• hocam matematik bu, bi soruda tutar diğerinde tutmaz falan riske atmayayım

• DgSinavi kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, fark etmiyor hoca saçmalamış bence. Kucukten büyüğe yapmak her zaman daha dogru ve garantidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 27 Haziran 2022; 16:20:31 >
  • DgSinavi kullanıcısına yanıt

Sana tam 7 ay önce demiştim baştan sağlam emin adımlarla git yoksa sürekli takılırsin eksik hissedersin diye dinlemedin bak 6 aylık bir zaman israfın oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üslü sayılar da zorlanıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Rasyonel Sayılar sorularım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) Yeterince ilerledim hocam tek başıma olduğu kadar 50 sorudan 35 lere çıktım yeter bana sınavda 35 yapayım da :)

• kaçtan başladığının önemi yok. karışıklık olmasın diye en küçükten başlıyoruz. ebob ekok sorularında veya pozitif bölen sayısının toplamının sorulduğu sorularda vs karışıklığa sebebiyet verebilir karışık yazmak. sonuç yine doğru olur ama insanız sonuçta, karıştırabiliriz bazen. küçükten başlayın siz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.