Bildirim
Matematik YGS ek kaynak Acillllllll ???????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
simetriden sonra konu anlatımlı kıtabı napıcan ? git konu ozetli soru bankasını al _____________________________ -
daha 2 gün önce bitirdim iyi kitap ta gerek yok o kadar ben bi bunu çözdüm şimdi soru bankası çözücem _____________________________ -
Ben de bunu kullandım konu anlatımını begenmedim ama testleri falan güzeldi bi çözümlü test var faydalı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Final ygs soru bankasi sorulari baya iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Zaman beni haklı çıkarttığında hala yaşıyor olmak istiyorum." -
Femin konu özetlisini çoz belli bi seviyeye gelirsin diyolar,bi bak derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
simetriyi anlayarak çöz, bir konu anlatımına daha gerek kalmaz. Bitirdikten sonra soru bankasına geçersin. Fem konu özetli veya karekök ygs öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlar için ölebileceksin,
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
hem de en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bildiğin halde.
-
Karekok ygs zaman kaybi diyolar doğru mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler