Şimdi Ara

Matematik tekrar için ne yapmalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları unutmusum hep aciyorum konu ozetli soru bankasını ben bu soruları nasıl çözmüşum diyorum o derece denemelerde 15 tane felan mat yapıyorsun düşmeye başladı

Problemlerdeyim bitsin komple tekrar edeceğim

5hamlede YGS mi akşam yoksa teknotest mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynisi bana da oldu ama 1-2 haftada eski haline geldi biraz uzerine dusunce. Bence gunde 2 tane mat denemesi ya da her konudan 2ser test cozsen unuttugun seyleri hatirlarsin formullere bakarsin kitaplardan vs. Matematigi oylr tekrar etmek fazla zaman kaybi olmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • bende de konu özetli var, ben bu unutmaya karşı konu tekrar testlerini bırakıyorum. Somestrda KTT testlerini çözüp tekrar yapmış olacağım mesela. Ayrıca kapsüllerde faydalı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.