Şimdi Ara

Matematik ÖZÜRLÜSÜYUM, Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.sınıfım [EA] bölümundeyım hedefım için mezuna kalcam matematige sıfırdan başlıcam antrenmanlarla matematik kitabını aldım ilk sorularını bile yapamıyorum lütfen yardım edin kendimi gerizekalı hissedıyorum nasıl bi yol izlemelıyım ne yapmalıyım ALLAH aşkına yardım edin

• Allah aşkına

• ilk soruları derken toplama çıkarmayımı kastediyorsun ?
  • Dostum azimli sıçan mermere yarar bu sene zor seneye artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBrooks

12.sınıfım [EA] bölümundeyım hedefım için mezuna kalcam matematige sıfırdan başlıcam antrenmanlarla matematik kitabını aldım ilk sorularını bile yapamıyorum lütfen yardım edin kendimi gerizekalı hissedıyorum nasıl bi yol izlemelıyım ne yapmalıyım ALLAH aşkına yardım edin

yeme içmeyi bilen adam denemelerde matematikten +25 net yapar Kanımca

• Ugrasma zekan yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    evet ilk sorularını -23 -13 +42 bu tip soruları yapamıyorum çözumlerı kitapta olsaydı iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doguky kullanıcısına yanıt
    mezun kalcam dıyorum zaten
  • GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    o nasıl oluyor
  • EmselGü kullanıcısına yanıt
    yapmam lazım sırf matematike sıfırdan başlamak için mezuna kalıcam
  • Sözeli düşün.
    Yok illa matematik yapacam diyorsan zorlayacaksın başka şansın yok.
  • kardeşim ben dil bölümünde olmama rağmen o kitabın yarısına rahatça gelebildim.sen EA sın valla işin zor.eğer maddi durumun varsa özel ders yoksa internetten felan videolar felan izleyerek öğren derim ben.başka şansın yok gibi gözüküyor.
  • antremanlarla mat al

• Sen bu ön yargıyla zaten 1-0 geride başladın bu işe.. İlk önce inan derim, yapabileceğine inan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBrooks

o nasıl oluyor

Kardesim buyuk ihtimal bu sene olmaz gibi moral bozmak istemem ama seneye icin olabilir .cunku yazdiklarina baktimda mat temeli 0dan minumum 1 yilda atar ben sbsde bi b k yapamadim 9da biraz uzerine dustum 30 yakin netler ckardim denemelerde

• kardeşim bende geçen sene denklem çözmeyi bile bilmiyordum elmle değer vererek cozuyordum ama hıc yılamdım hıc basından kalkmadım 4-5 mat netımı sımdı 35 36 lara yukselttım hıc basından kalkmadım kıtapları yırttıgımı bılırım yapamıyorum dıye kendımı hep sozel zeka sanardım sımdı de olan oldu mat netlerım turkce sosyal netlerının ustunde gelıyor ustuune baasarak soyluyorum herkes matematık yapabılır sadece sabır ısı bu emek verceksın ustune cok dus yapamıyorum dıye kapama kıtabı cok zor olacak ama emek verırsen mattan 30 ustu yapmaman ıcın hıc bı neden yok...
  • Parmaklarınla sayarak yap ille zihinden yapacaksın diye birşey yok
  • Daha önce hiç matla uğraşmadığın için sende işlem hızıda yok, o yüzden yavaş yaparsın ama yapmaya uğraş alt alta bile yazıp toplasan işlem hızın artar.
  • 2 sene daha lazım sana bence anca toplanır. Bence gidip sözele acilen geç. Yaşıtların 9 basamaklılara geçti.
  • Konu anlatımlı ve internette çözümü olan dvdli bir kitap al çözemediğin HER sorunun cevabına bak anlamadıysan daha sonraki zamanlarda bir daha dön ve sabırlı ol iki üç soru çözemeyince sakın pes etme. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.