Binbaşı
24 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Nerden bulabilirim nerde hangi devlet ünisinde ingilizce öğretmenliği açıldı veya geçen yılki kontenjanla bu yıl ki total kontenjanlar kaç teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bir devlet üniversitesinde 3.sınıf ingilizce öğretmenliği öğrencisiyim ve internette Kpss İngilizce Öğretmenliği Öabt sınavıyla ilgili hiç kaynak yok daha doğrusu bu sınava girenler nerde zorlandılar bu sınav tam olarak neleri ölçüyor nasıl çalışmalıyız detaylı bir kaynak bulamadım.Bu yüzden atanan veya 70+ puan alan hocalarımdan fikirlerini öğrenmek istiyorum yaptığı hatalar ve doğrular nelerdir çok zor bir sınav mıdır ? Malum ÖSYM 75 Sorunun tamamını yayınlamıyor ve 50 soruluk sisteme göre soruların çok değiştiği söyleniyor.Piyasada ki denemelerin çoğu 50 soruluk sisteme göre hatta.Yardımcı olursanız sevinirim önemli önemsiz demeden fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar geçen yılki puanımı o yıl olmayan fakat ertesi yıl açılan bölümde kullanabilirmiyim teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce Deüde fizik bölümünün hazırlığını okumuştum.Şimdi ise Erzincan Ingilizce öğretmenliğinin hazırlığını bu belge ile geçmem mümkünmüdür teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar Erzincan İngilizce öğretmenliğini kazandım.Izmir’den geleceğim nasipse.Nasıl bir şehirdir Sosyal hayat pek aramam.Büyükşehir olduğunu öğrendim sosyal olanakları yeterlidir sanırım ulaşım,hastane,vb
Sayısallar 1.71 tmler:0.62 peki dilciler kaç ile çarpacak bunu söyleyin bana biz insan değilmiyiz ?
Geçen yıl 50 netle dilde 17k daydım bu yıl 58 netle ise 22kdayım hedefim:16.5-17k idi geçen yıl 4 puanla kaçırmıştım.Bu yıl ise hiç ihtimal yok seneye kal demeyin 4.girişimdi bu yıl.Babam durumu kabulleniyor özele %50 git diyor fakat ben 1 yıl ders çalışıpta geçen yıl %75 gelen yeri bu yıl tutturamadığım için vicdanen gitmek istemiyorum.Annemin henüz haberi yok en çokda o ümitliydi benden ama bu ona 4.hayal kırıklığı olacak.Söylemeye yüzüm yok akrabaları ise hiç dert etmiyorum umurumda değil.Bazen intiharı düşünüyorum ama zavallı bir insan olduğumu düşünmelerinide istemiyorum.Özellikle anneme bi 5.hayal kırıklığı yaratmak istemiyorum.Çok dardayım çok yoruldum keşke arkamda bırakabileceğim bir kardeşim olsaydı...
Tyt. Tr:24-15
Sos:11-7. Obp:70.71
Mat:6-1.
Fen:1-0

Ydt:61-13

Sıralamamı bilene ödül(sürpriz)
Arkadaşlar geçen yıl Türkçe Sos fulleyen bir kişi 378 ham puan alabilirken katsayı ve puan türlerinin kalkmasıyla bu yıl ancak 300 puan alabiliyor.Eğer bir sözel veya dil öğrencisi matematik ve fen geçen yılki gibi çözmediyse veya az çözdüyse bu 78 puanlık farkın sözel ve dil öğrencisi arkadaşların tyt ortalamalarını geçen yılki ygslere benzemeyecek şekilde düşürmesi muhtemeldir diye düşünüyorum.Dolayısıyla her nekadar 2.sınavda iyi çözmüş olsada 4 yıllık bölümlerin taban puanlarında büyük bir düşüş yaratmasını bekliyorum.Umarım düşündüğüm gibi olur... Saygılar....
Tytde türkçeyi batırmışım.20 net anca çıkarabilmişim toplamda 35 netim gözüküyor.Dilciyim ve lanet ediyorum geçen yıl 2 dil neti yüzünden yerleşemememmi dersin bu yıl ilk sınavdan elenmekmi dersin bıktım artık keşke Almanyaya mülteci olarak girebilsem...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.418
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.692 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.