Şimdi Ara

MATEMATİK OLİMPİYATLARI KADAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor soruları olan bir soru bankası vs biliyor musunuz ? 11.sınıfım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 11 Ocak 2014; 23:11:41 >

• Zafer olabilir belki ?
  • Şuan bilmiyorum da 3-4 sene önce FDD baya kazık koyuyordu.
  • Doğa Can kullanıcısına yanıt
    nasıl desem böyle beni 5-6 saat uğraştıracak hatta günlerce uğraştıracak sorular mesela ygs veya lys ye girdiğimde soruyu gördüğüm anda hemen nasıl çözeceğimi bileyim o soruyu kafamda bitireyim öyle sorular gerekli bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

nasıl desem böyle beni 5-6 saat uğraştıracak hatta günlerce uğraştıracak sorular mesela ygs veya lys ye girdiğimde soruyu gördüğüm anda hemen nasıl çözeceğimi bileyim o soruyu kafamda bitireyim öyle sorular gerekli bana

Onlar için özel olimpiyat kitapları gerek herhalde.
    FDD ve Zaferi biliyorum ben de zor olarak
  • fizik ve biyoloji de palme ve matematikte tümay ya da esen
  • quote:

zafer yayınları.birde ugurun denemelerde sordugu geometri soruları da zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen daha 11 sin o moda girmemişsin sanırım hiçbir kaynak sınava yakın değildir o sınavdaki problemleri hiçbir yerde bulamazsın ve odtü yayınından uzak dur herkes zor der ama müfredat dışı soruları var ondan zordur
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    hayır ben sınavda çıkan problemleri demiyorum onları özersin kolayca amacım matematiği bana öğretecek bilinç altıma yerleştirecek birşeyler yani soruyu görür görmez çözdürecek sorular arıyorum yani ygs de falan 2 dakikada çözdüğüm soruyu 50 saniyede çözmek istiyorum
  • quote:

hayır ben sınavda çıkan problemleri demiyorum onları özersin kolayca amacım matematiği bana öğretecek bilinç altıma yerleştirecek birşeyler yani soruyu görür görmez çözdürecek sorular arıyorum yani ygs de falan 2 dakikada çözdüğüm soruyu 50 saniyede çözmek istiyorum

onu yapmak için 12de günlük 500 soru ve üzeri çözmen gerek bu ygs sınavı hız sınavıdır senin ne kadar soru çözdüğünü ve yorumunu ölçer lys sınavı ise bilgidir orada bilirsen yaparsın bilmezsen yapamazsın ve sen son çıkan problem sorularını inceledin mi merak ettim ? son üç yılda problem tarzını değiştirdi ve sınavda sıkıntılı konulardan zor zoru bekleme basit sorarlar vuracağı nokta basit konulardır bir ara polinomdan şey yapmışlardı

biliyorum kolay sorduklarını o zaman ben bir zafere bakayım linki var mı yoksa şu zafer dershanesinin kitapları mı ?
  • quote:

biliyorum kolay sorduklarını o zaman ben bir zafere bakayım linki var mı yoksa şu zafer dershanesinin kitapları mı ?

zafer mi iyi al o zaman zafer yayınları diye geçer zaten zafer dershanesinin kitaplarıdır
    daha iyi tavsiyen varsa onu alayım cidden gerekli bu bana
  • quote:

eğer bulabilirsen tümay yayınları matematik kapağı kara kaplı böyle 1-2-3 diye ayrılmış altıya kadar var işte sağlam kitaptır seni çok uğraştırır mat2 hocam bana onu çözdüğünde görmediğin soru tip kalmaz demişti tabi bundan emin değilim hocamın yalancısıyım zafer yayınlarına kötü demedim o da çok iyi yayındır ama yine de benim tercihim fizik ve biyoloji için palme olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

eğer bulabilirsen tümay yayınları matematik kapağı kara kaplı böyle 1-2-3 diye ayrılmış altıya kadar var işte sağlam kitaptır seni çok uğraştırır mat2 hocam bana onu çözdüğünde görmediğin soru tip kalmaz demişti tabi bundan emin değilim hocamın yalancısıyım zafer yayınlarına kötü demedim o da çok iyi yayındır ama yine de benim tercihim fizik ve biyoloji için palme olur

teşekkürler

• zafer kolay soru tiplerini sormaz sadece zafere bağlı kalma
  • ygs iq işidir ezbersiz de çözülür istediğin kadar test çöz ygsde soruyu anlamadıktan sonra hepsi boş eskidendi o 1000 soru çöz 500 puan yap. lysde işe yarar o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

ygs iq işidir ezbersiz de çözülür istediğin kadar test çöz ygsde soruyu anlamadıktan sonra hepsi boş eskidendi o 1000 soru çöz 500 puan yap. lysde işe yarar o.

ezbersiz çözülürmüş
  • Bir kere matematik olimpiyatlarında gidip karmaşık sayı falan sormuyorlar. İki, YGS'de 11. sınıfta gördüğün konular yok.
    Matematiği öğrenmek istiyorsan konuların tanımlarıyla başla işe. Atıyorum logaritma nasıl bir fonksiyondur bunu bilmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Bir kere matematik olimpiyatlarında gidip karmaşık sayı falan sormuyorlar. İki, YGS'de 11. sınıfta gördüğün konular yok.
    Matematiği öğrenmek istiyorsan konuların tanımlarıyla başla işe. Atıyorum logaritma nasıl bir fonksiyondur bunu bilmen gerekir.

MATEMATİK OLİMPİYATLARI KADAR

Kadarı benzetme için kullanmış arkadaş zor soru anlamında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.