Şimdi Ara

MATEMATİK DEHASI OLAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hocamızın bize sordugu ve yanıtlayan her ogrencıye ılk vızeden 50 ek puan werecek.matrıslerde bölme işlemi nasıl yapılır.yapılmazsa nasıl yapılmaz matematıksel ifadesı lazım.unıverstede okuyan arkadaslar hocalarına sorabılır mı ?yanlız hocamızın dedıgıne gore bolme ıslemı varmıs yenı bulunmus ancak bı taraf kabul edıyomus bı traf etmıyormus sanırım.ve bolme ıslemı yaparken KESINLIKLE TRANSPOZE KULLLANILMYACAK.SIMDIDEN tesekkuler.bu yontemı turk prof. lar bulmus .yanıtlayan arkadaslar hocalarının adını mail adreslerını yazarlarsa ıyı olur

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSTESI METALURJİ VE MALZEME MUHENDISLIGI'NDE OKUYORUM.

• Valla dostum şöyle bir düşündüm çarpma işlemi yapılabiliyorsa bölme işlemi neden olmasın, sonuçta tersi değil mi bu iki işlem. Bir formül uydurulup yazılabilir çünkü matris konusu hele ki matriste çarpma bana göre biraz atmasyon yapılmış bir iş
  • mat. dehası değilim fakat bölmek istediğin matrisin inversi ile diğer matrisi çarparsan bölmüş oluyorsun.tabi bunu büyük ihtimal sende hocanda ve sınıfın %90 da biliyodur.
  • Matris neydi ? Transpoze ney bide ? bunları söyle yapayım.
  • determinantlarını alıp bölsek olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.