Bildirim
matematik 32+ yapıyordum 20 tane işaretleyebildim hala şoktayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zor değildi dostum zamanı verimli kullanamamışsın -
Aynı :D matta hep 38 39 yapıyordum dün 2020tytde 38.75 yaptım bugün 30 tane işaretledim. -
Aga girmeyin foruma bozmayın moralinizi. Kendi kendilerine debelenip dursunlar işte.
Bir de özellikle sizi kışkırtıyorlar küfür edip de ban yemeyin. -
25 yapardım 15 işaretleyebilidn
-
10-12 yapardım (dilciyim) 5 netim falan anca vardır bunda
bu nasıl temel yeterlilik lan olimpiyat sorularını az kolaylaştırıp sormuşlar paso
-
35 tane işaretledim ama büyük bir ihtimal çok yanlışım var -
Ya bosverin yarın ayt giriceksiniz. Daha iyisini yapıp farkı kapatırsınız. -
30-35 arası yapardım. 20-21 tane işaretleyebildim. Bunun paniğiyle diğer dersleri de nasıl yaptım bilmiyorum. Çok kötü geçti çok kötü
-
quote:
Orijinalden alıntı: ravbin
Aynı :D matta hep 38 39 yapıyordum dün 2020tytde 38.75 yaptım bugün 30 tane işaretledim.Sen ben misin? 2020-2019-2018 hepsi 37+ geldi normaldede 33+ yaparjm bunda 27 isaretleyebildim
-
sen 30 işaretlediysen benim 70k isteyen kardeşim 20 işaretlediyse iyi lan amk moralimi düzelttin aq
-
çok merak ettim soruları
-
Kolaydi 38 tane isaretledim -
Ya 2018 2019 2020 de şunu yaptım bu sene bu kadar boş bıraktım tripleri bana çok saçma geliyor çünkü her sene girilen sınavdan sonra o soruların aynısının lacivertini bin kere görüyorsunuz. Geometriye yetişebilmiş insan her türlü yapmıştır bu sınavı. Geometride bir zorluk yoktu çünkü. Bu sene de sorular her sene olduğu gibi değişik gelmiştir süreyi yeterince düzgün kullanamamışsındır bunun sonucunda yetişmemistir. Yetistiremeyenlerin çoğu stresten geometriye bakamamis zor diyor. -
Hocam sen ne düşünüyorsun bu seneki sınav hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 26 Haziran 2021; 14:31:27 > -
sert girdi -
Toxic insanlar mağaralarından çıkmış
Yok ben 35 işaretledim
Matematik kolaydı ağlamayın
1-2 ay girmemek lazım yoksa bu boş beleş adamlarla uğrasmak zorunda kalabiliriz -
aynen hocam benimde öyle oldu. diğer branşlar kolaydi sanki ama matematik baya sağlamdı. keşke matematiğin zorluğunu sınava yaysalardı.
-
hakkımızda hayırlısı hocam. Sizin aytniz iyiydi sanki parçalarsınız ordan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X