Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç gündür uğraştığım riddle oyunu vardı. Herşeyi tamamladım, daha önce riddle oynamış olanlar oyun içeriğinin nasıl olduğunu az çok bilirler zaten. Bilmeyenler biraz araştırırsa anasayfadan veya google dan rahatlıkla öğrenebilir.

Amacım 50 soru üzerineydi, ama baktım ki tek kafadan 50 soru çıkarmak zor. Şimdilik 5 soru ekledim. Oyunu ilk bitiren kişiye belli bir miktar ödül verilecek. Domain olarak elimde bir site mevcut ama ben yinede tüm bölümleri yayınlamadan önce free domainde açmam gerektiğini düşündüm.

Web sitesi :http://dhriddle.somee.com

Cevap kriterleri için buraya bakmanız gerekiyor :http://dhriddle.somee.com/Rules.aspx

# Başlamadan önce oyunun cevap kriterlerini okumanızı öneririm.

# Verilen ipuçlarını her yönden ele almaya çalışın. Beklemediğiniz cevaplar olabilir.

-- Edit : 6,7 ve 8 eklendi.

-- Edit : 4. soruya ek ip ucu eklendi.

-- Edit : Gün içinde 9,10,11 ve 12. sorular eklenecek.

-- Edit : 70.000 cevap hayırlı olsun.

-- Edit : Saldırılar oldu üyelik botu atıldı falan filan.

-- Edit : Güvenlik kodu eklendi.

-- Edit : Üyelik alımı tekrar açıldı.

-- Edit : 9. soru eklendi.

-- Edit : 97.000 cevap oldu

-- Edit : 145.000 cevap oldu, Chrome,Opera,Safari,IE sorunsuz. Operada oyun sorunlu. Güvenlik kodu sistemi çalışmıyor.

-- Edit : 185.000 cevap oldu, Opera halen çalışmıyor. Bazı ıvır zıvır yenilikler geldi. 15. ve 16. bölümler eklendi.

-- Edit : Oyuna 13-14 yaşındaki bebelerin, ciddi anlamda oynayanları trollemesinden dolayı, soru hazırlamayı bıraktık. Bu kadar çok ilgi gösteren ve uğraş veren herkese teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• başladım ben bakalım yorumlarımı yazarım bu mesaja

ilk sorudayım hiç bir şey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 5 Mayıs 2013; 23:50:10 >
  • Hadi bakalım başlıyorum, inşallah zordur
  • İnşallah zordur, zor yapmaya çalıştım bilmiyorum. Göreceğiz.. 50 soruya tamamlamaya çalışıcam zamanla.
  • giremiyom la oyuna
  • arka planda tipim nasıl konularına yazılan 400 madde varmış yeni gördüm
  • ilk sorunun cevabını buldum ama tam kelimeyi telafuz edemedim galiba hala yanlış diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gılman

giremiyom la oyuna

Tam olarak nedir sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

ilk sorunun cevabını buldum ama tam kelimeyi telafuz edemedim galiba hala yanlış diyor

Özel mesaj atarsan cevabını, eğer doğru bulmuşsan yardımcı olabilirim. Çünkü doğal olarak herkes benim gibi düşünemeyebilir. Eğer benim koyduğum cevap yanlış bir düşünce ise değiştirebilirim. Ama koyduğum cevabın yanlış olduğunu sanmıyorum. Çünkü bulan kesinlikle doğru bulacak. Dikkat oyunu ilk oyun.
  • göndere tıklıyorum cevabı kontrol etmesi çok uzun sürüyor
  • quote:

göndere tıklıyorum cevabı kontrol etmesi çok uzun sürüyor

Denedim şimdi 1 saniye kadar sürüyor ama.. ? Herkeste aynı mı ?
  • bakalım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

quote:

giremiyom la oyuna

Tam olarak nedir sorun ?

üye girişi yapıyorum girdikten sonra üye girişi altındaki oyunagirmek için tıklayınız yazısına ıklıyorum oyun sayfası açılmıyor aynı sayfasa kalıyor
  • quote:

quote:

quote:

giremiyom la oyuna

Tam olarak nedir sorun ?

üye girişi yapıyorum girdikten sonra üye girişi altındaki oyunagirmek için tıklayınız yazısına ıklıyorum oyun sayfası açılmıyor aynı sayfasa kalıyor

Allah allah bende giriyor.. Şu anda 15-20 kişi var sanırım öyle gösteriyor. Sayfanın en altında bulunan linkten girmeye çalışsanız, üye girişi yaptıktan sonra ?
  • ilk soruyu bulan var mı sinir yaptım
  • quote:

quote:

Cevabı gönderme butonuna güvenlik kodu da eklenmeli bence. Macro kullanarak sınırsız basabiliyorum ve toplam cevap sayısı da bastığım kadar artıyor.
  • satırı anladık da 19 ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

Cevabı gönderme butonuna güvenlik kodu da eklenmeli bence. Macro kullanarak sınırsız basabiliyorum ve toplam cevap sayısı da bastığım kadar artıyor.

Öyle bir şey olacağının farkındayım ama uğraşmak istemedim. Buradakilerin öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

giremiyom la oyuna

Tam olarak nedir sorun ?

Allah allah bende giriyor.. Şu anda 15-20 kişi var sanırım öyle gösteriyor. Sayfanın en altında bulunan linkten girmeye çalışsanız, üye girişi yaptıktan sonra ?

olmuyor

• 1. sorunun cevabını buldum sandım yanlışmış

sormak istediğim birşey var:

1. soruda mesela 19 yazıyor, bu 19 soruyla alakalı mı yoksa bi sayaç felan mı nedir o?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.