Şimdi Ara

matchmaking_server_picker nedir?(CS GO ping ve rus sorunsalı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matchmaking_server_picker bu işe yarıyormu? ben denedim bi de viena seçtim gerçekten hiç rus gelmedi:P bıktıydım artık.. acaba gerçekten işe yarıyormu? pingimde gayet iyiydi.(en düşük ping viena gosteriyordu,bide viena dns caksam acaba biraz daha dusermiki?)

ayrıca 70-85 arası ping sizce normamı? yani adamla karsı karsıyayız awp vs awp ben ates ediyorum awp min sesini duyuyorum ama adam olmuyor ben oluyorum ve eminim cros üstünde. cok saliselik bişey hisediyorum. ve bu adamların pingi hep benden dusuk. pinge baglıyorum bunu.
    ligin legendry eagle cok pro sayılmam ama bana sanki o 30 ping benim ölmeme sebep oluyor gibi hissettiriyor. bende boyle yolalra basvurdum=matchmaking_server_picker ?

• Evet seçtiğin konumda ki sunucularda oyun oynarsın sadece. Diğer lokasyon sunuculara denk geldiğinde bağlanamadı diye hata alırsın.
  • avrupayı seçtiğin için rus gelmeyecek diye bir şey yok.

pingden rahatsızsan max pingi 65 yapabilirsin.

ben bu şekilde kullanıyorum pinglerim genelde 42-55 arası.
  • güzel program ama rusları kesin engeller diye bişi yok. ruslarda kullanabilir bu programı.
    dün 2 maç yaptım. 2sinde de rus vardı. birinde premadelerin arasına düştüm delirttiler
  • Asynchronous kullanıcısına yanıt
    Nerede yaşıyorsun hocam ve hangi iss'yi kullanıyorsun?
  • mm server picker çalışmıyor galiba son relay updateinden sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Ankara süperonline
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Ping Saçmalaması
    10 yıl önce açıldı
    CS GO Ping ve Loss Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

mm server picker çalışmıyor galiba son relay updateinden sonra

kullanadım ama oyunun 15.dk kasında internet gitti. normalde kolay kolay internetim gitmez,modem ısıkları baglı gosteriyor ama internet yok. hatta ceza aldım yarım saat. sonra bi kere daha denedim yine internet gitti bi süre sonra o yuzden kullanmamaya karar verdim. ve artık sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

istanbul - ttnet

bf'de filanda bu şekilde oluyor (sw uk'da veya fransa'da değilse)

mm'de de öyle bekleme süresi olmuyor,orta seviye arkadaşlara max pingi düşürmelerini tavsiye ederim

http://imgur.com/a/Nh0dK
  • Ben programda eu west ve eu east seçiyorum isveçliler danimarkalılar polonyalılar denk geliyor . 2 aydır böyle oynuyorum ruslardan hertürlü iyiler. Pingler 40-70 arası değişiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.